6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Miloš Zeman a jeho možní následovníci

Dne 8. září 2015 byl Miloš Zeman v polovině svého mandátu a média se zamýšlela nad jeho působením ve funkci nejvyššího státního úředníka, kterého si platíme ze svých daní, aby navenek reprezentoval zemi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 11.9.2015 17:02

Po Zemanovi může být prezidentem už jen

MUDr. Chocholoušek. :-P

K. Janyška 10.9.2015 11:37

Samí komouši ? Pak i vy,

autore podivný... Dzp.

J. Rojšl 10.9.2015 10:21

Dyť já nevím čí jsem

Nó a nyní bez ironie ...Stále si tu svoji vesnickou hlavu lámu jak to máme nyní s tím přítelem/NEpřítelem.

Kdyby něco "nedejbože" ošklivého přišlo a našeho vrchního velitele by museli Jindřišek Forejtů spolu s dalšími třemi chlapy - vedoucím hradu a podhradí Ovčáčkem, stále prověřovaným Mynářem a všeumělcem cokoliv opravdu cokoliv vysvětlit, Kmoníčkem - vytlačit na krásnou maršálskou bílou kobylu, Jindřišek by mu podal hůlku, nó a teď dál to vůbec ale vůbec nevím ...

Kam by s tou hůlkou nám za ním stojícím vesničanům se sudlicemi a cepy ukázal - na Západ nebo na Východ ?!? ?!? ?!?

Co si může náš vrchní velitel s šéfem NATO Stoltenbergem asi povídat – tak možná asi jen židovské vtipy – nó a ty pak může předat Putinovy na analytické rozkódování…

Dyť já nevím čí jsem !!!

M. Prokop 10.9.2015 9:37

Švejnar jako presidentský kandidát v přímé volbě,

to může napadnout jen Hvížďalu. On i Švejnar, který neabsolvoval ani volby v Horní dolní, před tím utekl.

Drzost tohoto pána, který chce začínat s politikou od presidentování, je stejně pozoruhodná, jako ti, kdo o tom vůbec uvažují.

D. Šimáček 10.9.2015 1:00

havlovým dílem myslíte?

dekriminalizaci komunistů, věnování českých pracovních míst americkému zbrojnímu průmyslu, či následné humanitární bombardování v režii nejdemokratičtějšího státu?

J. Fridrich 10.9.2015 9:32

Re: havlovým dílem myslíte?

Tyto myšlenky máte z rádia Jerevan ?

L. Florner 10.9.2015 10:26

Re: havlovým dílem myslíte?

Představuji si, jak Václav Havel jde nočním městem k budově v ulici Tržiště 15 na Pražské Malé straně a na prsou třímá koženou brašnu. Křečovitě se jí držíc nahlíží s nedůvěrou a možná i bázní do potemnělých uliček. Uklidní se až teprve, když v mihotavém světle sodíkové výbojky spatří třepetající se vlajku s hvězdami a pruhy. Projde dveřmi do vstupní haly, kde už na něj čeká muž s cigaretou Marlboro, jejíž dým láskyplně hladí široký texaský klobouk naražený hluboko do čela. Václav Havel přichází blíž, přičemž ho postava uchopí za ramena, prohléhdne si jen a skrz cigaretový dým volnou polovinou úst pronese "Welcome, my friend". Václav Havel se usmívá a podává postavě koženou brašnu. "Tady je dárek Československého lidu lidu Vaší země, sir. To jsou všechna pracovní místa našeho zbrojního průmyslu..." 

A jinak, kampaň v Jugoslávii byla Západem jednou z mála zvládnutých vojenských kampaní. Po leteckém přípravě a "humanitárním" bombardování totiž nastoupily vojenské jednotky a po nich stabilizační síly. Byly tam hodně dlouho a v některých oblastech jsou stále. Ale nástupnické státy Jugoslávie, vyjma Srbska a Kosova, si žijí v relativním klidu a míru. A i to Srbsko a Kosovo se nedá srovnat s bordelem, který po sobě soudruzi z Británie a Francie zanechali v Lybii, kterou sice rozflákali z letadel, ale k vylodění, obsazení a dohledu nad místním obyvatelstvem už nedošlo.

M. Prokop 10.9.2015 13:35

Re: havlovým dílem myslíte?

:-P