6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Nějak je těch pokusů o převrat už moc

Tak už zase udeřily síly „dobra“ a svou „dělnicko-pokrokovou pěstí“ drtí zločinnou vládu. Hlasem onoho Dobra, co chce vymýtit Zlo, je jako vždy určitá skupina novinářů, tzv. investigativců.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Burda 18.11.2018 9:40

Re: Naprostý souhlas!

Nejlépe Jaromírem Soukupem. Ten má zprávy jen a pouze objektivní - podle něj.

Takže

Ostatně soudím, že ČTV a ČRo dělají svou práci dobře!

V. Církva 18.11.2018 21:06

Re: Naprostý souhlas!

Tak ČTV a ČRo dělají svou práci určitě dobře, jen ne v zájmu koncesionářů, kteří je platí.

A po pořadu reportéři o Piťhovi jsem pro radikální změnu způsobu jejich řízení, nebo pro privatizaci, nebo zákaz politických komentářů ve státních mediích..

V. Církva 17.11.2018 21:12

Rozumné, a co potřebuji od vlády

Je správné dodržovat zákony a udržovat férové konkurenční prostředí. Teď ale mám jako občan jiné priority. Neratifikovat IÚ, nepodepsat úmluvu o migraci, zarazit neomarxistické ideologie především ty z EU (i další způsoby pacifikace občanů a tunelování daní) a dělat něco s klientelismem a rozkrádání (z podnikalů co znám EET až tak nevadí, protože nekradli).

Zdá se že Babiš konečně dospěl do stavu kdy jako vlivný politik podporuje alespoň část z toho co potřebuji. A to na rozdíl od Pirátů (multikulti, udávání do Bruselu, matka AntiFa), TOP09 i STAN (multikulti, v zadku EU), ODS (neslaný nemastný Fiala nebránící se -ismům z EU), Pocheho ČSSD (EU levicovi kamarádi a multikulti inkluzivní gendr školství).

Takže, já Čapí Hnízdo protentokrát Babišovi odpouštím, pro pád vlády se musí prolátnout o Babišovi něco jiného. Jinak ostatní strany měly dost času a příležitostí být rozumnější než Babiš a dělat to co občané potřebují.

P. Burda 18.11.2018 9:45

Re: Rozumné, a co potřebuji od vlády

Probuďte se!

Babiš udělá pro jedinou korunu do své kapsy cokoli.

Kdyby mu převaděči dali do kapsy za každého nelagála desetikorunu, vezme jich milióny!

S Bruselem nesouhlasí ne názorově, ale proto, že musel vrátit dotaci!

J. Jurax 18.11.2018 13:34

Ehm ... a co Vy uděláte pro korunu do SVÉ kapsy?

V. Církva 18.11.2018 21:01

Re: Rozumné, a co potřebuji od vlády

Co se týká Bruselu máte víceméně pravdu. Možná jsem to napsal příliš probabišovsky. Nicméně Pelikán, Telečka či Jourová jsou spíš Babišovy začátečnické chyby, z kterých se zdá se pomalu probouzí.

A v těch ostatních věcech prostě opozice spí, nebo je podporuje, nechápe, nebo je naprosto neschopná. Babiše jsem zatím nikdy nevolil, ale nevidím v opozici z mocných lidí snad kromě Okamury nikoho kdo by řešil to, co mi nejvíc vadí.

L. Kubeš 18.11.2018 13:03

Re: Rozumné, a co potřebuji od vlády

Souhlas s panem Církvou, Babiš je pořád to nejmenší zlo a jako premier funguje rozhodně nejlépe za posledních deset let. Ti ostatní by uctivě lezli do zadku EU a přiblblé OSN.

F. Navrátil 17.11.2018 20:14

Jeden za osmnáct a druhý za kolik?

Nemám rád Babiše a nikdy jsem ho nevolil. Ale postavte si proti sobě Bakalu a Babiše. Bakala získal od Sobotky za hubičku OKD, vycucal z ní sto mld. korun, převedl je do zahraničí a prázdnou slupku vyplivl na bedra státu. Peníze využívá k tomu, aby ze zákulisí tahal za provázky svých politických loutek, podporoval multikulturalismus, genderismus a organizoval kravály prostřednictvím aktivistů z parazitických neziskovek. Babiš, který sepisoval zprávy o zahraniční činnosti pro StB, využil privatizačního chaosu a nahamonil si mnohamiliardový majetek. Ovšem zůstal v České republice, zaměstnává lidi, platí zde daně, zdravotní a sociální pojištění. Měl odvahu osobně vstoupit do politiky a čelit výzvám svých politických rivalů. Nestal se eurolokajem a vítačem. To je jeho hlavní hřích!

