29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: Nějak je těch pokusů o převrat už moc

Tak už zase udeřily síly „dobra“ a svou „dělnicko-pokrokovou pěstí“ drtí zločinnou vládu. Hlasem onoho Dobra, co chce vymýtit Zlo, je jako vždy určitá skupina novinářů, tzv. investigativců.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Sedlář 17.11.2018 11:58

Re: Spojit

Jistý dlaždič má jediný patent na rozum. Je nejlepší /lepší než Ferda/ a všude byl, všechno zná nejlépe. Mohl by přestat nadávat do dementů/debilů a konečně nám blbcům vše osvětlit ?

V. Heidlerová 17.11.2018 11:46

Re: Správný pohled na skutečnost.

A svobodu pro menšiny. V tom se pozná kvalita demokracie. Ostatně, kde je většina? To není polovina národa, jak nám někteří špatní počtáři vnucují, ale pouze slabá třetina z celkové části voličstva. A poslední volby ukázaly, jak komu trend klesá či stoupá. Tak tu nerozdávejte královské rady. Demokracie se vyvíjí kyvadlově, co bylo jednou nahoře, může být za několik let dole, ten výkyv je pro demokracii přirozený. A taky je demokracie diskusí, jenže to my neumíme, nepřijímáme názory opoziční, ani je nevyslyšíme, protože ta "většina" je jako za komunistou sektou, nikoliv politickou stranou s určitým programem, plnou předem stanoveného názoru a nenávisti. Dodnes jsem nepochopila ideové zaměření hnutí ANO, které je ochotné se spřáhnout třeba s Okamurou nebo komouši, jen aby zůstalo při vládě. Děkuji, nechci.

J. Malá 17.11.2018 11:37

Re: Dle autora:

To, že jste hloupý a pletete si pojmy a dojmy, nemusíte deklarovat veřejně. Jo a Bohu dík za takové autory, kteří se nenechají zastrašit.

J. Richter 17.11.2018 11:31

Re: Dle autora:

Pokud se někdo zastává komunisticko-estébáckého soudruha udavače je pro mě soudruh. Mimochodem, mezi chartisty bylo soudruhů neúrekom, mám začít jmenovat?

Jinak oslovení v 1. pádu používala při výsleších STB, ta mně také dycinky říkala: Hele Richter, nemá to cenu, máme toho na vás víc..

Holt jste skvěle proškolenej a ani nejste troll, jen nejste chytrej....

M. Šejna 17.11.2018 11:29

pane Lenci

to jsem slyšel. Ale tahle Fialova varianta je podobná, jako kdyby tvrdil, že stačí Zemanovi vyměnit mozek a hned to bude ten správný prezident.

J. Richter 17.11.2018 11:27

Re: Spojit

Jistý dement-bloger jménem Ladislav Větvička do toho rovnou zapojil CIA, dostavbu atomových elektráren a apod.

Kam se hrabe Aeronet.

J. Richter 17.11.2018 11:25

Re: Jasná stanoviska professora "Fiali"

my to slyšeli, aby my nežereme denně koblihy a nefandíme estébáckému udavači.

Tudíž chápeme vyřčené a blbce necháme tápat.

J. Novotny 17.11.2018 11:25

Re: Dle autora:

Pane Richter, pokud označuje Chartistu soudruhem, je zřejmé, že jste buď nevychovaný dement, nebo placený troll. Nejspíše dementní placený troll.

P. Štěpánek 17.11.2018 11:24

Spojit

Slonkovou, pakt, vyzbrojování a Zemana do jednoho odstavce, to může jen blázen a pak vy pane autore. Nikdo jiný.

P. Lenc 17.11.2018 10:48

Re: Jasná stanoviska professora "Fiali"

A že Šejno řekl, že je možná výměna Babiše a koalice by mohla fungovat dál, tak to jste "neslyšel"? Jako vždy lžete.

P. Han 17.11.2018 10:32

Re: Nestydatý bolševický hnus.

A vy snad jo? Označit někoho za idiota pokládáte za argument? A jiné jste nikdy neměla.

M. Šejna 17.11.2018 10:23

Jasná stanoviska professora "Fiali"

Professor Fiala sdělil své jasné stanovisko napřiklad tento týden v rozhovoru pro ČT24. Na dotaz moderátora, jaký má ODS plán pro případ, že bude vyslovena nedůvěra vládě, odpověděl bezelstně professor Fiala takto:

"co bude dál není důležité. Teď je důležité, aby Babiš nebyl premiérem".

