5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 23.3.2007 9:47

Proč to udělal ?

Zeman mi vyhovoval jako politik se smyslem pro humor. Dokázal pobavit. Bohužel mu vstoupila sláva do hlavy, kdy si nyslel, že přirozený vývoj ekonomiky od restruktualizace, přes krizi na kterou doplatil Klaus po oživení, když začaly fungovat zahraniční investice, je hlavně jeho zásluhou. Ekonomika by se samozřejmě zvedla za jakékoliv vlády, jak to vidíme na Slovensku. Opitý svou velikostí se už stával trapný a za včasu odešel. Bohužel nedokázal dodržet předsevzetí, že se nebude plést do politiky. To co předvádél v poslední době už hraničilo se senilitou. A k jeho odchodu ? Paroubek přece nebude v čele strany věčně, takže vymlouvat se na vedení strany je zbytečné, asi prostě nebyl sociální demokrat.

Joska 22.3.2007 23:49

To je trefné

Samozřejmě, že Paroubek  nestojí za nic, fakt je že i Zeman selhal. Ten hlupák se obklopil, podobně jako další podobná figura Klaus, stejnými šmejdy, kteří mu "velikému vezírovi" "sloužili". Propadl velikášství, popřel sebe sama a propadl narcisismu, stejně jako dnešní prezident. Nezasluhuje si žádného slitování a žádného obdivu, protože lidsky ( ve své pýše) selhal. Měl jsem ho rád, dnes jím pohrdám.

Mohl být politickou stálicí první velikosti. Talent na to rozhodně měl. Teď je nic... a může se tak leda dál kamarádit se soudruhem Šloufem......

Brmboš 22.3.2007 21:07

Pane Bartoň vy žijete na Kamčatce?

V této zemi není politické strany, která by byla jiná než ČSSD. Nikdy našlo provést akci "čisté ruce" protože by se s politiky ODS museli pozavírat i politici z ČSSD a jiných tzv. demokratických stran a pokud by Topolánek dnes chtěl potrestat politiky z ČSSD musel by pozavírat i polovinu své strany, lidovců a dalších dnešních stran tzv. demokratických. Ono jak se ukazuje tak jedinou stranou, která má minimálně másla na hlavě z posametu jsou komunisté. Jediné co jim jde přišít v tomto státě jsou mejstříkovsko-štětinovské symboly. Takže pitomce dělejte z veverek a ne ze mě.

Pete Brich 22.3.2007 21:10

Takže pitomce dělejte z veverek a ne ze mě.

Netřeba, Brmboši.;-D

PB

mrdkomil 22.3.2007 20:34

velmi zajimave

az na posledni zobecnujici vety ktere jsou zbytecne - ale chapu musel jste dat najevo sve pravicovou viru

Pete Brich 22.3.2007 19:04

Zeman nebyl nikdy sociální demokrat, ale spíš komunista s lidskou tváří.

Sociálně demokratické strany se zmocnil a jeho kouzlo spočívalo v tom, že do partaje natáhl sirotky (komunisty odstrčené od koryta, kariéristy a šibaly všeho druhu, STBáky, bachaře, milicionáře, ...) a hulvátskou rétorikou přetáhl do svého voličstva luzu, která před tím volila jiné obskurní partaje. Na rozdíl od soudruhů v KSČM, kteří si spočetli, že na nějakou dobu mají určitý voličský potenciál, který některým z nich zajistí dobré bydlo bez zodpovědnosti v parlamentu a státní příspěvky pro stranu, tito vyhladovělí soudruzi po půstu po 68 chtěli a dosáhli funkce. Zeman ukojil své libido vstupem do Strakovky a porážkou Klause na úkor zabrzdění vývoje ČR na 10 let. Šibalové začali rejdit už za něho (např. Lánský, Svoboda&Snopková, IPB, dálnice do Ostravy). Privatizace bank, kterou předtím Klausovi zakázal, byla kořistnou odměnou pro jeho kumpanii. V ekonomice pobídkami a úlevami sem natáhl bohaté nadnárodní monopoly a tím zlikvidoval jejich domácí konkurenci. Nyní je to tu samá automobilka, což je sice vysoká přidaná hodnota, ale vzhledem k monotematice je to podobný sud prachu, jako za bolševika byl těžký průmysl. Bilionový dluh nastartoval on a jeho komsomolci to pak už jen vyžírali čím dál více. Zkrátka, to v čem se nyní nacházíme je z velké části jeho dílo (včetně hulvatizace politické scény a vytvoření politické policie).

