24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

POLITIKA: Lidovci se pokoušejí o návrat

Všichni mluvkové, kteří kdysi viděli v lidovcích úlisné hady a podrývače vládních koalic, museli v tomto volebním období ztratit řeč. To když lidovce ve Sněmovně vystřídali onačejší "jazýčci na vahách", kvůli jejichž vrtochům a aférám padá kabinet každý druhý měsíc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Gabriel st. 26.1.2012 18:48

Re: Pane Jelínku,

Pane Lenci, vašemu bystrému ostrozraku evidentně uniklo, že gró emigrantů z muslimských zemí počínaje irákem, Íránem, přes Sýrii, Libanon, Egypt Lýbii až po Turecko jsou především křesťané! Především tito klidní a vzdělaní, pracovití lidé žádají o azyl a z nepochopitelných důvodů jej nedostávají.

R. Sedláček 26.1.2012 6:30

to je vůl

kdybychom žili v minulém režimu, jistě by se autor přes funkci svačináře a nástěnkáře stal ředitelem nějakého závodu, protože ten mohl být blb, ale musel reprezentovat. Na vědomosti měl náměstky.

J. Charvát 25.1.2012 20:18

Profese, které potřebujeme?

No to jsem zvědav, který obor naší ekonomiky utečenci z Libye, Egypta a Blízkého východu obohatí. Že by těžbu ropy? Ale možná, že se brzy pár odborníků na halal porážku ovcí bude hodit.

B. Hančl 25.1.2012 16:01

Vážení přátelé

Sakra, kdo ho platí ???

L. David 25.1.2012 14:29

Mějme se na pozoru,

pokud lidovci (současně většinou katolíci) hovoří o pomoci okrajovým schengenským zemím v přijímání imigrantů (současně většinou mohamedánů) do naší země.

To nevěstí nic dobrého.

A především lidovci by to měli vědět.

L. Šarina 25.1.2012 13:22

Jen ať si Zuzka

přistěhovalce nechá na zahradě,máme i tak horkou halvu s Vietnamcema a nejsou to muslimové.

J. Schwarz 25.1.2012 12:23

Re: Pane Jelínku,

Když tu žádá o asyl Tymošenko, tak takovej Jelínek je první co se diví proč jej dostal... Ne, tady jde především o ilegální imigranty z rozvojových, povětšině muslimských zemí, co zahodí doklady a tváří se jakože právě uprchli z transportu do lágru. Jenom ti chudáci museli někde splašit pár tisíc dolarů pro pašeráky. A západní země je nedokáží dílem kvůli svému  pokryteckému pseudohumanismu, dílem kvůli parazitické "lidskoprávní mafii"  vypakovat šupem zpátky. Naopak lidi ze slovanských zemí, Ukrajiny, Ruska či Běloruska bysme mohli bez problémů akceptovat, dokáží-li si tady najít práci. Nemusí sedět v žádných "utečeneckých táborech". A propos - kdo, kromě oněch muslimů, v utečeneckých táborech v Evropě sedí?

J. Schwarz 25.1.2012 12:11

Pane,

vy jste tak exemplární pitomec že to až šturmuje nebesa! snad jde taky o to, jestli s politikou oněch "sousedních" zemí souhlasíme jako s rozumnou a ne abychom jim "solidárně" pomáhali řešit problémy, které si způsobují vědomně a úmyslně! Pokud někdo hlásá multikulturalismus ať to stojí co to stojí, pak ať to stojí jeho, a ne nás! Když  budeme mít problém s Temelínem, už vidím Rakušáky jak nás nežalují u všech možných soudů a institucí ale jak nám solidárně a empaticky pomáhají s likvidací škod!

Z. Zelinger 25.1.2012 11:47

Solidarita

uz to slovo zacinam nenavidet, solidarita se preci neda delat systemove ale dobrovolne na zaklade vlastniho rozhodnuti a ne otrockou formou zdaneni, at propaguji solidaritu ale formou moralniho apelu.

A. Reček 25.1.2012 9:39

Re: Pane Jelínku,

Pane Lenci, nemyslím si, že zrovna museli by to být muslimové, které bychom přijali. Spíš bych uvažoval o lidech ze slovanských zemí.  S muslimy bychom nehli, stačí se podívat jak se nám daří začleňovat do společnosti cikány.  To nám vůbec nejde.

P. Lenc 25.1.2012 8:09

Pane Jelínku,

můžete si ty především islámské přistěhovalce s paní Roithovou usídlit na vašich pozemcích a radostně,v křesťanském duchu je živte.Ale netahejte do toho nás,kteří vidíme,co dělá tato pakáž za svinstva.Pozdrav pánbů mít takovou presidentku a stranu,která je jí oporou.