6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VladaPing 6.1.2006 13:38

Re: Re: ? "celkem simpatický!

to nevadí?
D.K 6.1.2006 11:20

Pesimista

Nevím kde se ve vás pane bývalý poslanče bere tolik zášti a nenávisti.Nejsou to kyselé nhrozny?Takové to články nejvíce nahrávají komunistům.Inteligentní lidé mají svůj názor atento blábol je noéovlivní,ale nahráváte lidem,kteří zapomněli na hrůzy komunistického vládnutí a budou je volit.Pracovala jsem 12let v zastupitelstvu a mám opol.stranách celkem jasno.vím ,že vkaždé straně je plno špatných lidí ale takto to paušalizovat nejde.A změnit to jde celkem snadno .Čím víc lidí se zapojí do práce v pol. stranách tím snáze se odstraní ti špatní.Je potřeba přestat jen na vše nadávat a něco pro to udělat.Jinak nám tu lidé tipu Paroubka ,Ratha a jim podobní hodně znepřijemní život.O KSČM ani nemluvě
www racek 6.1.2006 10:03

ježíši kriste!!!!

sakra, to je napínavé ... odhalí pan hof někdy režiséra tohoto představení, někoho, koho polsouchli klaus, zeman, grebeníček i kalousek? a kdo nařizuje sjezdm stran zvolit si do čela i do méně čela jeho lidi? kdo to je, není li bůh či stalin?
kriste, to je blábol ... nebo spíš pr..el?
VladaPing 6.1.2006 10:02

Je neuvěřitelné, jak jsme byli VŠICHNI blbí.....

Nebo, že by to bylo trochu jinak?
Dušan Polanský 6.1.2006 8:26

Tenhle díl je již o něčem, je dobrý,

u ODS ale autor neuvedl, že s tak zvaným „Sarajevským pučem“ souvisí i daleko závažnější aspekty než on uvádí.  V. Klaus a komunistická buržoázie uvnitř ODS si uvědomili obrovské nebezpečí kolapsu ekonomiky skrze banky. Státní banky poskytly 100vky miliard explicitně nedobytných úvěrů svým blízkým a kamarádům, soukromé banky byly jedna za druhou tunelované, o podnicích ani nemluvě. Rozsah škod byl obrovský. ODS dobře věděla, že tento trend nemůže zastavit, neboť  za většinou těchto případů stojí lidé blízcí z ODS nebo přímo z ODS. Koneckonců bylo to její dítko.   Moc bylo potřeba předat ČSSD, aby zavedla pořádek, akceptovala tlustou čáru za minulostí (neboli nakradené se nebude právně vymáhat zpět). Tak se i stalo. Komunistická buržoázie si dnes spokojeně užívá nakradených penez a majetku. A ještě něco. ODS dokáže mistrně lákat do svých řad a na své myšlenky zcela mladé lidi, kteří o tom, o čem píšu, nic nevědí, žijí v liberální iluzi. 
° 6.1.2006 8:50

p. Polanský,

což o to, o něčem to je, ale víte: mne takováto spiklenecká teorie nikdy moc neoslovovala a na stará kolena si na to nehodlám zvykat. A nevím, nevím, kdyby nastal kolaps ekonomiky v devadesátých letech (ono je to s těmi úvěry dost složitější), tak jsme se z toho vyhrabávali možná déle.
čtenář 6.1.2006 7:57

hodnocení

Vše co napsal autor je pravda
josef 6.1.2006 7:24

pokud si pamatuji,

tak členem úžasné ODA byl mimo jiné lžidoktor kalvoda a jemu podobní.
° 6.1.2006 6:56

Jo, tak nějak bych i já slova nakladl... :-/

raptor 6.1.2006 5:58

Jééžišmarjáá... :-)))

° 6.1.2006 7:08

Re: Jééžišmarjáá... :-)))

Jo, tak nějak bych i já slova nakladl... :-/: Pardon, patří sem!