3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 20.9.2008 21:56

Re: Re: není to dobré

Souhlasím, že jsme se naučili, co dokážou "idee". Jenže proto ještě idee nejsou špatná věc. Ostatně já bych vize chápal téměř jako synonymum.

Annonym 20.9.2008 21:02

Re: není to dobré

Jakože, pěkně zamést svinstva pod kobereček, tvářit se navzájem, že jsme skušní hoši, ať ti blbí voliči náhodou nevolí někoho jiného než nás? = ČSSD a ODS? Aby tak ten plebs nedošel k názoru, že jsme stejní hajzlíci jako byli komunisti a tak po 20ti letech nezkusil zvolit komunisty - jestli se nepoučili?8-o

Ludva 21.9.2008 8:42

Re: není to dobré

Máte plnou pravdu, tahle země potřebovala reformy, ale přijatelné pro většinu. Válcováním poloviny národa a ještě pomocí přeběhlíků se pořádné reformy nedají udělat. Nejlepší by v této chvíli byla velká koalice. Ovšem čas k ní už přezrál, přece si nyní nebude Paroubek kazit preference. Dvojice Topolánek - Paroubek udělala z politiky to nejhorší za posledních 20 let.

Jirka13 20.9.2008 14:43

Pan autor

používá oblíbenou premisu hlupáků, že co čtenář to blbec, jak to kdysi trefně uvedl Jan Werich.

XXXL 20.9.2008 15:29

Re: Pan autor

Škoda, že ODS padne. Takovou Schov navymyslí žádná TV. Na co potom budem koukat?

jirka.s. 20.9.2008 15:57

Re: Re: Pan autor

No, jo, vlastně !!! Co ty potom, chudáku, budeš celé ty dlouhé, obzvláště zimní večery dělat, jestliže umíš číst zrovna tak jako psát? ;-) 

Václav 20.9.2008 20:47

Re: Re: Re: Pan autor

Moc se tady nehoncuj, Kořistka omyl Dalíkovi orál. Toplánkovi kamarádi jsou soudem uznaní korupčníci a k tomu ta Krakatice, další zdrcující vítězsví Občasného Demagogického Seskupení.

jirka.s. 21.9.2008 7:43

Re: Re: Re: Re: Pan autor

8-o8-o8-o Ať zírám, jak zírám, nějak mi uniká souvislost tvého výkřiku s úrovní tlouštíkova vzdělání!Míváš takovéto záchvaty často? Pokud ano, je nejvyšší čas, abys s tím začal něco dělat! ;-)

Luděk 20.9.2008 13:44

Léčení bude dlouhé a bolestné

Mafiánské praktiky -vydírání,korupci,lži,mediální demagogii a taktiku "chyťte zloděje" používá ODS k udržení své vlády od parlamentních voleb v r.2006.Kdo není slepý,hluchý nebo fanatický příznivec ODS,musel vědět,jaká bije.Nejhorší je,že byly zasaženy samy pilíře parlamentní demokracie jako jsou nezávislá policie,nezávislá justice a nezávislá média.Ve které vyspělé zemi je možné kupovat opoziční poslance jako fotbalisty v první lize?Ve které zemi se ministr vnitra kontaktuje s organizovaným zločinem a pak zametá stopy a nechá rozprášit týmy kriminalistů,kteří léta pracovali na odhalení a důkazech?.Ve které zemi premiér sprostými gesty častuje poslance a používá nacistickou rétoriku? Výčet dalších špinavostí by mohl pokračovat.Z takové "politické kultury" se bude země probírat ještě dlouhou dobu a léčení bude hodně bolestné.V současné době jsme na úrovni banánových republik.

čtenář 21.9.2008 10:04

Re: Léčení bude dlouhé a bolestné - informace z ústavů

Tvůrci dějin z Žáčkova pamětního ústavu mohou zneužívat své monopolní, konjukturální postavení.

Údajně nedávno odhalili potenciální atentátníky na dělnického presidenta K. Gottwalda. Ti to však nepotvrdili.

lesník 20.9.2008 13:04

Jaké se dopustil Tlustý chyby?

