6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hranicar 16.6.2008 20:18

Doufam,

ze se Zeman uz brzo vrati a osvobodi nas od toho ceskeho Lukasenka.

Jaroslav 16.6.2008 17:24

Ukecanej jak Podradsky.

Rceni "Ukecanej jak Palackej" by se melo zmenit na

UKECANEJ JAK PODRADSKEJ. ;-D

Valonis 16.6.2008 17:12

Pánové z II. cenovky

Vlastimil Podracký trpí stejnou úchylkou, jako mnozí z II. cenovky: jeho celospolečenský transfér hodnot a peněz začíná až "populistickým rozhazováním". Ano 'Římští císařové rozhazovali denáry z ochozu Kolosea za pokřiku davů „ave ceasar“, jak píše Podracký, ale odkud vlastně brali ti císařové "své" denáry? Ví to Podracký, vědí to všichni z I. a II. cenovky?  Jejich příběh vždy začíná růžovým rozhazováním. (Podobně jako sudetským Němcům začala historie až po válce). Aby bylo co davům rozhazovat muselo předcházet velké shromažďování (mám-li zůstat u barev tedy modré, bezohledné shromažďování). Kdo vytváří  pro  každou lidskou společnost záchovné materiální hodnoty, pánové z vyšších cenovek?  Kdo se postaral abyste denně měli ráno v koupelně teplou vodu, čerstvé rohlíky k teplé snídani, dnešní noviny ke kávě. Kdo vás odveze do "zaměstnání" do vyhřátých "modliteben", abyste "řídili svět", kdo vypere vaše svršky, pohlídá vaše děti když se jdete "bavit" se svými, kdo vyrobí pro vás automobily, televize, golfové míčky a nářadí, atd. atd? Ano, jsou to ti opovrhovaní ze IV. cenovky, jimž je třeba občas rozhodit něco z toho o co  jste je v primárním procesu rozdělování coby vlastníci výrobních prostředků a nadřazená kasta "správců"  připravili.

Karel 16.6.2008 20:59

Re: Pánové z II. cenovky

Ta poslední věta je úžasná, skoro, jako by jí opsali z kapitálu:-))):-D:-D:-D(Y)

Valonis 16.6.2008 21:56

Re: Re: Pánové z II. cenovky

Nevím do které cenovky pane Karle patříte. Mohu Vás ujistit, že kapitál s velkým K, tedy Marxův Kapitál jsem nikdy nečetl. Otázkou zůstává Váš osobní názor na tu poslední větu. Jestli jste přesvědčen, že by civilizovaný svět mohl přežít bez opovrhované práce těch miliónů bezejmenných "socek" ze IV cenovky? Jestli si uvědomujete, že primární rozdělování vytvořeného národního produktu probíhá silně v neprospěch těch bezejmenných na trhu práce.

jm 16.6.2008 17:05

JE TO BLBOST PROSTÁ VŠEOBECNÁ NEBO OUCTA K MAJESTÁTU

 JE TO BLBOST PROSTÁ VŠEOBECNÁ NEBO OUCTA K MAJESTÁTUpolitologů českých, kteří v naprosté shodě nenalézají příčinu šířícího se množství hnojů v české politice. Ti jsou produkováni Ústavou ČR a volebním zákonem, který na objednávku soudruha Marijána Čalfy vyrobil soudruh JUDr Jičínský, pod dohledem banfdy blbů okolo samozvaného náčelníka celosvětového protikomunistického odboje.....

mleziva 16.6.2008 16:53

Přesné.

Není co dodat.

Standa 16.6.2008 16:28

Jako

obvykle hodně  slov o ničem. Ale přeci "Především Zeman tvrdí, že v politice obecně chybí lidé." Ano, chybi lidé - ti lidští, zato přebývá těch nelidských vč Zemana a prefabrikovaných novinářů, publicistů atd., kteří se rochní v politice a podporují špínu!

JaS 16.6.2008 13:34

Vysvětlení záhadné situace

vidím v tom, že šéfům ČSSD včetně Zemana záleží hlavně na tom, aby občané byli co největší blbci, protože pak jim budou moci vládnout a blbci je také budou volit. Proto samozřejmě Zeman tvrdí, že nejsou lidi do politiky, ale vlastně mu to nevadí.

Moravanka 16.6.2008 13:16

Jen pár slov...