Jeho plusem bylo, že více méně na jeho slovo bylo spolehnutí a nepřipojil se ke smečce kopající do Klause, když byl Pravdou a Láskou odsouzen k politické smrti. To ale nyní bude na straně minusů, až s ním Roko s napomádovaným Drátem začnou zúčtovávat.

PB

Brmboš 22.3.2007 21:22

Re: Zeman nebyl nikdy sociální demokrat, ale spíš komunista s lidskou tváří.

Pane Brich nerad to píši, ale jste nehoráznej vůl. Zeman byl spíše liberální politik než sociální demokrat, ale toto se úplně nevylučuje.Stále se ptám proč zde může prezentovat své názory bolševická kreatura typu Mejstříka a Štětiny a proč jim lidi jen tak lidsky nedají někde v hospodě po papuli jemně jako pohlazení za to co dělají proto, aby se nepřišlo na jejich svinstva? Ale kdo by to udělal, po přečtení vašich řádků se chcete vyrovnávat také s minulostí a nepamatujete si co bylo v letech 1992-1997 Nic z toho co jste napsal není pravdivé. Jen k bankám jaké to mohlo být pro kohokoli tedy i pro ČSSD sousto, když je musel oddlužit, aby je mohl privatizovat. Víte ne lidská tvář, tam se dá udělat plastika, ale bankovní kapitalismus nebo-li salzmanovská zlodějna je nereformovatelná protože nic z rozkradeného už se nedá vrátit. A proto to velké zadlužení. Ještě na závěr rád si počkám na to co sem přitáhnou za fabriky noví vládci, ale už dnes si troufnu tipovat lepší to nebude. Představa, že někde za bukem číhá pohádkový investor jsou tak do Arabely než do skutečného života.

Mirek od lesa 22.3.2007 18:46

Škoda, že jsem nikdy v žádné straně ani fotbalovém klubu nebyl....

mohl bych dnes krásně a oslavován všemi vystoupit!

Jiří D. 22.3.2007 18:39

Nikdo není neomylný

Nikdo není neomylný, jen si to umět přiznat. Miloš Zeman, ten suverén naší politické scény, také občas udělá chybu. To, jak zdůvodnil nutnost podpisu smlouvy s Dr, Altnerem, bylo na úrovni  pozdějších sedmilhářů Grosse, Čunka, Krause a spol. Pokud by tuto situaci hodnotil sám Zeman jako nazúčastněný, určitě by řekl, že smlouvu s úrokem cca 100 % p.a. může podepsat jen úplný pitomec nebo naprostý ožrala. A měl by pravdu.

Brmboš 22.3.2007 21:25

Re: Nikdo není neomylný

Přesně a správně napsáno.

Kulak 22.3.2007 18:17

Ano

Ano, pane Bartoni. Vynikající článek. Ale voličů ČSSD bude stejně stále dost.

VladaPing 22.3.2007 18:08

Zeman započal svoji karieru...

článkem v srpnovém Technickém magazinu T89 v roce 1989.

Sokol (JUDr.) v roce 1990 jednou větou o zákazu KSČ.

Sokol je úspěšnější (alespoň finančně).

Dvojtečka 22.3.2007 16:39

Zeman

Jsem už starší člověk,před 17 lety jsem si myslela,že se dožiju aspoň něčeho spravedlivého a soudného v naší zemi,je to strašné.Každý chce jenom hodně peněz .Už se člověk spravedlivosti tady nedočká a ani se už dnes ničemu nedivím. a nevěřím.

Karel H. 22.3.2007 15:57

Zeman

Dobré je, jak zdejší pravičáci opatrně vyzdvihují Zemana před Paroubkem a přitom asi netuší, že Zeman se se Špidlou rozešel hlavně proto, že Zeman chtěl v roce 2002 menšinovou vládu podporovanou komunisty (111 poslanců). Tedy přesně to, co je rozpaluje do běla u Paroubka. Ale Špidla to jako antikomunista zavrhl a šel radši do koalice s KDU a US.