V. Církva 17.11.2018 21:13

Re: Jeden za osmnáct a druhý za kolik?

Přesně, napsal jste to líp než v článku.

P. Burda 18.11.2018 9:49

Re: Jeden za osmnáct a druhý za kolik?

Babiš platí daně?

Za kazdou korunu, co zdaní, si dá přidělit "pětikorunu" dotací.

To je jako kdyby mi Vaše žena dala z Vaší peněženky tisícovku za to, že jsem udělal Vám radost hrstí drobáků.

V. Církva 18.11.2018 21:11

Re: Jeden za osmnáct a druhý za kolik?

Tak dle informací které nedávno proběhly, opak je pravdou. Babišovy firmy zdaní víc než dostanou od státu či EU. Takže příště dodejte důkazy a odkazy, nebo takto nepište.

P. Papež 18.11.2018 12:57

Na to museli být dva, aby Bakala získal OKD. Kdyby prodávající hajzl řekl, Bakalo, tobě to neprodám, tak by Bakala.nic neměl. Který hajzl to Bakalovi výhodné prodal? O něm, jako o hlavní příčině kauzy OKD se vůbec nemluví.

J. Anděl 17.11.2018 19:44

No jo, on takový pokus o převrat...

on takový pokus o převrat je tak trochu jako sáhnout holce na zadek.

Nakonec to zakážou... Žádný pokusy, jen s výslovným svolením.

J. Urban 17.11.2018 18:22

Autor píše čistou pravdu:

Babiš je ekonomický dravec, vyčítat mu, že byl v kontaktu s StB, může jen idiot, který předstírá, že neví, že každý československý obchodní pracovník v zahraničí prostě spolupracovat musel, jinak se nikam nedostal.

Ovšem proč to Babiš a ANOnisti normálně nepřiznají? Jejich třicetiprocentní fanklub by to nejspíš neovlivnilo. Jenže lhát, mlžit, manipulovat - to prostě rodilý estébák ze své podstaty musí - i když někdy třeba ani nemusí, zvyk je železná košile, jsme toho u Bureše denně svědky. A podle mne by takový §ráč prostě ve vládě a už vůbec premiérem být neměl. Takže jakýkoliv tlak na jeho odchod vítám a podporuji. Kdybych byl ještě h0 wado jako zeman, mohl bych navrhnout i kalašnikov - ale nejsem.

J. Pospíšil 17.11.2018 18:47

Re: Autor píše čistou pravdu:

Je to tak, každý čsl obchodní pracovník v zahraničí spolupracoval. Byli to bolševičtí prominenti. Byli dobře prověření a jejich. Obyčejný člověk na nějaké takové místo nemohl ani pomyslet, Ti v zahraničním obchodě byli větší prominenti, než prodavači v elektro nebo v řeznictví. Prostě šlechta socialismu.

V. Církva 17.11.2018 21:17

Re: Autor píše čistou pravdu:

To je samozřejmě pravda. Bohužel v Babišovi nevolíme světce ale politika. A bohužel mezi těmi Babiš špatností nevyniká.

P. Harabaska 18.11.2018 8:52

Re: Autor píše čistou pravdu:

Lze ovšem také říct, že mnozí z těch, kteří se žárlivostí sledovali, že např. Pepík nebo Franta jezdí do zahraničí, zapomněli na to, že ten Franta a Pepík nějaký ten cizí jazyk na rozumné úrovni uměli, zatímco oni uměli jen ten proslavený šajsdrek. Ostatně stačí se podívat na Babiše, který v cizině asi moc často tlumočníka nepotřebuje, zatímco jiní jen blekotají prostřednictvím tlumočníka. Lidská blbost je nekonečná. V našem spolku vlastníků bytových jednotek je třeba doplnit výbor. Nikdo to nechce dělat: jeden je starý, druhý je nemocný, třetí je pořád v práci. Ochoten je jeden 86-letý dědek. Člověk s VŠ vzděláním a praxí z povolání blízké povahy. Najednou ovšem někdo vytáhne papír a vykřikne: To chcete, aby vaše peníze měl pod palcem tenhle člověk? a vytáhne papír, na němž stojí, že dotyčný prý fungoval jako agent STB. Takže raději budeme za správu platit nějaké firmě cca 190 Kč měsíčně za každou bytovou jednotku.