Tlustý, a nejen Tlustý, ale každý normální člověk v tomto státě by si měl uvedomit, že jakýkoli kontakt, osobní či telefonický s policejním provokatérem a poskokem různých mocenských skupin, redaktorem Tv NOVA Jankem Kroupou, skončí průserem a pravděpodobně i oplétačkami s policií. Pročež lze poradit každému, kdo nechce být skandalizován a strávit řadu měsíců bez důvodu ve vazbě, aby se tomuto zásadovému mediálnímu inkvizitorovi  vyhnul na sto honů.

Pavel Urban 20.9.2008 12:15

Tlustý neudělal naprostou hloupost

Spíš šlo o akt zoufalství.

Od té doby, co byl zbaven vládních funkcí, je totiž na jeho prohřešky nápadně vidět. Sám Tlustý ostatně přistoupil na provokaci s tím, že chtěl dokázat, jak se jej ODS snaží zdiskreditovat. Ne na něj kašlat, jak tvrdí Žantovský

Kappa 20.9.2008 11:39

Inu, pane autore, všem útěšným slovům navzdory, ODS s Topolánkem v čele potkal skutečně neuvěřitelný rozvrat.

Tahle partaj, kde se soudruzi vzájemně fízlují, natáčejí a difamují opravdu nepatří do slušné společnosti. Jak říkal pan Kubice - prorůstání mafiánských struktur do politiky. Snad pány z ODS napadne sebrat si ty své truchlivé šmíráky s premiérem v čele a pokusí se ještě o nějakou tu politiku. Jinak jsou opravdu zralí na rozpuštění. Což by nakonec ani nebyla taková škoda.

Hrad 20.9.2008 14:26

Re: Inu, pane autore, všem útěšným slovům navzdory, ODS s Topolánkem v čele potkal skutečně neuvěřitelný rozvrat.

Do slušné společnosti snad nepatří. Do této společnosti, která je naší současností patří !!proto, že jsou jejím produktem, ba co víc, jejím nezpochybnitelným tvůrcem. Představitelé ODS na vrcholu pyramidy mají zachránit oblastní organizace. Jak ta záchrana bude vypadat, když jedna autorita se vyjádřila o okresech jako o Palermech. A ODS okresy má, řečeno geograficky, v rukou v takové míře, že není  od věci říci, že je má v rukou zcela. A k podstatnému. Slovo slušnost, vyprázdnilo svůj původní význam svým vstupem do postmoderrní arény na našem dvorku. Příliš často se slovo slušnost také zjevuje na NP. Rád bych viděl do očí a činů těch, kteří je tak rádi používají. Jejich svazácké košile(dnes to jsou postoje a činy) se používaly již za komančů. Barva tropí hlouposti. Nejdříve jako tragédie, podruhé jako fraška.

Ludva 20.9.2008 10:49

To opravdu posílí

když se před soudem ukázalo, že pan Kořistka nejspíše nelhal. Že asi pokus o jeho uplácení byl skutečný, tím pádem i řeči pana Dalíka v hospodě o získání podpory pro Topolánkovu vládu nabyly na realitě, rovněž i Moravou získané vyjádření, že nepotřebuje kompromitující fotky, protože je má z Mrázkova archívu. Taky pokusy o uplácení pana Ploce a Novotného, že by si to ti politici vymýšleli, a proč ? Zastavení vyšetřování pana Čunka ? Těch indícií o metodách jeho vlády je už požehnaně a  že by ho to zrovna posílilo ?

jenicek 20.9.2008 13:37

Re: To opravdu posílí

Ale h0vn0, důkazní situace je furt stejná. Jen nějakej takysoudce usoudil, že když Kořistka jednou nelhal, že nelže ani v ostatním8-o

Alfons 20.9.2008 10:08

Konečně dochází k bratrovražednému boji

mezi hlavouny ve straně. Sametová revoluce tomu měla zabránit, ale už je to zase tady.8-oPosametová pohoda se nějak zvrtla.

jirka.s. 20.9.2008 10:12

Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

Ale já jsem, álfons, úplně v pohodě! A když vidím, jak se takoví jako ty a gerotosaurus užírají, tož dokonce ve výborné pohodě!!! ;-D;-D;-D

strejda 20.9.2008 12:08

Re: Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

Výborně, tak to jsme nejméně dva. Já se navíc ještě bavím, jako už dlouho ne. ;-D

