10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

POLITIKA: Na Budapéééšť!

Z Německa, které už třikrát za sto let rozvrátilo celou Evropu a zničilo demokracii, kde jen to šlo, a kde v současné době politické bojůvky nikoli nepodobné těm Adolfovým už zase zcela běžně útočí na nepohodlné politické protivníky, zní, že Maďarsko prý už nepatří do Evropy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Schnabl 7.4.2020 7:04

Panebože, pane Štěpánku vy snad máte ČT i v lednici a na nočním stolku. Kdyby se někde řešil problém o čemkoliv, tak vy si vždy najdete oslí můstek, jak napadnout ČT. Vy byste se měl léčit, nebo za chvíli předčíte našeho "objektivního" milého pana prezidenta.

F. Houžňák 7.4.2020 6:51

No, včera večer vysílali Němci ve státní televizi (ZDF) komentář, kde se otevřeně pravilo, že je třeba se neposlušným východním zemím jako jsou Maďaři, Poláci a Češi pomstít. Že by si nějaký redaktor státní televize tohle dovolil, aniž by k tomu měl pokyn a schválení z nejvyšších politických míst, je čirá fantasie.

D. Bystriansky 7.4.2020 6:31

Na Madrííííd přes Pařííííž!

Ten španělský Hugo Chávez, nebo Pedro Sánchez, nějak se mi ti socialisté pletou, ale nakonec fašista, či nacista, kdo se má v té bandě socialistů vyznat. Vždyť jim je všechno jedno, zda pod králem vládnou, či pod bankou, ani komisařům z bruseli nic nevadí a soudružské pomazání mají jisté.

Filosofie tatíčka Marxe je tak tolerantní, všechny je pod svým praporem sjednotí!

P. Victorin 7.4.2020 5:29

Dost dobré, resp. spíš velmi dobré...

J. Krásenský 7.4.2020 4:59

Připojuji se.

J. Vobr 7.4.2020 4:23

PAN ŠTĚPÁNEK TO NAPSAL I ZA MNĚ !!!

Děkuji !!!

J. Novak 7.4.2020 1:18

Tak Pekarová již mnohokráte projevila svoji mentální nedostatečnost dělat cokoliv jiného než okopávat kotníky. Nepřekvapila , nemá čím. Konečný účet jí dojde hned po následujících volbách.

D. Müller 7.4.2020 1:05

... oprava: napadne ho...

D. Müller 7.4.2020 1:04

Pan Štěpánek se nějak hodně rozčílil. Osobně jsem rád, že u nás AB a jeho "na povel hnutí", pomocí dekretů vládnout nemohou. Ono to vládnutí pomocí dekretů vypadá lákavě, ale předpokládá se, že vyhlašovatel oplývá nadprůměrným intelektem a selským rozumem. Je tu však problém, když tomu tak není a nepadne ho nějaká blbost. Proto preferuji ten náš hádavý a pomalejší způsob. Uvidíme jak se to Maďarům vyplatí. Možná by se k tomuto článku měl p. Štěpánek za rok vrátit a porovnat budoucnost s dnešní realitou.