26.5.2024 | Svátek má Filip


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xury 5.9.2008 8:55

Kuchtová vs Bursík

Musím říci, že při sledování tohoto souboje mám velmi smíšené pocity. Na jedné straně je Kuchtová nesmírně nesympatická, díky svému fundamentalismu, stejně jako někteří její přívrženci typu Stropnického (čímž nechci naznačovat jakékoliv sympatie vůči Bursíkovi) a na druhé straně si zase říkám, že pokud by vyhrála, tak to zelení u dalších parlamentních voleb projedou. Vzhledem k politice kterou prezentují (obě křídla) to není špatný výhled. 

M. Zima 5.9.2008 8:28

Pane Janouch,

považovat se za nositele zelených myšlenek proto, že Vám na pláži vadí plastové "civilisační" svinstvo, aniž byste si uvědomil, že ten zbytečný hnůj produkovali stejné hlavičky stejným způsobem, jako ta Vaše jaderný odpad, může jenom manipulátor s prostotou "myšlení" jistého Václava kLause. Považuji Vás sice za demagoga a hlupáka, ale jsem přesto ochoten Vám obětovat čas v debatě na konkrétní témata jako aktuální Asse, Forsmark, Brunsbuettel, rychlý nebo vysokoteplotní reaktor, atd. v naději, že se konečně chytnete za nos a nebudete dál hrát  v českých médiích "enrgetického Doležala". (Ten předvádí s ještě větší pravidelností, nežli Vy na politická témata chujoviny stejné kvality, jako když se Vy vyžíváte energeticky)

pup 5.9.2008 8:35

?

jste chudák

whaler 5.9.2008 8:46

Re: ?

U nás v ulici žil taky jeden blbej, taky se jmenoval Zima.

Václav 5.9.2008 8:44

Re: Pane Janouch,

A vy jste co za hvězdu vážený, že tady pronášíte takovéto soudy? Proboha uvědomte si situaci. Ve srovnání s vědcem formátu profesora Janoucha jste nula, naprostá zaokrouhlená nula. Podobně je nás na tom většina, jenže Vy to asi nějak nemůžete překousnout a namísto věcné diskuse tady prskáte své nenávistné slinty.

Když už jste zmínil ty odpady, tak k tomu jsem kdysi zaslechl názor, že kdyby se ze všemi odpady zacházelo podobně, jako se nakládá s VJP, tak byste se mohl napít kdekoliv z potoka bez rizika přiotrávení a přejít celou republiku bosky aniž byste riskoval poranění chodidel o střep nebo jakýkoliv jiný nepořádek. Tož asi tak.

M. Zima 5.9.2008 9:23

Já netvrdím, že něco jsem,

ale veličinám typu pana Janoucha, nebo Vašeho, kdykoli dokáži, že nemají na to, vlastní agitaci obhájit. BTW: Navrhl jsem konkrétní témata, místo Janouchovy hloupé agitace, např. aktuální Asse, včera převedeno do kompetence Úřadu pro ochranu proti záření, (Gabriel: největší atomární problém Evropy.)

J. Ryba 5.9.2008 9:29

Re: Já netvrdím, že něco jsem,

Leč z lidské moudrosti tři znáte písmena, jež v slovo B*L*B se svíjí...

M. Zima 5.9.2008 9:37

Oslnil jste

věcnou až vědeckou argumentací, jako by to psal profesor J., nebo sám Profesor.

BM 5.9.2008 9:24

Re: Re: Pane Janouch,

Preco svoje hodnotenie obmedzujete na kladne cisla ? Ved ciselna os NULOU nekonci. Keby sa zavadzala jednotka blbosti, mohol by to byt 1 pikoZima, aby bola v praxi pouzitelna.

LV 5.9.2008 9:03

Re: Pane Janouch,

Zkuste prosím, místo obecného napadání, sdělit něco, v čem se úan Janouch mýlí! Já s ním naopak NAPROSTO souhlasím. Na energetickou politiku mám stejný názor - pokuste se jej zvrátit fakty, ne zelenými bláboly.

P.S: a k Doležalovi - PANA DOLEŽALA považuji za velmi dobře orientovaného člověka s vlastním názorem, jehož články bych radostně podepsal. Ale chápu, že například bolševiku či zelenému fundamentalistovi musí vadit, jak brilantně, často a úspěčně demaskuje pikle levice  (nyní vedené Paroubkem, výsadkem to bolševika v ČSSD).

M. Zima 5.9.2008 9:18

Jo, pan Doležal je tak dobře orientován,

že napíše opakovaně v různých médiích : "StB nebyla žádná zločinecká organisace" a česká pravice aplauduje, jak tím demaskoval pikle levice.

Franta 5.9.2008 9:08

Re: Pane Janouch,

Za hlupáka považuji člověka, píšícího s těžkými pravopisnými chybami.