Mělajsem - ještě za starého režimu - to štěstí, že jsem mohla být přítomna přednášce, na kterou Miloše Zemana pozval tehdejší předseda Agrokombinátu Slušovice doc.ing. František Čuba. Nebylo to nic výjimečného, ve Slušovicích přednášel na pozvání doc.Čuby např. také (tenkrát ještě "indexový")akademik Wichterle a další významné osobnosti z oblasti ekonomiky i kultury. Na pozvání do Slušovic přijížděli,někteří i opakovaně, František Nepil, Rudolf Křesťan, Naďa Urbánková, Lucie Bílá, Jitka Molavcová,Ladislav Chudík, Miloš Kopecký,Jana Štěpánková,"Ina" -Andrea Čunderlíková

ve slušovickém agrokombinátu vystavovali přední výtvarníci,mezi nimi Josef Liesler, Jiřincová, Paderlík...Mnozí z umělců,které si zvaly(a dobře zaplatily) Slušovice, byli tenkrát takzvaně na indexu. Jsou mi proto doslova odporné ty nechutné řeči, které se "po převratu" o Slušovicích šířily. Bylo mi to líto hlavně proto, že mnozí z těchto tehdy tzv. zakázaných umělců se ze Slušovic měly dobře, ale nikdo z nich se slušovického družstva ani v nejmenším nezastal.

Kon 16.6.2008 10:50

Inteligence

On ten Zeman snad má různé protivné vlastnosti, ale jedno se mu nedá upřít: Je inteligentní. A to je vzácné. A dále: říká pravdu. Viz jeho hodnocení Jassira Arafata. To vše musím uznat i když nesympatizuji se socialismem.

gerontusinza 16.6.2008 14:56

Pane Kon a víte jakou má ještě nepříjemnou vlastnost.......? Re: Inteligence

NEKRADE ....... a proto je zcela nepřijatelný...... to jste nepochopil.....?,;-D

-ferry- 16.6.2008 10:33

Čert nám je byl dlužen ...

 Miloš Zeman patří společně s Václavem Havlem a Václaven Klausem do té "svaté"trojice,která z české kotliny udělala žumpu.Každý svým způsobem,ale dohromady tvoří kompaktní trojku,kterou nám byl čert dlužen.Náš národ zkrátka nemá lidi,o které by se mohl opřít.Buď nám Bůh milostiv ...!!!!

Cricket 16.6.2008 11:03

Re: Čert nám je byl dlužen ...

No jo, ale když my ostatní jsme asi tak nějak stejní, že, takže si to zasloužíme a zameťme si každý před svým prahem. Nicméně, česká kotlina je župička, jako každá jiná země, jenom jsme malí a všechno se tady rozkecá, vědí, takže bych to tak důrazně nebral. 

jirka.s. 16.6.2008 11:34

Re: Čert nám je byl dlužen ...

Docela by mne zajímalo, ferino, o koho se tak asi opíráš ty ! ;-D

gerontusinza 16.6.2008 15:31

Víte -ferry- vaše tvrzení je skutečně podivné.......Re: Čert nám je byl dlužen ...

žumpu s této země udělali jiní...... a celkem cíleně....:-/ Ani Klaus.... a tím méně Zeman..... A Havel? ten jako magor sem přilákal ty nejhorší hochštaplery a pány z "liberálního institutu", bývalé lektory marxismu (Ševčíkové...:-/) spolu s Vondry z této země udělal Klondajk pro kiohokoli.... ;-D Lidé jsou zde, jen jim popřát sluchu.... jenže co s vími když si rvete špunty do uší a zavíráte oči,  a tvrdíte spolu s Topolánky..... copak teď,ale ti komunisti ti kradli co? Ten, koho v 1.řadě nezajímá pohled dopředu  ale pořád jen čumí do zpětného zrcátka, zavaří nejen sobě ale i druhým..... a to pořádně

jirka.s. 16.6.2008 17:36

Re: Víte -ferry- vaše tvrzení je skutečně podivné.......Re: Čert nám je byl dlužen ...

Do prčic, teprve půl čtvrté odpoledne a už ztřískaný jak komsomolec na stavbě hydrocentrály! ;-D

čtenář 16.6.2008 9:51

Že Zeman bude usilovat

o prezidentování po Klausovi, bylo celkem jasné už delší dobu. S Paroubkem se po počátečních námluvách rozešli, patrně proto, že Paroubek drží ve vedení soc.dem. "zrádce" Zaorálka. Jeho jediná naděje tudíž spočívá v samotném Klausovi. Doufal, že se mu zavděčí podporou při jeho 2. prezidentské volbě, přes svou kliku mezi poslanci ČSSD, ale to P. zhatil veřejným hlasováním. Zeman se ale může pokusit vyměnit své stálé dirigování odpadlíků Melčáka a Pohanky dle přání Klause a ODS při hlasováních ve sněmovně za slib podpory od ODS při další prezidentské volbě. To mu dává reálnou naději na úspěch. Do té doby může na Vysočině jen skřípat zuby, odírat stromy do výše stojícího muže a doufat, že Klaus jejich vzájemnou úmluvu dodrží.

