6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 18.2.2006 21:58

Mlčenlivá Marie Benešová? Asi ano, ale ne úplně! Benešová jako vůbec první označila Českou republiku za kriminální stát! Podrobnosti se dozvíme v sérii analýz:

Mlčenlivá Marie Benešová? Asi ano, ale ne úplně! Benešová jako vůbec první označila Českou republiku za kriminální stát! Podrobnosti se dozvíme v sérii analýz:
KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEODVOLATELNÉ STÁTNÍ BYROKRACIE, JEJÍ INSTITUCE, REPRESIVNÍ ORGÁNY TAKOVÉ STÁTNÍ MOCI, JEJICH PŘEDSTAVITELÉ, SPOLEČNÉ METODY A CÍLE:
AeroKarel 17.2.2006 22:38

Paní Benešová

moc dobře věděla, kdy aktivitu vyvozovat a kdy ne.
Čemu se kdo diví?
korupce je vsude 17.2.2006 3:02

ale uprimna litost se ceni

Tedy - pani Nejvyssi statni zastupkyne neco zanedbala. Ale nestane se nic, neb jsme jiz bylo ujisteni, ze Mares neporusil zakon, a i kdyby porusil, tak stejne projevil UCINNOU LITOST tim, ze hodinky neporusene vratil. Jinak ale mela Mgr. Benesova M. pravdu stran velke korupce i na komunalni urovni.
Felix 17.2.2006 18:05

Re: ale uprimna litost se ceni

 Byl  snad Mareš pravičák? Nebyl. A od Zemana již víme, že korupce jsou schopni jen pravičáci. Tak vo co de. Co by se mělo vyšetřovat? Jo kauza Kořistka, to byla jiná. Ale PKN-Orlen, krauz apod.???
whocares 17.2.2006 18:08

Re: Re: ale uprimna litost se ceni