27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Nebojím se vás

Zeman je zástupný problém, na druhou stranu zastupuje tak dobře, že tahle metafora téměř nemá trhliny. Před revolucí jsem koukal na toho mladého prognostika v televizi, který otevřeně mluvil o tom, že ekonomika upadá a že se společnost sune kamsi k záhubě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Procházková 20.11.2014 3:52

Re: To by mu poradil první schopný PR poradce ...

Mám pro ten případ v zásobě několik zajímavých výrazů, které můžu ovšem používat na jiných webech, kde se to tak nebere. Nahlédnutím do wikipedie lze o p. Ovčáčkovi zjistit několik zajímavostí, což se celkem dalo čekat. Každopádně pracovat na Hradě bych nechtěla ani za milion měsíčně, to radši budu hladovět.:-)

I. Procházková 20.11.2014 3:47

Re: To by mu poradil první schopný PR poradce ...

Sešup to teda je pořádný, právě v těchto dnech vzpomínám na lidi kolem V. Havla, které jste vyjmenovala. Ještě bych k nim připsala jméno Ivo Mathé. Fr. Čubu jsem taky dneska několikrát v TV zahlédla - až jsem se lekla, ten už by měl sedět doma, bude v Senátu vůbec něco platný?

S. Vaněček Šauerová 20.11.2014 2:02

Ovčáček je nula, outsider, politováníhodné stvoření

a nestojí snad ani za zmínku, pane Schecku. Již to, že se nechal zaměstnat v Haló novinách, přece ukazuje na jeho osobnostní kvality. 

Dobrou noc.

P. Scheck 20.11.2014 1:50

Re: To by mu poradil první schopný PR poradce ...

To vyjmenování vybraných lidí kolem našich prezidentů, paní Šauerová, se vám velmi povedlo. Opravdu hotový tobogán. Snad jste ještě zapoměla zmínit toho nešťastníka Ovčáčka , co musí "chcačky nechcačky" odpovídat s kamennou tváří do TV úplné - no jak to nazvat? Snad mi někdo pomůže...

Z. Baldova 20.11.2014 1:01

Velice dobry clanek

S. Vaněček Šauerová 20.11.2014 0:45

To by mu poradil první schopný PR poradce ...

Těká věc, kde nic není, ani smrt nebere. Havel měl Medka, Tigrida, Schwarzenberga, Dobrovského, Křižana, Špačka. Klaus Jakla s Hájkem. Zeman Mynáře, Nejedlého, Velebu a Čubu. To je sešup, hotový tobogán ! Kdo viděl dnes večer v Událostech promluvit lidskou trosku jménem Čuba, nemůže se divit už vůbec ničemu.

Pěkný (a vtipný !) komentář, díky.