2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vi 7.10.2006 9:34

Kdo lže ten i krade.

Kdysi mohli za všechno židi, pak zlí fašisté, pak zlí komunisti a ted zlý Paroubek! Že se na tohle lákadlo chytil i velikán Topolánek, ale nepřekvapuje. Moje babička říkala, i když trochu jinými slovy, že když se chlapovi přeleje krev z hlavy do genitálií, přestává mu to myslet. A když lhal vlastní ženě a dětem, proč by mu měli věřit občané, že jim nelže!?

Jiří K. 7.10.2006 7:37

Znovu bajka o vlku a beránkovi.

Modrý vlk nám poněkud zatajil, že za prvé významný podíl na vzniku zablokované situace má starý šedivý vlk hradní, tím že ihned po volbách apriori odmítl dát jeden z pokusů předsedovi druhé strany v pořadí a za druhé měrou vrchovatou k tomu přispěla smečka sněmovní, opakovaným krátkozrakým navrhováním takových kandidátů na předsedu sněmovny, o kterých bylo předem jasné, že nemají šanci na zvolení. Zkrátka situaci by tehdy odblokovalo odblokování Paroubka, to by si modří hoši měli umět přiznat.

Také ono neústavní, nemožně  a nečekaně dlouhé období, kdy byl Topolánek pouhým "pověřencem" má lví (tedy vlastně vlčí - zůstaňme u těch šelem psovitých) podíl na tom, že čtyři měsíce po volbách máme za sebou teprve jeden neúspěšný pokus o ustanovení nové vlády.

Jestliže modří pánové tak moc touží po rozpuštění sněmovny a nových volbách, měli by si tedy uvědomit, že nebýt jejich nestandardních kroků a intrik, mohli jsme mít ty 3 neúspěšné pokusy za sebou.

Takže nám tu někdo mohutně mlží tím, že zapřahá kočár před koně, snaží se dělat z bílé černou a tváří se, že potok teče do kopce.

Neteče, i kdyby to na Nově i na Radiožurnále tvrdili, v MFD napsali a v průzkumu veřejného mínění vyzkoumali. Holt blbá fyzika.

Josef 7.10.2006 3:49

Občané

se nemají na co těšit. Rozhodnuto bude až po senátnách či komunálních (?) volbách, ovšem může se stát, že se voliči namíchnou a volit nepůjdou. Nebo budou volit ts, kteří se ještě nezdiskreditovali?

SLAVA 7.10.2006 1:12

Tlačme na Topolánka

Tohle povídání si může pan premiér bez důvěry strčit za klobouk. Ani teď, po svém velkém úspěchu, si neodpustí volební agitaci. Od voleb nežijeme v Paroubkolandu, ale Topolánkolandu, a Topolánkova vláda má ještě menší mandát, než měla Paroubkova vláda v demisi. O snaze nečinit nevratné kroky nemůže být ani řeč. Na rozdíl od pana Topolánka, že po katastrofickém měsíci by jeho vláda naopak udělala nejlépe, kdyby složila ruce do klína a v klidu vyčkala věcí příštích. O ústavnosti by snad pan Topolánek ve světle svých výroků, výroků pana Bendy a dalších veleduchů ODS měl raději mlčet. Tak jako oni se dosud nikdo ústavu obcházet nepokoušel. A jak chce pan Topolánek vyjednávat, když na svém partnerovi, ať je jakýkoli,  při každé příležitosti nenechá nit suchou. Připomínám mu jeho předvolební smlouvu s voliči - nastal čas ji plnit. 

Herakleitos 7.10.2006 2:08

Re: Tlačme na Topolánka

Jistě tak to je. Topolánek je od válu. Nastupuje další garnitura. Příznivci modré šance musí převléct kabáty a rozloučit se s Langrem a spol.

Hlava XXII 7.10.2006 7:28

Buďme objektivní.

Je zvláštní, že Vám všechny Vámi popsané věci nevadily když je prováděla ČSSD. Apropos, kdo myslíte, že má v současné situaci větší mandát než vítěz voleb?

onlooker 7.10.2006 8:06

Re: Buďme objektivní.

Vitěz voleb? Podle ústavy rozhodují poslanci. A "vítěz voleb" si jich zajistil jen 97.

Hlava XXII 7.10.2006 8:19

Re: Re: Buďme objektivní.

Ani ten Vámi vzývaný druhý v pořadí jich ani s poslušnými bolševiky v zádech nedá dohromady více než 100.

onlooker 7.10.2006 8:25

Re: Re: Re: Buďme objektivní.

AHA! a kde jsem řekl, že druhého vzývám? Jen se držím na rozdíl od vás faktů!

Hlava XXII 7.10.2006 11:34

Re: Re: Re: Re: Buďme objektivní.

