7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Náhrdelníky

Třináctého června, krátce po povodních, se zdánlivě protrhla "vltavská kaskáda" české politiky. Policejní zatýkání zasáhlo někdejší rebely z ODS, bývalého i současného šéfa vojenského zpravodajství a též pravou ruku premiéra Nečase a šéfku jeho sekretariátu Janu Nagyovou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Prikner 17.6.2013 9:55

Trochu rozdíl

mezi Bártou a Nečasem. Bárta platil poslancům vlastní peníze za to, aby nehlasovali pro změnu zákona o zrušení  zdanění platů poslanců, tj. aby se nesnížil příjem státního rozpočtu. Nečas zařídil, aby Tluchoř a spol nevydírali vládu hrozbou shození vlády, čímž by řada modrých soudruhů přišla předčasně o korýtka a příjmy; a navíc za nehlasováníí dostali  tučná korýtka ve formě funkcí v polostátních podnicích a tak čerpali prachy z příjmů státního rozpočtu, tj. z peněz nás, poplatníků daní.

J. Honců 17.6.2013 23:58

Re: Trochu rozdíl

Máte naprostou pravdu, ale modří fanatici to vidět nechtějí. Pro ně hodinky jako holínky...

B. Rybák 19.6.2013 11:40

Re: Trochu rozdíl

Pan Bárta do svého politického podniku vložil fůru vlastních peněz, jimiž si tam bohužel přitáhl tolik politických hochštaplerů, že jen blázen by mu vyčítal takovou prkotinu, že je platil za správné hlasování. Ve strategii své politické firmy udělal jenom drobnou ekonomickou chybičku (krach).

Oni tři politicky poražení "vzbouřenci" by pochopitelně nespáchali politickou sebevraždu tím že by vládu (radikálně pravicovými postoji) shodili, ale k vůli zachování své tváře by ji učinili (ke škodě nás všech) neschopnou vládnout (jejich plat se po přechodu na nová místa snížil na třetinu).