M. Zima 5.9.2008 9:26

Jste na dorazu chlapče,

když musíte Janoucha chránit pravopisem. (BTW: On o sobě tvrdí, že je fyzik)

Ladislav N 5.9.2008 15:04

Re: M. Zima IP: 80.140.216.xxx

Janouch je fyzik  - a vy, Zimo, jste ... vůl. ;-P

R. 5.9.2008 9:31

Re: Pane Janouch,

Uprimne, nevidim jediny duvod, proc by pan Janouch s Vami mel ztracet cas. Navic jeste s tak blahosklonnym  vyzvanim "povazuji Vas za hlupaka, ale obetuji Vam svuj cas...." Prasky jste si dnes uz racil vzit? Asi ne, co? :-(

M. Zima 5.9.2008 9:35

Nejde o mě,

pan Janouch před skutečnými tématy utíká a manipuluje, jako komunisté v "nejlepších" časech. A to permanentně. Bláboly, které přednesl dnes jsou tak dobré pro atomové soudruhy z Dlouhého věštírny. Tam lžou stejně, jako za komoušů.

Vaněk 5.9.2008 9:49

Re: Nejde o mě,

Teď už jen, abyste své výroky prokázal a můžeme Vám aplaudovat. Velmi se na to těším. Zatím jsem od oponentů jaderné energie skutečně vážný, průkazný, argument neslyšel.

M. Zima 5.9.2008 14:42

Opakuji Forsmark Asse, .... Ať řekne pan Janouch nebo Vy konečně pravdu

Larus ridibundus 5.9.2008 9:51

Re: Pane Janouch,

Nová fyzikální jednotka blbosti:

1 Zima.

Jednotka je ovšem příliš velká.

Normální řeský blbec múže dosáhnouti hodnoty blbosti nejvýše několika nZ (nanozimů)toto bude tučně

Petr Benes 5.9.2008 10:01

Re: Pane Janouch,

na plastovych obalech neni nic spatneho, jsou prakticke a levne. akorat by se mely recyklovat a nevyhazovat na skladky.

kerim 5.9.2008 10:32

Re: Pane Janouch,

Milý pane Zimo, jsem citlivý na velemozky jako jste Vy,  které své hluboké pravdy prosazují bídnou češtinou. Nuže, oslovení správně česky je v pátém pádu  ... pane Janouchu...., v duchu shody podmětu s přísudkem (jestli tušíte oč jde) musí být ... hlavičky produkovaly... Měl byste se nad sebou vážně zamyslet, než rozjedete další militantní příspěvek....

M. Zima 5.9.2008 11:44

Ne, že bych češtináře nebral vážně,

i tu jejich sebeúčelovou onánii, ale když mi říkáte, že je Janouch jako hlavička tvrdý Y, není to pro mě nic nového, mě připadá natvrdlý pořád.

kerim 5.9.2008 12:05

Re: Ne, že bych češtináře nebral vážně,

Milý pane Zimo, nejsem žádný učitel češtiny, má kvalifikace je Ing.,  CSc., nicméně bez agresivních pitomců,  vyjadřujících se k čemukoli mizernou češtinou, se rád obejdu.

ps 5.9.2008 11:17

Re: Pane Janouch,

Nepřipadáte si někdy trochu schizofrenně? Na jednu stranu se o vás pokouší mrákoty, když někdo vysloví pojem "jaderná energetika" a na druhou stranu váš velký vzor sovětský sva... tedy rusko je jedním z největších výrobců a provozovatelů jaderných technologií.

M. Zima 5.9.2008 11:48

Odkud máte to

s tím Ruskem? A to chcete někomu připisovat mrákoty? BTW: Atomový ministr Strauss měl velkého osobního přítele, ministra energetiky SSSR, ale zastřelili mu ho za pašování kaviáru.

ps 5.9.2008 13:41

Re: Odkud máte to

Mám oči. A co to má společného s vaší schizofrenií?

Map 5.9.2008 13:42

Re: Pane Janouch,

Vaše obětavost a velkorysost nezná mezí. V zájmu vědy jste ochoten diskutovat s "demagogem" a "hlupákem" o "chujovinách". Stojí Vám to vůbec za to, pane "všehoznalče"?

P.S. Oslovujeme pátým pádem pane zLmo (viz "pane Janouch"). Jsem ochoten po pracovní době si s Vámi zopakovat učivo obecné školy, aniž bych Vás nazýval demagogem či hlupákem (snad nedoukem českého jazyka). Jinak nehodlám sdílet Vaši úroveň vyjádřování.

M. Zima 5.9.2008 14:35

Ale, ale

mě za to skutečně pan Janouch nestojí, mě jde pouze o to téma, protože on zamlčuje, manipuluje a tím i neříká pravdu. A to nejenom jednou, systematicky používá komunistické manýry v zájmu soudruhů z ČEZácké mafie, která si již téměř koupila republiku. (kLause jako zvláštní nabídku - brak za 100000000 Kč zcela otevřeně).

k P.S. Já bych vůbec nic neměl proti tomu, když mě nazvete hlupákem, nebo jinak, já jenom požaduji, abyste to dokázal tak, jak to činím já u p. Janoucha. Vy a ti ostatní rádoby intelektuálové se ale správně česky ukryjete za anonym a oháníte se směšně CSc a pod. Vy to nechápete, ale pro mě jste s Vašimi argumenty jarmareční figury jako kLaus a podobné 00.

Map 5.9.2008 15:03

Re: Ale, ale

Přesto, co uděláte s tou češtinou a pátým pádem?

Jarmareční figura a 00 Map

M. Zima 5.9.2008 15:54

Na ten vokativ se vykašlu stejně,

jako na anonymní české CSc a jiné intelektuály.