4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ministr ustoupil právu

Kolega grafoman Bohumil Doležal (kdysi mě současně s Radko Kubíčkem, leč nezávisle na něm, označil za drzého grafomana, na což oba měli svaté právo) občas píše o věcech, o nichž má jen povrchní znalosti. Protože má pověst autority, ohlupovací účinek jeho článků je značný.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Kohlschűtter 7.8.2012 21:17

Neznám p.Jemelíka, ale dle článku si myslím, že je to nemehlo.

Jemelíku, ty svatá prostoto....

G. Zahradníček 7.8.2012 21:15

Daniela Drtinový je modrá blbka.

:)))

P. Pavlovský 7.8.2012 3:50

SVATÁ PROSTOTO!

"Naopak má-li někdo důkaz, že Petr Nečas skutečně odvolal Jiřího Pospíšila, aby mu zabránil jmenovat Lenku Bradáčovou, měl by jej zveřejnit. Usvědčil by ho tím z překročení pravomoci a sabotáže, se všemi důsledky z toho plynoucími. Nepředpokládám ale, že takový důkaz existuje."

Důkaz asi neexistuje, ale Nečasův záměr určitě existoval!!!

Vše, co následovalo, především veškeré drzé a trapné chování novoministra Blažka, jej znovu a znovu usvědčovalo! 

V politice bohudík neexistujude "osvobozen pro nedostatek důkazů"! Nečase za to voličové ve volbách potrestají, na to vzměte jed, Šalamouni!

M. Matura 7.8.2012 1:41

díky

za článek, rád vaše přispívání čtu, sleduji i spolek Š. Kdykoliv cokoliv napíšete, má to hlavu i patu, oproti mnohému činění našich zákonodárců, tekže ještě jednou poděkování.

Co so týče Daniely Drticí, to jste uhodil tím přirovnáním hřeb na hlavu. Ale připadá mi teměř stále tu i onde, že ona sama je jaksi od přírody lehounce ohlupená, a to nehovořím o jejím až mírně pavlačově hulvátském jednání, jenom onen hadr na podlahu s tím kýblem v hrsti chybí, ovšem úroveň nasazená temito televizními příspěvky, to je retro první republiky na Žižakovské periférii, tak jsem se nějak rozkecal, ještě jednou tedy díky

J. Matuška 7.8.2012 10:55

Re: díky

JUDr. Daniela Drtinová je spíše prokurátorkou než moderátorkou. Divím, se proč se raději nejde živit tam, kde by lépe mohla uplatnit svoje vzdělání. Její styl popuzuje diváky, neméně vyslýchané. Je přeci se možné ptát i na choulostivé a nepříjemné věci, ale jiným způsobem. Viděla někdy tato paní, jak vedl rozhovory Larry King? Samozřejmě, že byl jedinečný, ale aspoň něco málo z jeho umění by bylo lze okoukat.