Není nad velice řídká ale jasná stanoviska prof. "Fiali"

P. Čech 17.11.2018 10:23

Re: Přesně tak. Je dobře, že na Hradě není Drahoš, jakpak by se

Máte pravdu, ale vysvětlujte to Pražákům, kteří si pletou demokracii s anarchií. vyznávají jen chaos, zmatek a zmar, k čemuž svými činy notně přispívají. Oni vlastně skutečnou demokracii ani nechtějí, protože ta představuje jistý řád. Řád, který je Pražákům cizí. Aby nedošlo ke špatnému pochopení toho co jsem napsal, musmí přidat jedno. Mluvím-li zde o Pražácích, nemám na mysli Pražany.

P. Čech 17.11.2018 10:16

Re: Správný pohled na skutečnost.

Svoboda pro většinu, vzešlou z voleb, paní Heidlerová. V civilizovaném světě se tomu říká demokracie.

J. Richter 17.11.2018 10:12

Dle autora:

//Babiš je ekonomický dravec, vyčítat mu, že byl v kontaktu s StB, může jen idiot, který předstírá, že neví, že každý československý obchodní pracovník v zahraničí prostě spolupracovat musel, jinak se nikam nedostal.//

Milý soudruhu, už se konečně domluvte. Váš guru Bureš přece tvrdí, že u žádné STB nikdy nebyl, nikoho neudával, nikdy nespolupracoval a vy mu teď vrazíte dýku do zad. To je ale mimořádně nechutné, jak mohl Marek Prchal z Burešova PR dopustit takovou interpretaci soudruhu Vlku?? Vymkl jste se kontrole? Zaskočila vám kostička z vodňanského kuřete? A co na to Jan Tleskač?

Za trest budete muset 3x denně konzumovat Kostelecké uzeniny s kuřecího separátu bez možnosti zapíjení.

Že jste takový malý kojzarovský šmejd vám snad nemusím vysvětlovat?

S. Netzer 17.11.2018 10:05

Re: Nestydatý bolševický hnus.

Protože se na žádnou vlastní argumentaci nezmůžete, stalkere.

P. Lenc 17.11.2018 10:03

No,

myslím si pane Vlku, že tentokrát jste někde na půl.A kopnutí do prof. Fiali je hodně přes čáru, asi nesledujete sice velice řídká, ale naprosto jasná stanoviska.A že jsou řídká, to vyplývá právě s těchto stanovisek, která nejsou "korektní".

J. Lambert 17.11.2018 10:01

Re: Nestydatý bolševický hnus.

Ja na tomto miste neargumentoval nybrz jen citoval argumentacne nepremozitelnou zn. N. z 29.8. t.r.

R. Meišner 17.11.2018 9:56

naprostý souhlas

s autorem

Z. Lapil 17.11.2018 9:52

Re: Je zajímavé, jak nyní mnozí začínají zhehčovat

Ad bagatelizace spolupráce. Taky mě to docela zaujalo, i když já jsem spíš z těch bagatelizujících.

Asi to bude tím, že podpis/nepodpis je 0-1, ale ve skutečnosti je mezi těmi číslicemi spektrum od "vždycky po návratu z ciziny nahlásím, že mě nikdo nepřemlouval k emigraci" přes ubohé červíky vymněknuvší při prvním zadupání až po nadšence, kteří vidí spiknutí i "v posraným obrazu císařpána".

M. Šejna 17.11.2018 9:49

Na švýcarskou polici ne, ale na barikády ano

Proč zatím nikdo nepodal trestní oznámení u švýcarské policie?

Pokud byl švýcarský občan Babiš junior unesen na Krym a pokud mu jeho otec brání ve styku s českou policií, pak stačí, aby kdokoli podal trestní oznámení u švýcarské policie.

Z. Lapil 17.11.2018 9:41

Re: Správný pohled na skutečnost.

Proč by měl, probůh, zrovna teď odstupovat? Protože někdo natočil, jak jeho synek mluví z cesty?

Abych nepřeháněl: v článku je odkaz na pana Větvičku (není to ten botanik, spíš si hraje na bodreho Ostravaka) a ten má odkaz na Kláru Samkovou */. Ta líčí příběh syna zbohatlických rodičů (všeho nadmíru, jen toho lidského tepla se jaksi nedostává), který se dal na drogy a neplechu vůbec a kterého milující otec ve snaze odstřihnout ho od kamarádíčků odlifroval na Krym a následně do Švýcarska. Dává mi to rozhodně větší smysl než unášet svéprávného dospělého chlapa do ciziny jen proto, aby ten nemohl policajtům říct Odmítám vypovídat.