J. Richter 17.11.2018 17:51

To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

někde dole se mimořádně hloupá Moravcová zamýšlí, co by dnes dělal Drahoš, pokud by byl na Hradě a dál vede takové ty Ovčáčkovské kydy o neomarxistech a levičácích a podobné žvásty, které většinou vedou neomarxisté, komouši a levičáci všech kategorií, viď Miloši?

Něco prozradím, Moravcová. Tato situace by nenastala, protože Drahoš by obviněného podvodníka nepověřil sestavením vlády. někoho z ANo určitě, ale ne Bureše. To může udělat jen ta uslintaná ruská fusekle.

Pochopila?

Š. Hašek 17.11.2018 18:00

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

Nááádhera .......

nějak ale nerozumím Vašemu odbornému, zdvořilému termínu -uslintaná ruská fusekle-. Že Vy musíte manželce třídit (i ve svátek) špinavé prádlo do pračky??? Nic si z toho nedělejte, já zas teď musel srovnat kleštěma háček na záclonku v kuchyni. Ty ženský vůbec nedržej svátek, že jo?

J. Richter 17.11.2018 19:24

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

nevtipné, trapné...

M. Moravcová 17.11.2018 18:18

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

No, co na to říct? Se sprostým hovadem jako jste vy, se nediskutuje. A tak jen, trhněte si nohou.

J. Richter 17.11.2018 19:23

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

Sprosté hovado sedí na Hradě a druhé sprosté hovado z komunistických Haló novin mu dělá mluvčího.

J. Urban 17.11.2018 19:29

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

Ano. Ovšem hradní sprosté hovado moravcová obdivuje.

M. Moravcová 17.11.2018 19:38

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

fuj, jak jste na to přišel?

P. Han 17.11.2018 19:36

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

A vy jste ten na Hradě nebo ten z Haló novin? Sprosté hovado jste určitě. Ale spíš budete ten druhej. Z vašich příspěvků to Kojzarem čpí na dálku.

V. Petr 17.11.2018 21:42

Pořád lepší než etalon zla Kalousek a etalon zhovadilosti

vítač Drahoš!

J. Novotny 18.11.2018 1:42

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

Drahoš by udělal to, co by po něm chtěli "poradci". A pokud by ti zrovna nebyli po ruce, tak by se zeptal ženy.

Š. Hašek 18.11.2018 12:03

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

Tedy, Vy jste rejpal, pane Novotný. Jsme (minimálně) dva.

P. Harabaska 18.11.2018 8:56

Re: To je náádhera číst myšlenkové pochody Bureš jugend..

Ovšemže ne. Zajisté už pan Drahoš podal žalobu na ty, kteří zpochybňují způsob, jak se jeho jméno objevilo na některých přihláškách patentů, když dělal šéfa AV. On totiž přihlášky podávané za instituci musel za ni někdo podepsat. Vím, o čem je řeč. "Hoši, není to špatný nápad, ale chybí tomu ještě něco. Já vám poradím, ale .... "

R. Stary 17.11.2018 16:58

Hyenismus novinaru

Co jsou to za lidi, co se opiraji do novinarskych hyen. Jsou to zaplaceni trollove, kteri si mysli, ze lide, kteri to vsechno ctou,nemaji vlastni usudek. Na tom byla postavena komunisticka totalita. Prisla doba, kdy se nas system priblizil k systemum evropskych civilizovanych statu. Plati to taky pro nase politicke elity? Plati to taky pro nase oligarchy? O tom se da s uspechem pochybovat. Je zvlastni, ze nas narod se intenzivnej nestara o to, co jsou to za lidi co nam vladnou. Jak je to mozne, ze v "kuponovych" privatizacich vznikli oligarchove, kteri nam vladnou. V techto privatizacich se mel cely narod stat akcionarem. V roce 2005 byli tito mali lide "vytesneni". Jeden z akteru byl oligarcha Kellner.