3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alfons 20.9.2008 10:08

Konečně dochází k bratrovražednému boji

mezi hlavouny ve straně. Sametová revoluce tomu měla zabránit, ale už je to zase tady.8-oPosametová pohoda se nějak zvrtla.

jm 20.9.2008 9:56

NAŠTĚSTÍ MÁME, ČEŠTÍ €UROOBČANÉ, FUNGUJÍCÍ DEMOKRATICKÝ VZOR

NAŠTĚSTÍ MÁME, ČEŠTÍ €UROOBČANÉ, FUNGUJÍCÍ DEMOKRATICKÝ VZOR,který za více jak 150 let nepřetržitě osvědčil, že je rezistentní proti zločincům v politice  a jejich politickým krizím všech typů, kterých důsledky, za tu dobu, si museli protpět lide ve všech ostatních zemích světa. Bohužel je to systém tak spolehlivý, že je odpudivý mocným Machiavelli-ánům všech "demokratických", stran  všech zemí světa. Bez krizí fungujícím vzorem je třínárodnostní a čtyřjazyčné Švýcarsko.

Kodl 20.9.2008 9:32

No, za kašpárka

je někdo jiný, a to ten, který se nechal tak hloupě nachytat.Nechat si vypracovat modré kolečko a z jeho autora pak udělat páté u Kalouskova vozu, za to mohli náčelníci modrých nožů právem očekávat vendetu.

Joun 20.9.2008 9:27

Teď už jen chybí to,

kdy některý novinář vyleze s hypotézou, že pan "T" s panem "I" dali zastřelit Mrázka, protože je chěl vydírat. Oba přeci museli vědět, že archiv mafiána jim může zabránit v jejich politickém postupu. Zajímavé je, že v době odposlechů vládli socdemáci a z uveřejněného vyplývá, že Mrázek používal jen vlivné poslance opozice. Znovu to dokazuje jeho jasnozřivost s jakou si vybíral své figurky v jeho hrátkách. Nebo že by to bylo ouplně jinak a jedná se o frontální útok  před volbami a odvetu proti jedné politické straně? Kdo ví!

F..A.Kekule 20.9.2008 9:22

Re: S leckterou úvahou lze souhlasit, ale....

Topolánek se pomalu mění v politickou mrtvolu - kéž by, ale nevěřím. Bude z něj takové politické zombie.

Frank 20.9.2008 8:39

Autor, opravdu si myslíte, že mraky se stahují jen nad Tlustým?

Tak to jste buď fanatik nebo blázen.

tich@dohoda 20.9.2008 8:37

Od vyloučení Kotta víme, že ODS kašle na své jednotlivé členy, vyžaduje pouze bezpodmínečnou poslušnost a v případě, že ji nedostane, dokáže se mstít celou svojí vahou. Což je pro ni první sebezáhubné.

veta z titulku plati od vzniku strany modrych stalinistu . Ono je sposta lidi prekvapenych, co ze se to vlastne v ODS deje, ovsem ten problem doutna pod povrchem uz od vzniku tzv. Tlusteho platformy, kdy se jasne ukazalo, ze slovo demokraticka v nazvu ODS urcite nebylo mineno vazne. Skutecne demokraticka strana totiz umoznuje demokratickou diskusi /vnitrostranickou/ a nasledne vetsinovy nazor jednotne prezentuje jako stanovisko strany. ODS stale nese znaky strany jednoho muze . Tusim snad jedinym clovekem v ODS /z verchusky / kdo bez obav a sebevedome prezentoval sve nazory byl Miroslav Macek . Pres vsechna proti nutno rici "skoda toho chlapa/politika"  , cetl jsem nedavno nejaky jeho clanek na internetu, zoufale tlachy stareho zapskleho dedka . Objektivne nutno dodat, ze v jinych stranach to s demokratickou diskusi neni lepsi, viz nedavny sjezd brcalniku a "demikraticke" metody soudruha Bursika . Cest :-)

sibila 20.9.2008 8:18

pravila

kdo d čím zachazí tím také schazí  v ods se to ukazalo jako stopro pravidlo  apropo prej na hradě  palej nějaký papíry R^R^(Y)

karas 20.9.2008 7:42

Re: Od Sarajevského atentátu je jasné.

R^R^R^

frisco 20.9.2008 4:36

Teď už jsou staženy i kalhoty

 neboť čím dál, tím více čelných politiků staré gardy ODS je přichyceno uprostřed brodu. Najednou se objevuje více a více informací o spojení politických veličin s organizovaným zločinem při rozkrádání původně státního majetku. Není se čemu divit do politiky  vstupovali s nahým zadkem a nyní nedají bez golfové hole ani ránu. Toto je naše neštěstí - 4o let bolševik a potom tito  politici v uvozovkách.

Niky 20.9.2008 4:27

Od Sarajevského atentátu je jasné.

že v České republice je stoprocentní absence profesionálních objektivních novinářů,pan Žantovský to svým stupidním článkem jenom potvrdil!

frisco 20.9.2008 4:26

Teď už jsou staženy i kalhotz

slava 20.9.2008 0:56

S leckterou úvahou lze souhlasit, ale....

napsat, že "Naopak Moravova kauza posílila, alespoň mediálně, když už ne v celé veřejnosti, Mirka Topolánka," je hodně velká účelová spekulace. Topolánek teď tancuje na vejcích, má hodně co vysvětlovat a média ho sice pořád drží nad vodou, ale otázka je, jak dlouho to vydrží. Tlustý měl také dlouho podporu médií a vida dnes. Já bych řekl, že Topolánek se pomalu mění v politickou mrtvolu.

erik 20.9.2008 0:33

ta formulace

"aféra, v níž byl Tlustý nepřehlédnutelným aktérem", je hodně komická