6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Na mraky

Na zpravodajském serveru se v pátek v poledne objevil titulek: Zeman nebyl u klenotů ve formě. Viróza, řekl Hrad. V prvním odstavci následuje upřesnění: Prezident Miloš Zeman nebyl při čtvrtečním slavnostním vyzvednutí korunovačních klenotů v katedrále sv. Víta zjevně ve formě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Krajicek 11.5.2013 4:32

Re: . . . v podmínkách tvrdého přirozeného výběru si zvířata nemohou dovolit . . .

Ano máte pravdu. Ovšem v případě volby našeho prezidenta nebyla tato podmínka splněna ani u jednoho z kandidátů.

Jinak řečeno, jeden chrápe, kudy chodí a kde sedí, tedy narkoleptik (dyssomnie, imperativní spavost), druhý je ožralý kudy chodí a proto padá, tedy alkoholik tak mezi třetím a čtvrtým stádiem. Nejdřív zánět palce a nyní viróza jsou dílo tiskového oddělení.

Až se tvá ztracená . . . .  důůdlaj, důůdlaj Kubiško.

P. Hlosta 11.5.2013 7:54

Re: . . . v podmínkách tvrdého přirozeného výběru si zvířata nemohou dovolit . . .

Vzhledem k tomu vašemu "důůdlaj, důdlaj Kubiško" je mi zcela jasné, do které skupiny obyvatelstva patříte. Vaše výchova spočívala v konzumu propagandy za socialismu. Byl jste jí krmen bez podstatně hodnotnějších prvků nejen kultury, ale i omezením svobody v rozhodování se za sebe sama. Výsledek je znatelný právě dnes, kdy je třeba si uvědomovat v čem vlastně ta svoboda spočívá a že nikdo za vás neudělá nic a že budete jen ožebračován, když sám nehodláte konat.

Rozhodně v žádný pád vám nikdo minulou dobu nevrátí. Dokonce ani vy si ji nevynutíte spolu s vámi podobnými. Nejsou už k tomu žádné podmínky, jako je třeba existence velmoci, která uplatní tím směrem svou sféru vlivu. Taky není po válce, aby se dobrovolně vzdali občané svých určitých práv u vize komunistické ideje.

Vy s určitostí vypustíte duši jako otrok. Lze jen doufat, že vaši potomci nebudou tak ovlivnění vaším životem a rozeznávat budou ty hodnoty člověka, které dokáží navrátit vládu opravdových lidí do jejich rukou. Není totiž člověk jako člověk. Někdo si Kubišové pro její životní postoje váží, jiný převzal od STB jejich propagandistické sviňárny.

L. Krajicek 12.5.2013 2:43

Re: Hlosto, víte prd, do které skupiny obyvatelstva patřím.

Ale jedno z vašeho plácání vyplývá. Vy s určitostí vypustíte duši jako otrok, který si myslí, že když nemusí shánět výjezdní doložku a může jít jednou za čtyři roky na tři vteřiny volit, je svobodný.

L. Křivan 11.5.2013 12:24

Re: . . .Za tu poslední větu, Krajíčku,

byste zasloužil pár přes hubu.

L. Krajicek 12.5.2013 2:48

Re: Křivane, to jsou asi asi vyše zvyky z minula.

Za nějakou větu dát někomu přes hubu. Asi jste rád, že většina důležitých svazků byla po listopadu spálena.

Ale nezoufejte. Možná vaše doba, kdy zase budete moct mlátit lidi přes hubu, znovu přijde.

P. Sulc 11.5.2013 5:13

Re: Pane Safranku, ono to tak zcela neni.

Nikdy jsem o tom nic necetl, ale vy jste rozhodne duveryhodna osobs. Nicmene, vim ze domestikovana zviratka si potrpi na alkohol, pivko, od pana.Snad pan president nema prvniho psa ci prvni kocicku.

L. Krajicek 11.5.2013 5:46

Re: Pane Šulci, myslíte si,

že dnešní domestikovaná zvířata hrála ve stovkách milionů let trvající evoluci nějakou významnou roli?

Odpovídat snad ani nemusíte.

J. Němec 11.5.2013 6:55

Re: Pane Šulci, myslíte si,

To pokládáte špatnou otázku. To je jako kdyby jste se ptal, jestli se nakonec lidé v tom Sovětském Svazu neměli úžasně. Jak tu Darwinovu evoluci, tak informaci o tom, že v SSSR se mají nejlépe jste se dozvěděl svého času ve škole. A pro obojí se dají najít nějaké ty dobře zmanipulované důkazy. :-D

L. Krajicek 11.5.2013 8:45

Re: Pane Šulci, myslíte si,

Aha. Takže dinosaury stvořil pánbůh stejně tak jako třeba ptakoještěry, ptakopyska nebo prvoky. Také placatou zeměkouli a slunce obíhající kolem ní.

Jen se o tom jaksi omylem zapomněli zmínit v bibli, která jediná není zmanipulovaná.

F. Navrátil 11.5.2013 14:35

Re: Pane Šulci, myslíte si,

   Pane Krajíček, závidím vám vaši víru, že vše začalo velkým třeskem, Darwinovou evolucí a samo od sebe. Proti tomu je perpetum mobile věcí, která bude vyřešena v nejbližší budoucnosti. Desatero je výmysl zmanipulované bible. Zlo je pouze to co mě omezuje a ohrožuje. Pokud to činím já ve svůj prospěch a prospěch svých blízkých tak to přece žádné zlo být nemůže. proto asi ten nacismus a komunismus byl ve své základní myšlence tak "jasný".

L. Krajicek 12.5.2013 3:00

Re: Pane Navrátil, myslíte si,

že vše začalo stvořením světa. Pokud vy sám náhodou někdy něco ještě něco nechápete, vždy sáhnete po knize knih, jak se ta vědecká literatura někdy nazývá.

V opičím procesu byste možná byl dobrým prokurátorem.

P. Sulc 11.5.2013 9:06

Re: Pane Šulci, myslíte si,

Pochopitelne nemela, priste budu psat vsechno polopate, jako u soudu, aby mi kdejaky blbec nechytal za slovo. Takze budete v pohode.