3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vladko 2.9.2009 0:06

Ubohost

Nechápu, že takováhle ubohost mohla někde oficiálně vyjít. Bohužel čeští novináři jsou naprosto katastrofální ubožáci a nestydí se za jakékoliv lži a manipulace. Jsou tak omezení, že snad ani nerozeznají, jakou mizernou úroveň mají a naví si sami ještě připadají, jako absolutní soudci všeho a majitelé jediné pravdy. Fuj!

I.Laengsfeld 1.9.2009 19:45

Jak Edison ponicil klimat

Kdyby se to spocetlo, za tech vice nez 100 let, te promrhane

energie, toho CO_2 vyprodukovaneho navic... vyslo by to urcite na vic, nez je energeticka spotreba Belgie za 1000 let udrzitelneho zivota. Pri uvedomeni si techto komplexnich, mezioborovych souvislosti i jejich multiplikacniho efektu jinde v ekologii... vyjde Edison jako jeden z nejvetsich zlosynu lidstva ;-P

I.Laengsfeld 1.9.2009 19:46

Re: Jak Edison ponicil klimat

O pardon, to patri k clanku o zarovkach :-D

Gardnes 1.9.2009 19:31

Frontální útok

V současné době prožíváme frontální útok přátel levice na vědomí voličů. Přestože již několik měsíců je z Topolánka je oouhý poslanec, nic nezákonného neprovedl, útoky na ODS jeho prostřednictvím narůstají. Nejdříve se zveřejnily rok staré fotky z vily Berlusconihu, potom fotky z dovolené v Toskánsku, které o ničem nevypovídají, ale veřejnost byla zmasírována, že šlo o pikle, které kuli Topolánek a soukromá osoba Dalík s lobisty, Pak ze zranění na předvolebním mítingu se udělá záhada záměnou fotek Topoolánka na ČT, pak se rozšíří fáma, že k útoku kamenem nedošlo atd. Faktem ovšem je, že Topolánek je mediální břídil, neumí se bránit, vysvětlení neposkytuje, názory lidí fanfaronsky přehlíží, což bohužel výrazně poškozuje českou pravici.

gerontusinza 1.9.2009 15:19

inu početl jsem si.......

bylo to dlouhééééééééééé, ale bohužel skoro pravduivé..... ty pitomé exhibicionisty z ODS může volit jen korunovaný.....    ale skutečně stačilo napsat nemámrád Topolánka a mimochodem já taky ne... hezký den;-)

Ludva 1.9.2009 17:13

Re: inu početl jsem si.......

Nevím proč, ale na mě pan Topolánek působí jako prázdný a falešný kariérista. A to, co říká, většinou vypadá jako skutečnost převrácená naruby.

Astonova Vila 1.9.2009 14:49

Oranžová ostuda na Psu

Nejsme hlupáci, soudruhu!

Jirka 1.9.2009 15:18

Re: Oranžová ostuda na Psu

Máš pravdu - proto taky Topolánka a jeho partu volit nebudeme.

Naštěstí je tu knížepán a spol. - ti pokud na jachtu, tak bez šéfa státního monopolu a za své!

Niky 1.9.2009 14:26

Pokud bude v čele ODS Topolánek,

tak je tato strana nevolitelná a to mě může být nějaké Toskánsko ukradené!

Schumacher 1.9.2009 14:13

Jenže Topolánek takové rady, na rozdíl od autora, nepotřebuje.

Je předsedou jedné ze dvou nejsilnějších stran s reálnou šancí být opět vládní stranou.  Pohybuje se mezi ekonomicky vlivnými lidmi, je ekonomicky zajištěný i do budoucna. Jeho životní standard v porovnání z životním standardem příslušníka střední třídy je vysoký. V případě, že ODS ve volbách neuspěje, bude předsedou nejsilnější opoziční strany podílející se reálně  na vládě. Je spokojený, protože všechno mu vychází podle jeho představ, podporu skalních voličů má jistou. Tak proč by měl poslouchat  nějaké rady z ulice ?

hafusak2 1.9.2009 12:36

Začíná ofenzíva lží.

Máme my to navrchu pěknou bandu. Jeden prostřednictvím svého poskoka zápírá svou vysoce nadživotní podobiznu na Letné, druhý nám zanedlouho zapře snad i exitenci státu Itálie. Co od nich můžeme čekat dalšího? Že se snad polepší a přestanou lhát? Tůdle. Divadlo p. MT je stále komičtější a docela bych se i zasmál, kdyby se nejednalo o vážnou věc, že tento pán chce být premiérem. Jeho halasnost připomíná malého chlapečka, který ve sklepě vším rachotí aby přehlušil svůj strach. A on strach skutečně má, z p. JP přímo se/píp/ maggi v kostkách. Nereálný program z omšelých frází, otřesné výsledky z minula. Těm jednodušším to ale stačí. Jak už psal KHB v Křestu svatého Vladimíra: Málo vědět, hodně věřit. A modré stádo jde za svým valašským bačou.

jirka.s. 1.9.2009 14:49

Re: Začíná ofenzíva lží.

Za to flusák se naopak zase bojí Topolánka, protože by nemohl jen tak mýrnyxtýrnix prožírat i důchod vlastních vnoučat:

Autor: hafusak2 IP: 88.102.122.xxx Datum: 29.06.2009 13:01

 Kašlu na vás vy bando šašků i na vaše přisluhovače a hlásné trouby. Já chci konečně žít podle svého a ne podle rad nějakých politruků. A jestli mám dnes něco prožrat na úkor příštích generací - klidně to prožeru, protože vím že i ty další generace budou oblbovány úplně stejně.

