28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Schuh 16.9.2011 8:16

Hrdina Kocáb ?

Rostoucí napětí v ghettu ? Co je to za blbost. Cikáni prostě více a více kradou u sousedů mimo ghetta a tam roste napětí. Takže to holt někdy praskne a začne se protestovat proti bezpráví, které na nich beztrestně sousedská komunita páchá. To že se na protestující přilepí fašounská pakáž je prostě smutný fakt. Kocáb, když měl bydlet na zkoušku v ghetu zbaběle s výmluvou utekl.

Von je s cikány každý "intelektuál" hned kamarád, ale když má svého nepřizpůsobivého kamaráda opravdu přátelsky obejmout, tak to dá hned ruce pryč, aby se neušpinil. My co žijeme poblíž ghett se neštítíme podat slušnému cikánovi ruku, ale pokud páchá zlo vyžadujeme jeho tvrdé potrestání.

A. Nováček 16.9.2011 8:01

Michael Kocáb měl pravdu.

Stydím se za dosavdní diskutéry. Jestli toto by byl reprezentativní vzorek naší populace tak Bůh s námi.....

Z. Bureš 16.9.2011 7:31

Re: Pane Měrko - to Vám rád vysvětlím :

Protože ze 100% nepřizpůsobivých . . . jich tvoří cikáni 99,99 % !!!

Jak jednoduché !!!

K. Janyška 16.9.2011 7:31

Politická tzv. lidská práva jsou právním a morálním nesmyslem a jsouzlým socialistickým útokem na právo skutečné a jediné pravé, právo soukromé... Dzp.

K. Janyška 16.9.2011 7:29

Vy, fašistoidní pradaláska, tedy Urban, Kocáb, Havel, kníže Khárl a tak nemáte pravdu nikdy.. Dzp.

M. Košařová 16.9.2011 7:24

Kocáb chtěl na lidských právech jen vydělat.

Pan Michael Kocáb se potřeboval zvidítelnit a měl v úmyslu založit agenturu, která bude centrálně rozdělovat dotace pro všechny Romy.

Svými výroky však jen podněcoval rasisty k nenávisti vůči menšinám. Takže on je ten, který přiléval olej do ohně, než aby ho hasil.

R. Kříž 16.9.2011 7:05

to je zase ptakovina...

autore, proc se neptate, kdo zapricinil, ze ti, kteri nepracuji, nepojdou hlady? kdo zapricinil, ze nezamestnany ci chudy nebydli podle svych moznosti, ale podle predstavy nejakeho dementa, ktery mu v pripade potreby da penize, ktere stat ukradl danovemu poplatnikovi?

kdo zapricinil, ze stat (dlouhodobe!!!) vysila signal, ze je akceptovatelne nevydelavat si na sve zivobyti, ale pobirat socialni davky? a ze je to leckdy vyhodnejsi nez pracovat?

bez toho muzeme platit spoustu darmozroutu typu zmocnence pro problematiku XY, programu pomoci apod., dokud vsak nebude vyresen tento problem, budou (ostatne jako drtiva vetsina jinych statnich zamestnancu a aktivit) zcela zbytecni.

a jeste dve veci - kdo neni schopen spravovat sve osobni veci, nemuze byt opravnen rozhodovat o vecech tykajicich se vsech (volby), kdo dostane jakoukoliv socialni pomoc, musi ji VRATIT....!!!

vice na www.liho.cz

S. Sedlák 16.9.2011 5:42

Nečas vyhodil Kocába z vlády?

Nějak jsem si nevšiml, že by Kocáb kandidoval za některou ze stran koalice.

Kocáb byl karikaturou ministra a byl jen pro smích tak jako tak.

Věci rozhýbávají lidé, kterým došla trpělivost s tím, co cikáni ve společnosti dělají a co za to dostávají. Není asi jiné cesty. Rozhodně se nedá dále strpět, aby tato menšina většinově produkovala děti, které v mládí beztrestně kradou a loupí a v dospělosti to organizovala.

T. Matušák 16.9.2011 4:43

není to tak

vážený autore,myslím si že to není tak jak píšete.Možná tím,že nejsou v Nev Yorku cikáni,tak nevíte jak to ve skutečnosti je.Nevím kde vzal informace,že za stav který v současné době je s touto komunitou,by měl někdo nést odpovědnost.Dělají si to jen sami,nikdo jim v tom nepomáhá a za další,nenazývejme prosím místa obydlená cikány GHETA,ten název vznikl na základě jiných událostí a za úplně jiných pomínek.Nestavme je tedy jako chudáčky co je někdo někam nahnal,vzhled a kvalitu bydlení si dělají jen sami.

J. Adler 16.9.2011 1:17

Re: Pane, viděl jste někdy živého Cikána?

Jenom jestli jste pozorne poslouchal - druha pulka zaznamu by vas mohla zaujmout nejvice.

http://www.romea.cz/romeatv/index.php?id=detail&source=t&vid=b6Gs0DhuuJQ&detail=b6Gs0DhuuJQ

J. Adler 16.9.2011 1:15

jenom jestli jste pozorne poslouchal

doporucuji dodivat se do konce - nebo aspon za pulku: http://www.romea.cz/romeatv/index.php?id=detail&source=t&vid=b6Gs0DhuuJQ&detail=b6Gs0DhuuJQ

J. Měrka 16.9.2011 1:04

Re: Pane, viděl jste někdy živého Cikána?

Proč vždycky jenom o Cikánech a nikoliv o nepřizpůsobivých všech barev? Proč se matkám na mateřské zatajuje, že jejich práce je vychovávat potomka(-ky)? TO je jejich práce; alespoň měla by být! U Kocába jsem se s touto myšlenkou jedinkráte nesetkal...

V. Michl 16.9.2011 1:02

Pane Urbane,

co to zde povídáte o sociální vyloučenosti? To je pouze klišé používané politiky a novináři. Vy tady snad vůbec nežijete. Nebo ano, ale pouze v Praze.  Z menšin zde nežijí jen cikáni, ale i další. Vietnamci, Ukrajinci, Slováci a mnoho jiných. Je nějaký problém s příslušníky těchto menšin? Proč oni ve většině nekradou, neloupí, mají práci a pracují, bydlí, platí nájem a to vše bez pomoci sociálních dávek od státu? Zamyslel se už někdo nad tím a porovnal např. kriminalitu  těchto menšin?

V. Vlk 16.9.2011 0:21

Pane, viděl jste někdy živého Cikána?

neslyšel jsem,že by "obtloustlá" (bílá) paní křičela "cikáni do plynu" .Zato jsem slyšel,jak lidi křičí "Cikáni DO PRÁCE!!!! ! " A to je trochu rozdíl. Kocáb a celá tahle parta jen poučovala  o tom co se musí pro koho "udělat" a zaplatit mu a starat se o něj ale neslyšel jsem ani slovo o tom, že by byli tito lidé stejně povinni dodržovat civilizované zvyklosti, zákony a  že by byli trestáni za skutky, za které by každý jiný občan jakékoliv jiné „barvy“  trestán byl.... Vy prostě jen opět lžete a plácáte nesmysly.

M. Stuchlik 16.9.2011 0:16

Pitomost

za Nečase už bylo pozdě to řešit. To měl řešit před 15ti lety Klaus, pak Zeman, Standa Upřimný, ...  Jenže jeden se odstěhoval na Hrad, druhý na Vysočinu, třetí na Floridu a průsery na které nám zadělali je nijak netíží.