*/Ten odkaz: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10155694438881319&id=238640381318&__tn__=K-R

Jen ještě poznámka ke svéprávnosti: my, které osud navštívil starými rodiči s mozkem poničeným Alzheimerem nebo podobným svinstvem, dobře víme, že mezi svéprávností a nesvéprávností je široširá šedá zóna plná jasných dní i temných zákoutí. Nevím, proč by na tom mozek poničený drogami či alkoholem měl být jinak.

S. Sedlák 17.11.2018 9:36

Re: Nestydatý bolševický hnus.

Tedy že by ty vaše příspěvky měly nějakou argumentační náplň?

D. Stirský 17.11.2018 9:25

Je zajímavé, jak nyní mnozí začínají zhehčovat

a bagatelizovat spolupráci s STB - viz kauza Nohavica. Mně nikdy Babiš až tak nevadil, myslím si o něm skoro totéž co Vlk. Schopný podnikatel, dotační čachrář, možná ST-bák, ale většinou nemluví z cesty a pořád raději on, než Semelová či Okamura. Ale jinak vždy znovu a znovu s údivem zjišťuji, co všechno ten zlý a sprostý stařec Vlk dokáže zmotat dohromady. Je to vždy zněť pravd, lží, polopravd, věcí, které spolu vůbec nesouvisejí, které jsou vzdáleny od tématu. Dort pejska a kočičky byl proti Vlkovým výlevům upečený přesně dle receptu. Tak třeba vím, že ne každý, kdo pracoval v zahraničním obchodu, musel být nutně u STB. A pak: pro Vlka by byl klidně přijatelný i Hitler či Stalin. Jen by musel postřílet muslimy, genderisty, neomarxisty, některé novináře, Merkelovou a za spoludiktátora si zvolit Zemana.

S. Netzer 17.11.2018 9:17

Re: Nestydatý bolševický hnus.

On do té žumpy ale nespadl.

Vězí v ní už odedávna.

Z. Lapil 17.11.2018 9:16

Re: Přesně tak. Je dobře, že na Hradě není Drahoš, jakpak by se

Pokud předpokládáte, že někdo tahá za špagátky, tak je asi dost jedno, kdo na nich visí :-). Moc bych ale ty špagátky vážně nebral - Zeman i Drahoš jsou až příliš zkušení na to, aby se nechali opít rohlíkem.

Nechci a nebudu mluvit za Drahoše, ale za sebe si myslím, že k nesouhlasu s Babišem i k jeho nejmenování premiérem je a bylo dost a dost důvodů. Tahat do věci průserového syna je nechutná sviňárna.

Jen aby nedošlo k omylu: ano, jsou jsou i důvody pro Babiše. To, že vyhrál volby, je jeden z těch velmi podstatných.

Jen připomínám: prezident ANI neodvolává premiéra ANI nevyslovuje nedůvěru vládě. Takže dokud Babiš neodstoupí nebo dokud nebude odvolán parlamentem a následně nezíská důvěru nová vláda, nemá do toho prezident co mluvit.

P. Vandas 17.11.2018 9:15

Díky pane Vlku st. Dokud budete moci psát, tak je stále...

... ještě svět v pořádku. :-):-):-)

J. Lambert 17.11.2018 9:15

Re: Nestydatý bolševický hnus.

Příkladný souhrn finálních argumentů krysy zahnané do kouta.

V. Heidlerová 17.11.2018 9:13

Re: Nestydatý bolševický hnus.

Co všechno tam autor spletl dohromady, hlavně to o tom načasování, to by novináři vůbec nemohli nic psát a nemohly by vycházet noviny a zprávy. Protože ve světě se pořád něco děje a uzavírají se a ruší smlouvy, tak to by museli už úplně všichni držet pysk. Inu, pan Vlk nám spadl do opravdické novinářské žumpy! Však pana Vlka známe. Já to už ani nečtu.

Z. Rychlý 17.11.2018 9:09

Re: Správný pohled na skutečnost.

Kde ty bojovníky vidíte?? A pokud nějaký existuje, na jednoho připadne 1000 přitakávačů, nimračů ve vlastních h, lokajů, či užitečných. Vy jste jeden z nich.