Lea 16.6.2008 9:49

za totáče

v prognosťáku pracoval Klaus, Dyba, Rudolfčák,Dlouhý, Ransdorf, Dvořáková. Koecher a další. Ti makali na perestrojce .Zeman do prognosťáku nastoupil daleko později a protože se tento ústav začal Klausovi zajídat,neboť se stal kritikem plánovaných reforem,byl zrušen.

Cricket 16.6.2008 11:06

Re: za totáče

Milá, úprognostický ústav byl zrušen pro nadbytečnost. jak taky, když se přecházelo k trhu - co byste tam chtěla prognózovat?

Alfred 16.6.2008 9:46

Řešení existuje

okud jeden není zrovna fixovaný na rodnou hroudu, pak, je-li mlád a něco umí, odejde ze země Blbů jinam. Je-li naopak stár ale dosud zdráv, je dobré omezit zbytné pracovní aktivity ústící ve zbytečné placení daní, začít se starat o svoje zdraví, užívat si volný čas, nekupovat nesmysly vnucované reklamou a na celou tuhle společnost pošahanců se vykašlat. Žít se dá i bez zdravotnictví, žily tak celé generace a nebyly o nic nešťastnější než ta dnešní. Zatínco dřív se báli moru a pekla, hladu a zimy, dnes se bojí neméně ptačí chřipky,  klíšťat, popřípadě že nebudou mít na vánoční obžerství a domácí kino. Pokud lidstvo nebude existovat, vesmíru tím žádná škoda nevznikne.

třetí 16.6.2008 9:27

Pane Podracký,

také mívám zhovadilé sny. Ale takto přesně a do detilu bych je sepsat neuměl. Možná, že jste měl přitom ruku v nočníku, jak se říká. Zapomněl jste na jednu důležitou společenskou vrstvu. A to jsou státní úředníci. Jak s těmi Zeman zatočí ?

Alfred 16.6.2008 9:50

Re: Pane Podracký,

S těmi Zeman nezatočí - ti budou jeho pravou rukou. Ve státní službě se skvěle uplatní těch 30% národa, vysokoškolsky vzdělaná v oborech sociologie, gender stidies, a další ch"sociálních" a humanitních pseudovědách.

Cricket 16.6.2008 11:08

Re: Re: Pane Podracký,

Ty si socani přece pěstovali a pěstují, tam jsou jejich další kmenové hlasy, kromě odborů, nepracujících a podobně.

jirka.s. 16.6.2008 11:40

Re: No, konečně !!!

"Také mívám zhovadilé sny."   Konečně ses soudruhu lidový milicionáři "třetí" přiznal! Jenom ti až tak nevěřím, že ty sny o tom, jak zase pochoduješ se svými vafenbrudry s flintičkami přes rameno na Staromák, považuješ za zhovadilé! Spíše bych řekl, že se samým štěstím ze sna občas poc/hčiješ, viď  ?;-P

Frank 16.6.2008 8:59

A nejsou oni zakonzervovaná strana?

Malý Aston 16.6.2008 7:41

Pan autor je socan?

Takovou slátaninu mohl napsat jen socan patřící do s.r.o.Paroubka a Ratha.Stačilo napsat,že nemá Zemana rád a bylo to jasné.Nemám rád stávající vedení ČSSD neboť se paktují s komanči a marťany.Netoužím po vládě Paroubka a Filipa.Co si cením na Zemanovi bylo to,že neměl rád komanče a nikdy neuvažoval o jejich společné vládě jako Paroubek.:-D

mlg 16.6.2008 16:08

Re: Pan autor je socan?

Myslím, že s komunisty jste dost vedle, neboť, a to je významná věc, která mi na inteligentním Zemanovi vadí, byl kdykoli ochoten služeb bývalých využít (celý postoj osvětlen In: Jak jsem se mýlil v politice). A hlasoval s nimi, kdykoli se mu tohodilo, což ostatně dělá každý.

karel.smíchov 16.6.2008 21:03

Re: Pan autor je socan?

Malí Aston : Jen si vzpomeň kolik  soudruhů bylo ve vládě které vládnul p. Klaus, a zeptej

se  jaké mají funkce DNES !!!!>->-

fox 16.6.2008 7:29

Návrat růžového pantera

Výstižný článek.Snad si ten růžový panter šlápne na hrábě.