15.6.2024 | Svátek má Vít


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Skalová 21.4.2011 13:38

Návrat ztraceného syna

Bývalý soudruh Kvíčala se jen velkým okruhem přes emigraci do NSR, návrat, "privatizaci" a následný prodej MF Dnes německým vlastníkům, názorově vrací do své rodné strany.

L. Kubeš 21.4.2011 10:57

Naprostý souhlas s autorem článku

Nějaké "očištění" pana Bárty a jeho návrat na ministerstvo mě připadá srovnatelné s představou, že by se do vedení státu vrátil třeba osprchovaný Myloš Jakeš, také čistý jako lilie.

V. Skalová 21.4.2011 12:06

Re: Naprostý souhlas s autorem článku

Zřejmě toužíte po tom, aby už si konečně Kalous se Socbotkou padli do náruče ze zadu tiše podporováni komanči. Zbytek majetku si rozebrali a vyžranou schránku republiky donesli na tácu do brusele.

F. Šimek 21.4.2011 14:40

Re: Naprostý souhlas s autorem článku

do náruče si padne Nečas s tím jak legračně říkáte Socbotkou! Ten Kalous bude nahranej. Pak se budete smát komu? Skálová, což kdybyste raději šla vařit a s..la na politiku!!!

L. Kubeš 21.4.2011 10:53

Naprostý souhlas s autorem článku.

Z. Švrček 21.4.2011 10:46

No jo, všichni si přečteme páně hvížďalovu filipiku

A zapomeneme na to, jak k tomu všemu přispívají právě oni, pisálkové. Zloději křičí chyťte zloděje o to silněji, oč více tuhle maskovací síť potřebují.

P. Schuh 21.4.2011 9:43

Demokratůra

Dejte VV šanci. Však i oni se naučí krást a lhát bez skandálů a odhalení jako ti ostatní ve vládě. Už teď je vidět jakou mají VV dinosauří kůži.

Musíme se radovat z maličkostí. Třebo z toho, že si tady člověk "zatím" může beztrestně odplivnout směrem k vládě.

P. Vaníček 21.4.2011 9:24

Mě se líbí

to přesvědčení Kvíčalů a jemu podobných,že jedině TOP09 je ta pravá a čisťounká! Podívejte se z čeho je to slepenec-uražení bývalí lidovci,komunisti,zhrzení a podle sebe nedocenění  exčlenové ODS a podobné existence. A mlčení o Kalouskových eskapádách je pokrytectví nejhrubšího zrna.

J. Vavrochová 21.4.2011 5:47

Že i Vy se připojíte ke stádu,

to jsem nečekala. Dnes každý, kdo má řitní otvor a umí napsat větu, bojuje proti politické straně Věci veřejné. Ostatní naše politické strany jsou nevinné jako právě narozená koťata a nikdy by se neobohacovaly na úkor státu, jejich úmysly jsou křišťálově čisté, funkcionáři jsou andělé.

F. Pavlis 21.4.2011 8:42

Re: Že i Vy se připojíte ke stádu,

Vážená dámo, řitní otvor je nesmírně důležitý.  Vyprazdňuje odpad. Na horním konci figury bývá odpad uvězněn někdy nadosmrti. Pokud jste veverka, chápu ten nedostatek soudnosti . Autor nemusí být každému milý, ale píše o nějaké potřebě pro kultivaci politického prostředí. Týká se to všech stran. Ale jen ta Vaše VV má speciální STRATEGII a netají se tím. Jinak máte samozřejmě plnou svobodu myslet si to jinak...

J. Kadeřábek 21.4.2011 18:10

Re: Že i Vy se připojíte ke stádu,

Já tedy nejsem členem ani sympatizantem VV, ale nejsem padlý na hlavu. To co nám tady někdo předvádí jako konspirační strategii uchopení moci je k smíchu. Stejně vážně bych mohl brát třeba záznamový výlev Kočí. Česká politika je hnus, intriky, pomluvy a je velmi obtížné najít kapku serioznosti vnějšímu diváku (možná i některým aktérům). Z povzdálí se mě jevily kroky Bárty poněkud serioznější než Řebíčka. A výlev o Klausově velezradě mě autora zařadil někam k Rathovi.

J. Humpolík 21.4.2011 4:34

ach ta senilita

a léta běží pane

J. Brunner 21.4.2011 2:09

S takovým

článkem nemohu souhlasit.

M. Dubanová 21.4.2011 2:48

Re: S takovým

článkem mohu jen souhlasit.

V žádné demokratické zemi by nebylo myslitelné, tedy možné, aby strana, která vznikla z detektivní agentury se stala stranou vládní a navíc, aby předseda vlády jejími členy obsadil, nejprestižnější ministerstva!!!

"Jediné čisté řešení by bylo: odvolání ministrů nominovaných stranou Věci veřejné a odchod této strany z vlády".

R. Tesařík 21.4.2011 8:32

Re: S takovým

a jak byste si to představovala dál?

J. Brunner 21.4.2011 12:08

Re: S takovým

Chápu, že se Vám současná politická kultura nelíbí,mně také ne.Nesouhlasím pouze s tendenčností článku p. Hvížďaly.Je zjevné,že v jeho humání demokracii by neobstál nikdo,natož Klaus.Nečas také ne,o Bártovi nemluvě.Pan Hížďala prostě prohlubuje v lidech pocit,že v politice by měli být lidé naprosto ideální,což by mně až tak nevadilo,jako to,že se přidává k těm novinářům, kteří pořádají hon na lidi,ačkoliv ti ještě v podstatě nic neprovedli.Nedělám si iluze o VV ani o Bártovi,ale vadí mi ten "run"na ně ,pro mne zjevně koordinovaný(dost špatně).Nakonec v Hvížďalově demokracii blížící se ideálu by neobstála ani současná media a on nevolá hlasitě po výměně majitelů či šéfredaktorů a novinářů.