Druhého vzývaného jsem si přitáhl z vedlejšího čánku. Pardon.

brabus 7.10.2006 10:49

Re: Re: Buďme objektivní.

myslíte ty poslance, kterým bylo v rozporu s ústavou bráněno volbě8-o Znáte poslanecký slib??? Paroubek tady vládnul rok, aniž by byl poslancem, vítězem voleb a ani dokonce nebyl členem volebního týmu za éry Špidly. Je X lidí, kteří v roce 2002 volili ČSSD kvůli lidem jako byl Špidla a ne Klement ParoubekRv

V. Hoffman 7.10.2006 12:13

Re: Re: Re: Buďme objektivní.

A kde ti ludia boli, ked za Spidlu letela popularita socdemakov prudko dole?:-D

brhlík 7.10.2006 12:46

Re: Re: Re: Buďme objektivní.

V Česku se vládne na základě pověření sněmovnou, milý Brábusi -- račte číst ústavu. Být přitom poslancem, vítězem, členem týmu, modrookým a blonďákem se nevyžaduje.

Cedr 7.10.2006 17:43

Re: Tlačme na Topolánka

SOUHLAS - podvodníku Topolánku ihned odstup!!! Tvoje vláda nedostala důvěru a ani x slovy se to nedá ukecet. 4.10. už bylo pozdě. Za měsíc jste se naškodili co ČSSD za osm let.

říká Topolánková 7.10.2006 0:55

Manžel mi chladnokrevně lhal

Co jí na aféře jejího manžela s Lucií Talmanovou vadilo vůbec nejvíc? "V podstatě to, že nám všem manžel systematicky, řekla bych přímo cíleně, konstruktivně, chladnokrevně, tak dlouhou dobu lhal," říká Topolánková a klade přitom důraz na každé slovo. "To je věc, která mi už nikdy nepřestane vadit."

JungeFrontHeute, vcera 6.10.06

Hlava XXII 7.10.2006 7:25

Trochu mimo.

Poněkud jste se minul/a tématem diskuse. Notabene osobní a rodinné problémy řeší osoby a rodina, ne bezduší plácalové někde na netu. 

onlooker 7.10.2006 8:05

Re: Trochu mimo.

ne zcela - ne nadarmo se říká: Kdo lže, ten krade.

Jak máme věřit prokázanému lháři?

lesov 7.10.2006 9:24

Re: Trochu mimo.

Hlava XXII - Mozek "0" (nula) ;-D

Než něco napíšeš, poraď se s některými ze svých hlav (radši se všemi), případně s ošetřovatelem... ;-P

Klaun Parafín 7.10.2006 0:49

Opravdu k článku bez "podrbání"....

Jak říkal pan Rusnok ve včerejším Reflexu: Voliči si nezvolili poslance proto, aby pak řekli, že s tím mluvím a s tím ne.  Zvolili si je proto, aby spravovali tuto zemi. Současná sněmovna ji nespravuje, naopak se zdá, že námi - obyvateli této země - pohrdá a na naše mínění nehledí. Nechci tuto sněmovnu, nechci primitivní agresi pana Paroubka... V nové ústavě by měla být zakotvena pravomoc presidenta nebo senátu, aby mohl ihned nefunkční sněmovnu zrušit... Mimochodem, ušetřili bychom velmi významně na platech těch, kteří neplní ani své základní povinnosti...

čtenář 7.10.2006 7:28

Re: Opravdu k článku bez "podrbání"....

Klaune, nevyřešila by to Národní gilotina? Určitě by se našla třípětinová národní většina co by "dala palec dolů". Gilotina by národu pomohla zlikvidovat národního zloducha(Gross,Paroubek,Sobotka,Jičinský, apod.).Kdyby Německo mělo Národní gilotinu určitě by na Národní gilotinou včas odstranilo fašismus.

Jiří Wagner, redaktor 6.10.2006 22:13

UPOZORNĚNÍ

Dovolujeme si upozornit ctěné čtenáře, že pro nezávazné tlachání byl na Neviditelném psu vytvořen chat nazvaný Psí podrbání (odkaz výše). Věříme, že se tak předejde případným konfliktům a někteří čtenáři se nebudou zbytečně rozčilovat a vinit redakci Neviditelného psa z - podle jejich názoru - nepřípustných zákroků jen z toho důvodu, že si nepřečetli tučně vytištěný text pod oknem pro vkládání komentářů. Redakce by uvítala, kdyby byl prostor pod článkem věnován pouze seriozní diskusi k tematu nastolenému článkem. Děkujeme za pochopení.

www racek 7.10.2006 9:43

Re: UPOZORNĚNÍ

dík, pane wagner. ač jsem s vaším viděním světa ne zcela srozuměn, jinak jste moudrý muž. díky.