Hrad 20.9.2008 20:33

Re: Re: Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

Kdepak dva. Yrka je zatí pořád poloblb. Tedy 11/2!!

jirka.s. 21.9.2008 11:47

Re: Re: Re: Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

;-D;-D;-D Milé, děkuji. smradlavá zřícenino! Ale že bych byl až za pět a půl? Tuto výsadu pětiapolovičního blbečka bych si ti v životě nedovolil vzít! ;-(

BTW: Nepřekvapil jsi, tvé znalosti z matematiky přesně zapadají do celkové úrovně tvého vzdělání!  Zřejmě máš na Zvláštní škole na Lidické pamětní desku, viď? 

Hrad 21.9.2008 14:28

Re: Re: Re: Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

Chybyčka se vloudila když nerozumíš Tedy 1+1/2. Není nad přesnost. Jsou už spokojeny tvé labilní spánkové laloky? 

jirka.s. 21.9.2008 15:08

Re: Re: Re: Re: Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

No to je ale náhoda, CHYBYČKA  se zase vloudila! Nojo, je toho na jednoho absolventa pomocné školy z Lidické přece jenom moc, viď ? Neměl bys  tak přepínat těch pár buněk v tom tvém gangliu! ;-D;-D;-D

Hrad 21.9.2008 16:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

http://www.komik.cz/obrazky/343-stojiobooum/   ;-D;-D;-D;-D chá, chá, chá....... !!!! No Yrko, přád jinak, i když pořád stejně:-(

jirka.s. 21.9.2008 17:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně dochází k bratrovražednému boji

Jojo, pořád stejně, pořád idiotsky, komik jako ty s dokonalou znalostí azbuky se nezapře! ;-D;-D;-D!

BTW: Co pořád dělá Vrbaska? Furt to má ráda ze zadu? ;-D http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W105932  

jm 20.9.2008 9:56

NAŠTĚSTÍ MÁME, ČEŠTÍ €UROOBČANÉ, FUNGUJÍCÍ DEMOKRATICKÝ VZOR

NAŠTĚSTÍ MÁME, ČEŠTÍ €UROOBČANÉ, FUNGUJÍCÍ DEMOKRATICKÝ VZOR,který za více jak 150 let nepřetržitě osvědčil, že je rezistentní proti zločincům v politice  a jejich politickým krizím všech typů, kterých důsledky, za tu dobu, si museli protpět lide ve všech ostatních zemích světa. Bohužel je to systém tak spolehlivý, že je odpudivý mocným Machiavelli-ánům všech "demokratických", stran  všech zemí světa. Bez krizí fungujícím vzorem je třínárodnostní a čtyřjazyčné Švýcarsko.

Kodl 20.9.2008 9:32

No, za kašpárka

je někdo jiný, a to ten, který se nechal tak hloupě nachytat.Nechat si vypracovat modré kolečko a z jeho autora pak udělat páté u Kalouskova vozu, za to mohli náčelníci modrých nožů právem očekávat vendetu.

Joun 20.9.2008 9:27

Teď už jen chybí to,

kdy některý novinář vyleze s hypotézou, že pan "T" s panem "I" dali zastřelit Mrázka, protože je chěl vydírat. Oba přeci museli vědět, že archiv mafiána jim může zabránit v jejich politickém postupu. Zajímavé je, že v době odposlechů vládli socdemáci a z uveřejněného vyplývá, že Mrázek používal jen vlivné poslance opozice. Znovu to dokazuje jeho jasnozřivost s jakou si vybíral své figurky v jeho hrátkách. Nebo že by to bylo ouplně jinak a jedná se o frontální útok  před volbami a odvetu proti jedné politické straně? Kdo ví!

myloš 21.9.2008 9:15

Re: Teď už jen chybí to,

...že Mrázek používal jen vlivné poslance opozice... dobrý postřeh!R^R^R^ Ale počkejme ještě, kdo bude otvírákem pondělní Mladé fronty, která je dražší o málo prodejnou ženskou přílohu, takže největší "mediální bomba" musí vybuchnout právě tam!    ;-)                                            

Frank 20.9.2008 8:39

Autor, opravdu si myslíte, že mraky se stahují jen nad Tlustým?

Tak to jste buď fanatik nebo blázen.