4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ministerstvo zemědělství, s.r.o. aneb Co se líbí a nelíbí ministru Zgarbovi

Koupíte si za 200 tisíc korun předkupní právo na stodolu v Horní Dolní, navštívíte Ministerstvo průmyslu a obchodu, tam vás úředníci politují a virtuální stodolu vymění za skutečný barák v pražské vilové čtvrti za 40 milionů Kč. Tak dobře, s barákem na MPO to nejde, ale s pozemky u kolegy ministra zemědělství to klaplo spoustě lidí. Nákup „restitučního nároku“ za 5,- Kč za metr čtvereční a následná výměna za pozemky jejichž cena koreluje s cenou uváděného příkladu pomyslné vily v Praze je, jak nás přesvědčuje naše Soc-dem vláda, zcela reálná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 11.11.2005 21:46

No, tichá@dohodo,

měl byste k svému výlevu, uraženému Paroubkovi (Warthog) podobnému, třeba také nějaké konkrétní jméno či zážitek s podobným ODSákem? Zdaleka bych netvrdil, že nemohou existovat, ovšem bez trochy konkrétnosti je váš výlev spíš k smíchu (nebo pláči, dle citlivosti jedince).
ticha@dohoda 11.11.2005 23:46

Re: No, tichá@dohodo, aero karle

vazeny ero Karle z meho prispevku snad jednoznacne vyplyva, ze neni veden snahou socany ci snad soudruha Zgarbu, resp. partu co v tom jela s nim nejak omlouvat. Genosse Blaha ma modro pred ocima, tak sesmolil dalsi kravinu, coz v jeho pripade neni nejak ojedinele. Mou poznamku o mnozstvi grazlu mezi cleny prip. rektolezci modre letky je potreba brat s nadsazkou ve smyslu, ze byt hrdy na svou prislusnost k ODS ma asi stejne pochybnou hodnotu jako chlubit se za normalizace svym clenstvim v KSC, a ze takovi byli, doufam, ze mi nechcete tvrdit ze mezi komousi tehdy nebyli taky slusni lide, to je ale ani trochu nezbavuje odpovednosti a viny, ze tu lumparnu podporovali. Mezi genosse Blahou a napr. soudruhem Fojtikem bych rozdil nedelal, stejni fanatici co zerou tu svou barvu, cili stejne nebezpecni, takovi vzdy napachaji nejvice skody. Z vasich opatrnych reakci mam pocit, ze patrite do kategorie tech, co vzdy budou tvrdit, ze par lumpu tam urcite bude ale vetsina je slusna, coz muze byt i nakonec pravda ale pokud podporuju lumparnu, byt jen mlcenim a zvedanim ruky pri hlasovani nesu dil viny za spachane zlociny. Soudnemu cloveku je jasne ze v te zlodejine s pozemky se svezli i ti z ODS, o panu Blahovi ale nebudeme tvrdit ze je soudny, jinak by ty sve "zmatiny" nepsal a to je prosim funkcionar, ne radovy clen, cloveka jima hruza co za svoloc musi byt radovi clenove , kdyz takoveho cloveka zvolili, pokud jste pane Karle nebyl mezi nimi :-))
Janus 11.11.2005 14:26

Copak - příspěvky se staly nad jiné citlivým artiklem?

trinity 11.11.2005 11:35

http://blog.lide.cz/bloger.r

http://blog.lide.cz/bloger.r
D.K 11.11.2005 9:17

ubohost

Jakýkoliv prúšvih ČSSD je okamžitě obratně použit a sveden na ODS.Komunisté měli imperialisty a antikomunistické živly a ČSSD dnes stejným způsobem osočují ODS.Za vše špatné vtomto státě může V.Klaus aODS.Vládla sice s lidovcema a ODA pouze 4roky ale to neadí.Zakryje se tím 40let vlády komunistů i 8let vlády socanů.
cer 11.11.2005 8:53

pane Blaha,

ze ti jmenovani parchanti patri defenestrovat je nepochybne, ale odkud se vzala ta jejich bohorovna drzost?!!  ty zaklady svinaren a ubohy politicky moralky se tahnou od jejich zakladatelu z  ODS,  vcetne toho ubohyho panaka odlozenyho na Hrad.
milan007 11.11.2005 9:56

Re: pane Blaha,

Jasně , to že většina socdemáků nepokrytě krade, to že Paroubek je blb, to že socdemáci zadlužili tenle stát  to všechno v podstatě způsobil Klaus a ODS :-)
To fakt myslíte vážně ??
jakovy 11.11.2005 8:44

tich@dohoda zařvala

teď eště co Mirek semínko Šejna ?
Mirek Šejna 11.11.2005 9:20

Milý Jakovy,

už nechybím, právě jsem se po Vaší výzvě ozval. Zgarba odstoupil, což je dobře. Zbytek je na policii. No a teď zas žádám já Vás, abyste okomentoval článek Vašeho guru soukmenovce Topolánka o lidstkých právech.
jakovy 11.11.2005 12:26

Re: Milý Jakovy,

který?
ne nedělám si srandu, nevím o čem píšete.
link?
adresa ?
A možná na LNPsovi se podívám.
 
jakovy 11.11.2005 12:46

přečet

cit,: "A upřímně řečeno, těžko můžeme počítat s velkým úspěchem na čínském trhu, pokud neprovedeme zásadní daňové reformy, nezjednodušíme podnikání a zaměstnávaní lidí, nesnížíme odvody, které drasticky zvedají cenu české práce"
Není to guru (to je VK), ale má pravdu, samozřejmě nezávisle na této citaci.
Ono samozřejmě lidství, nedej Příroda "lidská práva", jsou v Asii poněkud jinak chápána než v ČR a i tam jinak než v DK.
Hezký den přeju !
ticha@dohoda 11.11.2005 3:04

pane Blaho

ze je byvaly ministr Zgarba grazl o tom neni sporu, stejne jako je sichr, ze mu v te lumparne statecne pomahali vasi kluci z ODS, o tom ovsem taktne mlcite, ja si o socanech nedelam zadne iluze, ovsem kde se zrovna ve vas bere ta drzost psat "po ovoci poznate je" , pokud je mi znamo, tak pokud se nekde sejde 20 clenu a priznivcu ODS tak vzdy napocitate minimalne 40 grazlu, nektere totiz musite pocitat alespon za tri, takove to jsou svine. Ano at Zgrabu zvrou az zcerna a ti co v tom jeli s nim taky ale vy proboha mlcte, jste ten posledni kdo muze na jine ukazovat prstem, vzdyt jste clenem ODS co vy komu chcete rikat, vas ovsem jako kazdeho "spravneho" clena vasi partaje zere, ze jste se na tech pozemcich mohli napakovat vy, kdyby jste byli u lizu. "kdo nekrade s nami, krade proti nam " :-))
senior 11.11.2005 7:33

Re: pane Blaho

jste opravdu chudáček!!
MF 11.11.2005 10:06

Re: pane Blaho

Mlátíte prázdnou slámu, i když velmi rozhorleně. Uveďte alespoň jeden konkrétní příklad, kdy za vlády ODS došlo k nějaké pozemkové lumpárně. Ja já sleduji Pozemkový fond,rozjelo se to až za vlády socanů. A museli by se pozavírat skoro všichni jeho úředníci s podpisovým právem.