4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 26.3.2007 17:56

V opozici je Paroubek dobrý

Předpokládám, že zvolení Paroubka je promyšlené. Bude pár let v opozici a až najedou úsporné reformy ODS, tak se pro mnoho lidí promění z ošklivého žabáka ve sličného prince se štědrou rukou. A ve chvíli před volbami bude možno ještě umocnit dobrý dojem výměnou Paroubka za někoho, kdo se nestačí zkompromitovat.

Aaron 27.3.2007 0:06

Re: V opozici je Paroubek dobrý

...tedy, že by se zrovna Jájínek "se šesti a hodně vomáčky" proměnil ve sličného prince, to nemůžete myslet vážně, že ne?

Bruno 26.3.2007 16:35

Autor se mýlí,

Paroubkovi neprošly ty nejdůležitější změny a to hlavně ta o vytvoření stočlenné stálé konference, která by si mohla dělat prakticky cokoli. A sto lidí se diriguje lépe než než přes 500. Dále mu neprošly ženské kvóty a nemylme se vizáží jeho manželky, on to se ženami (těmi jednoduššími) umí, on si tak vybral schválně.

Přímá volba předsedy se dva roky jednoznačně obrátí proti němu, nikdo si před sněmovními volbami nezvolí lídra, který předtím prohrál asi osmery volby v řadě, počítám i nadcházející krajské a senátní.

František I. 26.3.2007 17:22

Re: Autor se mýlí,

To jsme tedy hodně zdegenerovaný národ. Pravda, některé ženy si v odpornostech libují.Přesto příteli Paroubkovi gratuluji ke zvolení. Držel jsem mu palce. Myslím si, že pro budoucí vývoj naší sociálně komunistické strany je to trefa, kterou si členové této partaje zaslouží. Zatím bez výjimky všude, kam páchl kolektiv rozložil, a jak je vidět, daří se mu to i na svém novém působišti. Tož, jen tak dál, soudruzi přátelé.

gerontusinza 26.3.2007 9:56

Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Já ho sice také nemusím, ale je to jediná současná zbraň na sprostotu a gaunerství Dalíkovko-Topolánkově ODS. To nepochopil bohužel ani pan Zeman. A to si jej jinak velice vážím.RvRv

Malý Aston 26.3.2007 11:55

Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Mám dojem,že nemáte zcela pravdu.Vláda ČSSD zde byla 8 let.Již z pohledu normálního občana,který zná naše politiky se přikláním k názoru,že se musí střídat.Vládu jedné politické strany na věčné časy jsme tady již měli a nefunguje to.Za 8 let,tady mohli socani udělat ráj na Zemi a neudělali.Do funkcí dosadili agenty Stb,možná KGB.Spojili se s komouši a ještě je omlouvají.Prosperita státu postavená na zadlužování není dobrá,ožebračování občanů kteří mají zájem pracovat formou daní a přitom řvát,že za chudobu jiných mohou ti pracovití není fér.Nebo máte dojem,že Sobotka je schopen řídit ekonomiku této země,když nikde nikdy nepracoval?Komančové na to měli 41 let,podívejte se na rakušáky neměli komanče a mají se lépe.Proč máme věřit,že dnešní komančové u komančů a staří komančové u socanů jsou lepší než jejich učitelé?:-D

Žulový Aston 26.3.2007 12:23

Re: Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Ekonomika této země se postaví na nohy pořádáním Olympijských her - navíc dluh jen 500 miliard - a základem české ekonomiky je kuponová privatizace, kterou koncipoval agent STB Tříska s Václavem Klausem. Jen více takových Kožených a Železných. 

František I. 26.3.2007 17:25

Re: Re: Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Nenakradli jsme, co sockomoušku? To to ale jednoho žere. A ještě splácet sockomoušskou sekeru 800 miliard. To se na důchody moc netěšte.

PetrH 26.3.2007 12:50

Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Po Paroubkově vystoupení na jejich sjezdu (placeném JUDr. Altnerem) vidět sprostotu kdekoliv jinde je příznakem silné demence. Ale ono stačilo už to Paroubkovo "únorové" vystoupení, nemluvě o téměř veškerých dalších veřejných projevů jak Paroubka, tak jeho podržtašků Ratha a Sobotky. Pokud nevidíte nebo nechcete vidět tohle, buď žijete ve světě vlastních představ, silně nezávislých na realitě, nebo jste další zakuklenej kočkomafián. Zeman pochopil, že sice nastavil laťku vysoko (hnůj, deficit inteligence atd.), ale Paroubek byl asi i na něj silný kafe.

Rocker Štěpánek 26.3.2007 13:21

Re: Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Ale Topolánek svým fakáčem je porazil oba....holt oba dva (Zeman a Paroubek) na tak  politicky kulturního člověka se spořádaným rodinným životem prostě nemaj...

PetrH 26.3.2007 14:26

Re: Re: Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Nevadí, když Paroubkovi ten hausbót neuvěřili, aspoň místo sebe nastrčil Ratha, který národu v televizi vysvětlil, že svým dětem dopřál ten luxus, aby každé mělo svou vlastní maminku;-D

Žulový Aston 26.3.2007 14:35

Re: Re: Re: Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

a ten novej marockej sultán má bejt ňákej dobrej, že jo..

František I. 26.3.2007 17:24

Re: Re: Re: Re: Re: Vidím, že výroba slintů na Paroubka pokračuje.

Možná nebude takový blb jako Ráth.

jerry 26.3.2007 13:28

Jediná zbraň?

A co takhle nějaká věcná a konkrétní kritika a navržení alternativy současnému programu vlády? :-/

Žulový Aston 26.3.2007 14:34

Re: Jediná zbraň?