Křupan 22.3.2007 16:53

Re: Zeman

Jde o to, že současné vedení čssd se dokonale zbláznilo. Už rozjíždí předvolební kampaň, která bude asi trvat několik let. Asi se na ně valí nějaký kolosální průser. Chtějí kvůli jeho ututlání vyprovokovat občanskou válku?

PROKOP BUBEN 22.3.2007 18:12

Re: Re: Zeman

 Bohužel, mýlíte  se.... TOPŠAŠKES vláda s věšteckými a jinými koulemi, zřejmě podlehne tlaku zvenčí a rozpadne se....Stávky a rozhodně ne rázu zhůvěřilých zubařů a přebujelých apatykářů, bude muset vládní slepenec Mečákem, brát nutně v potaz.....Rovněž Klausova další PŘITROUBLÁ MOBILISACE proti ZELENI JE MOŽNÁ I ZÁMĚRNÁ....

Brmboš 22.3.2007 21:28

Re: Re: Zeman

To dělají kvůli Křupanům. Spěte klidně zatím nejste na řadě.

Mirek od lesa 22.3.2007 18:55

Re: Zeman a Špidla

však na Letné někdo na podstavec bývalého pomníku napsal: 'Špidlo, odpusť!'

Fanda 22.3.2007 23:13

Re: Re: Zeman a ›pidla

Budiš jim oběma politicklá  yemě lehká!

Brmboš 22.3.2007 21:27

Re: Zeman

To máme najednou antikomunistů až běda. Kdy se stane antikomunistou i Ferda Mravenec?

Kelner 22.3.2007 14:57

Názorr

Naprosto se necítím oprávněn hodnotit tento článek. Můj dojem však je, že realisticky popisuje to, co se skutečně stalo. Děkuji.

Šnek 22.3.2007 14:09

ČSSD má halt tradici.

Taková jako dnes byla už za Fierlingera a Nejedlého.

Kubeš 22.3.2007 15:24

Re: ČSSD má halt tradici.

Kelnere, Šneku i Jirko ! S potěšením souhlasím s Vašimi názory . Kdyby takových bylo víc, snad by dopadly volby lépe. Bohužel "MOONů" je pořád hodně.

Brmboš 22.3.2007 21:31

Re: ČSSD má halt tradici.

Taková jako je ODS byli i republikáni, možná o něco lepší, protože se nedostali ke vládě.

Jirka 22.3.2007 13:56

Zeman alespoň viděl dál než na špičku svého nosu

Může být sociopat, hulvát, důvěřivec, mstivý důchodce a zastydlý keynesián, ale nikdo mu neodpáře intelektuální úroveň, znalosti a hlavně NÁZOR!!!!

Ukažte mi cokoliv podobného u Standy nebo Jirky...

Ladislav N. 22.3.2007 15:23

Re: Zeman

Zeman byl hlavně bavič. Intelektuál? V ČSSD možná... ;-D

Brmboš 22.3.2007 21:32

Re: Zeman alespoň viděl dál než na špičku svého nosu

Nebo dokonce u Topolánka.

nevolič 22.3.2007 12:34

ZEMAN

No a co at si objímá stromy na vysočině,on každý na to žaludek nemá já bych se styděl být v jakýkoliv straně ZELENÍ ,RUDÍ ,MODŘI,je to prašt jako uhod.Vždyt se na ně podívejte korytáři a nic jiného ,včera když jsem viděl toho Langra samolibého tak se mi zvedl kufr.Jinak dobří lidi dobrý den.

f2 22.3.2007 12:49

Re: ZEMAN

Založte stranu nevoličů... a sežeňte kvalitnější lidi ... ať chceme nebo ne, jsou to politici, kteří za nás rozhodují. To že nepůjdete volit, neřeší vůbec NIC.

MOON 22.3.2007 13:29

Re: ZEMAN

Když se objeví Langr na obrazovce začnou kolem něj běhat stíny Bilaka,Jakeše,Obziny,Baráka,Urválka.Čím to je ? Nejsou to jen nějaké meteo poruchy?Poraďte.Hezký den MOON