Kecal. 1.9.2009 16:27

Re: Začíná ofenzíva lží.

 Takovejch vychcánků je hodně proto Paroubek vyhrává.

modrá myš 1.9.2009 23:36

Re: Začíná ofenzíva lží.

Milý Kecale, vychcánků je v tomto státě hodně. Nějvětší porce je právě v ODS.

emil 1.9.2009 11:44

Člán ek

Článek je dost hloupý, argumenty opravdu trapně vyfabulované (viz Randák tým). Samozřejmě Topolánek není žádná sláva, jsem každopádně pro změnu na jeho místě, ale jen tak na někoho nasypat pár hovadských napadení (kde je Borůvková s Urbanem, soudruhu autore?) a navíc si něco přidat, "oni to ti hlupáci čtenáři vezmou" je obrovská ubohost pisálka.  Čest jeho oranžové práci.

milan007 1.9.2009 11:15

Topolánek

fakt není žádná sláva. Ale stále lepší než ta parta kolem pana Paroubka. [:-D Pokuste se prosím napsat také článek na téma např. KDO Z VÁS NA TO MÁ , PÁNOVÉ :-D

magi 1.9.2009 11:00

Topolánek asi spadl z Marsu...

nebo já! Nerozumím jeho neuvěřitelným lžím! Takže,pro nás,měně chápavé. Po pláži s vakuopvou pumpou běhal kdo? Já tedy poznal rotnýho,nebo jsem si ho spletl s J.Bohdalovou? Ta taky tvrdila,že to nebyla ona,ale Dolly Buster! Uvědomuje si ten člověk,že Paroubek a spol jsou už teď vysmátý díky takovým jako je rotný? Neuvěřitelný!!!

taurus 1.9.2009 10:44

Topolánek je pouze parodie na chlapa.

Topolánek = posera, který se podělá vždy, když jde do tuhého (kauza Čunek nebo zbabělost říci Klausovi do očí, že ho nechce prezidentem), chorobný lhář, který lže, že ho "vyhodili z komunistické vojenské školy" z "politických důvodů", antikomunista 20 let po revoluci, před rokem 1989 předseda ZV SSM na OKD-AM a syn Mamulovy sekretářky Věry Topolánkové, "sportovec", který během kampaně ujede na kole denně 5 km a předjede ho i nesportující redaktor Týdne na vypůjčeném dámském kole (viz reportáž Týdne z předvolebí akce Léto s Topolem). Něco takového si mohou do čela postavit pouze modří nebo rudí komouši. Prostě odpad.

Čti:

Vojenské gymnázium by Topolánek nejraději vymazal

milan007 1.9.2009 11:51

Re: Topolánek je pouze parodie na chlapa.

A co Vy , vy jste opravdový chlap :-D

jirka.s. 1.9.2009 14:45

Re: Topolánek je pouze parodie na chlapa.

Není, je to jen bývalý bejk, jehož koule už sežrali v hotelu Kempiňski!!! ;-P

Helmut von Fartland 1.9.2009 15:11

Re: Topolánek je pouze parodie na chlapa.

;-D

.. 1.9.2009 9:52

Schneidere, jste vůl a žerete seno

Nemám co dodat!

JaS 1.9.2009 10:13

Re: Schneidere, jste vůl a žerete seno

Kdyby byl vůl a žral seno, tak by byl užitečný ;-P

.. 1.9.2009 10:15

Re: Schneidere, jste vůl a žerete seno

Máte naprostou pravdu!

kopec 1.9.2009 10:41

Re: Schneidere, jste vůl a žerete seno

mate naprostou pravdu

Enigma 1.9.2009 9:42

Ani bazén Sava...

Soudruh Schneider se tak rozběsnil proti Topolánkovi, že labilní socan si musí  klást otázky: Byl tam ten Randák vůbec? Fotografoval vůbec někdo? Předal Randák fotky do novin a pak se divil a pohoršoval, že ho redaktoři prozradili? A já se ptám: Která fotka dokazuje, že tam někdo s někým o něčem jednal? Ta fotka s tím videem "turisté na molu" to nebyla, že ne? Pan Randák má tedy nějaké jiné fotky, které se nedostaly na veřejnost? Proč Lidový dům tuto "kauzu století"  tak náhle opustil? Proč máme věřit tomu, že asi 20 rozvědčíků se cachtalo v Ligurském moři, zatímco Topolánek konspiračně kul jakési pikle s veřejně známými, vysoce postavenými lidmi? Co má "toskánská topolánkova dovolená" společného s útokem na Topolánka? Stejného "neznámého " objednatele? Můžeme 10% vyloučit Dimuna sTvrdíkem? Má paroubkova "výzva" k slušné předvolební kampani sloužit k odvrácení pozornosti?

.. 1.9.2009 10:15

Re: Ani bazén Sava...

Ještě jedna otázka - kdopak asi Randáka platil? No samozřejmě že my, hloupí daňoví poplatníci, kteří jsme své firmy ještě nepřestěhovali do daňových rájů!

Enigma 1.9.2009 10:22

Re: Ani bazén Sava...

Správcem černého konta je jistý advokát Jansta. Ten vyplácí sjednaným hajzlíkům penízky. Černá tak zůstane černou. Jenže to konto pomalu vysychá a tak je potřeba se rychle dostat ke státní kase. Proto jednotně k volbám.

BM 1.9.2009 11:31

Re: Ani bazén Sava...

Pravda R^!!