21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

POLITIKA: Muka eurovoleb

Když jsem dnes projížděla předvolební Prahou, vzpomněla jsem si na kdysi proslulé bratry Helbigovy. Údajně když jeden z bratrů rozdával vizitky, měl na nich místo funkce napsáno "Bruder". To stačilo. Všichni věděli, že na něj pozor.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Mayer 19.5.2014 16:47

kočovná šaškárna?

Pokud má někdo podobný postoj k tělesu jehož se ho chce stát (dobře placenou) součástí, neměl by do něj by do vůbec lézt, protože ho svojí přítomností legitimizuje. Jinak se stává naprosto stejným pokrytcem, jako byli tzv soudruzi posledních dnů, tj. spoluobčané, kteří se narektoskopovali do KSČ v posledním roce její existence. Nevěřím na teorii viru, kterou se nám snaží SSO podstrčit (tj. že budou EP "rozkládat zevnitř" či že budou korigovat "euronesmysly" (to by se muselo v EP sejít 51% europaranoiků stejného typu a EP by musel mít nějakou podobnou pravomoc). Spíše si tam zřídí podobnou sinekuru jako jistý knedlík v českém parlamentu, tj. dobré bydlo (a/nebo nadstardandní zlodějinu) a trochu divadýlka (to se nasmějete lidové vrstvi). Pokud chcete skutečně působit smysluplně v nějakém kolektivním tělese, musíte taky přijít s nějakým POZITIVNIM programem, aby vás vůbec někdo bral vážně a podpořil.

M. Prokop 19.5.2014 16:54

Re: kočovná šaškárna?

Až se v té kočovné šaškárně etablují a začnou podporovat €nesmysly, najdu si jinou stranu k volení. Zatím Svobodní vyhovují.

http://www.lidovky.cz/v-televizni-debate-nejvic-lhal-john-a-liska-tvrdi-demagog-cz-pow-/zpravy-domov.aspx?c=A140519_104202_ln_domov_oka