Alternativa  k propuštění 20 000 učitelů za účelem zvýšení vzdělanosti.....potom pak i oligofrenní jihočeská švagrová působí inteligentním dojmem a vláda celá vypadá vzdělaněji....a ministr kultury Topolánek se svým prstovým divadlem, kterým panu Kalouskovi vysvětluje, že je jednička..

Konkretně kritizuju nekulturnost této vlády a samozřejmou alternativou je zvyšování nároků a ochrana učitelů za účelem vzdělanosti jako jediné možnosti jak vybřednout z tohoto svrabu a srabu - pak je samozřejmě jedno, jestli má Paroubek pupek nebo né...   

gerontusinza 26.3.2007 15:20

A jakej pak je to program? Ten na základě kterého vyhráli volby? (vč. Kubiceho...) Re: Jediná zbraň?

předčasné volby?, zdravotnictví bez placení příplatků lékařů různých forem? přihlédnutí k sociálním aspektům rodičů s dětmi (mám jít s tím klukem k doktorovi nebo to ještě vydrží (jak dlouho)? Inu pane jerry, normální ODS s Klausem včele by pro mě neměla být problémem. Ale s grázly typu Dalíka a Topolánka, a člověka typu Julínka? Inu s tím problém mám a dosti kardinální. Ale to je můj problém a mé nazírání světa. Hlupák s modrým gaunerským  a asociálním myšlením by řekl "komunistické". Pane jerry, nmyslíte poněkud úzce a jednostraně? Tak nějak po bolševicku. Chtít po někom, aby jednal slušně a koncepčně a z druhé strany na něj lil špínu? Inu vy vážně chcete aby ČSSD se tak jak požadujete? Tak musíte i vy změni své chování, jinak je mi líto, neexistuje takový jedinec ani spolek, aby na plivance reagoval slušností a zasedl s něčím takovým k jednacímu stolu. Vy hledáte pohádkové postavy. Doporučuji Boženku Němcovic. Hezký den.

Alois 26.3.2007 8:19

Který NEGRAMOTA vyrábí titulky?

Fugas 26.3.2007 7:43

Pro pořádek připomínám, že program labouristů je někde napravo od ODS.

Trochu tristní přiznání od člena ODS, nemyslíte, pane Bárto?

RomanL 26.3.2007 9:34

Re: Pro pořádek připomínám, že program labouristů je někde napravo od ODS.

Ale to je stará známá věc, ODS je normální strana levého středu - u nás pravice. Žádná skutečná pravicová strana tady nikdy nebyla, ani ten Sládek nebyl moc doprava. A to říkám jako volič ODS. Ovšem volit tu zbylou "levici", to už je životu nebezpečný extrémismus.

PetrH 26.3.2007 12:40

Re: Re: Pro pořádek připomínám, že program labouristů je někde napravo od ODS.

Sládek jako bývalý komunistický cenzor určitě nebyl "pravice". Hitler taky ne. Ono je dost jedno, ze kterého konce se k tomu rudohnědému hnusu dojde. A ODS je strana pravého středu, ať to vezmete podle programu, vzorů, partnerů ve světě... Pro mne by mohla být víc doprava, ovšem nutnost kompromisů v koalici se nedá obejít.

Petr 26.3.2007 6:40

Pravda, pravda...

Zase jednou po dlouhe dobe souhlasim s vetsinou clanku. Nejlepsi kousek je ale pro mne ten kde Blairovi liberalove jsou lehce napravo od ODS. Bohuzel je to podle mne pravda - skutecne pravicovou stranu tady zatim nemame, a jsem zvedavy, jestli nekdy vznikne. Jinak ale (z nedostatku lepsich) budu asi nadale se skripajicimi zuby volit ODS.

Aiman fasil 26.3.2007 10:38

detail

labouristé, nikoliv liberálové..

Karel 26.3.2007 0:21

Modernizace........

O kvalitě článku světčí bohatá diskuse!

Martin 26.3.2007 0:16

pane barto, kde se ve vas bere tolik zloby ?

neposuzujte kazdeho podle sebe, vas text je krasnym prikladem one ctvrthodinky nenavisti kterou tak paroubkovi vycitate

68 26.3.2007 0:42

Re: pane barto, kde se ve vas bere tolik zloby ?

Ale to není čtvrthodinka nenávisti, to je jen realita, kterou méně inteligentni občané této republiky zatím nechápou, neboť sociální dávky dostávané bez práce jim zamlžily mozek. 

68 26.3.2007 1:05

Re: Re: pane barto, kde se ve vas bere tolik zloby ?

Jen mimochodem - a kterápak vosumašedesátka Vy jste? Už podruhé se pletete v čísle. Tedy pokud vím podruhé. Nebo se nepletete a taky chcete bejt "68"? Pak se ale aspon voptejte. (Ale jinak s Váma docela souhlasím.)

JC 26.3.2007 0:47

Re: pane barto, kde se ve vas bere tolik zloby ?

Viděl jsem jen pár šotů ze sjezdu v TV, ale byly hutné. Tolik nenávisti mezi "přáteli" se jen tak hned nevidí. Třeba dnes večer záběr na hřímajícího Kopeckého, to člověku až mráz po zádech přeběhl. A ty opatrné zmínky v novinách, že Tvrdík vyhrožoval "přátelům" v případě, kdyby volili Hulínského, svědčí o něčem moc nedobrém.

Jirka 26.3.2007 1:02

Re: pane barto, kde se ve vas bere tolik zloby ?

To je hrůza,ať člověk vleze kam chce,všude na něj pomrkává potroublý Martin.(Y)

Ladislav N. :-))) 26.3.2007 3:01

Re: ...ať člověk vleze kam chce,všude na něj pomrkává potroublý Martin...

To jsou ty Paroubkovy úderky na Internetu... ;-P