11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
spaldings 27.3.2006 10:38

Re: Re: No jo,

"Kdo nebije komunisty není IN" - tohle může napsat buď nic nevědoucí uhrovitý frustrát nebo socanobolševický darebák nebo naprostý hlupák. Eventuálně nejúčinnější kombinace uvedených. Nic z toho není příliš lichotivé.
spaldings 27.3.2006 10:36

Re: obvyklá prasárna pravdalásky

Přesně tak. Z tohoto kape Veškrna jak z máločeho. No, asi Kalousek( nemusím ho zrovna, ani jeho soukmenovce) není až takový kámoš, jako podvraťák Lux, tomu se podařilo i svrhnout vládu jak si jistě mnozí pamatují. Tahle rádobyintelektuálská svoloč tu bude kalit vodu ještě dlouho. Hlavně žít z dotací. Z práce - ale cizí.
whocares 27.3.2006 10:36

Re: Proč se připomínají jen ty padáky?

Páč ten odsouhlasil pravdoláskovec Ruml ...
Duch 27.3.2006 10:33

Re: No jo,

Kdo nebije komunisty není IN.Hájit lidovce je nechutné.
jonáš 27.3.2006 10:31

Re: Re: Re: JE SKUTEČNOSTÍ -

Rovněž tak Dlouhé Bidlo a Štětináč, abychom nemuseli do zahraničí. Jestli ona to neni nějaká literátská tradice.
honzak 27.3.2006 10:27

opět musím konstatovat, že

chybí Karel Poláček. Ten by si zgustnul na předvolební politické scéně. ..
huhu 27.3.2006 10:21

Re: Re: Re: Kdo za tim opravdu je?

jasně Jaroslav Hutka vždy pravdaláska tč. v zeleném. Strany které mají členy či obdivovatele, považující se za übermensche, předvoj třídy či morální autority mi nějak splývají. Vycházejí ze stejného základu - vědomí vlastní nadřazenosti.
Jura Jurax 27.3.2006 10:16

Re: Souhlasím - a plně !!!

Nojo - cui prodest ... docela můžete mít pravdu; a ke způsobu argumentace zelených mužíků by tohle docela sedělo ... a Vítězná pravda a láska je už zdá se docela už jaksi věkem unavená, ne-li stařecky senilní ...
jonáš 27.3.2006 10:12

Re: Dobrý, pane Neff, ale

kulhavý -- na barvě nesejde, když pro něj máte slabost.
honzak 27.3.2006 10:10

Re: skoda

Jistý Winston Churchill pravil, že komunistou je každý. Nebezpeční jsou ti, kteří v tom přesvědčení zůstanou i po třicítce.
Vy a Vám podobní prohlédnou, až budou shánět doporučení zeleného uličního výboru pro přihlášky dětí na školu. Budou na Den země muset chodit do průvodu s práporem. Budou poníženě žádat o příděl tepla pro nemocné dítě. Budou si povinně předplácet stranický tisk. Atd.
JaBo 27.3.2006 10:09

Re: uroven nekterych prispevku je zarazejici

Nelze než souhlasit - bez ohledu na politické sympatie je v obecné rovině tento způsob kampaně nešťastný. A pokud někdo nevnímá rozdíl mezi Pepou z Honkongu a lživým zneužitím vzájemně nesouvisejících úmrtí (reálných úmrtí) tří parašutistů, je to smutné...
Jura Jurax 27.3.2006 10:09

Re: Re: JE SKUTEČNOSTÍ -

Nojo - on ten Kvakin byl v Timurovi a jeho partě vylíčen jako grázlík a hňup, pokud si vzpomínám na povinnou četbu svého mládí ...
Jura Jurax 27.3.2006 10:06

No jo,

jako obvykle u nás - dělají to dílem z blbosti, ale hlavně za peníze. A ty, jak známo, nesmrdí.
 
Politika je špína a profese špinavců - bohužel se bez ní a bez nich neobejdeme; je to daň za demokracii. A na případě recesistické pidistraničky Balbínovců je flagrantně patrné, že smrad ulpí na komkoliv, kdo se jen o politiku lehce otře, a že i pouhé koketování s politikou má neblahý vliv na charakter jednotlivců i jejich množin na základě politična zhoufovaných.
 
A že Balbínovci bijí do flanďáků mi nijak zvlášť nevadí - nicméně mne překvapuje, že nebijí do komundírů, jakž by se na stranu jejich profilu (očividně jen zdánlivého profilu) slušelo. Ono jim holt nejspíš za diskreditaci KSČM nikdo neplatí. A o peníze jde - jak se ostatně dnes a denně přesvědčujeme na aférách našich politiků a s nimi spřízněných podnikatelů a "podnikatelů" -  vždy až v první řadě.
 
huhu 27.3.2006 10:03

Re: JE SKUTEČNOSTÍ -

je rozdíl upozornit na stav dálnice či rychlost Paroubkovy kolony, nebo jako socani podsouvat, že ODS pozve do vesnice techno s těmito bilboardy obviňujícími ze zabití. Nebo ten rozdíl nerozeznáte ?
huhu 27.3.2006 10:00

obvyklá prasárna pravdalásky

"morální autority" pravdalásky a sám osobně Havel před každými volbami přišli s nějakou podpásovkou. Kdysi dokonce i na lidovce, až když den před volbami zjistili, že bartončík je estébák. Přitom Čálfa tomu zmetkovi dodnes nevadí. Balbínovci takhle billboard o Karáskovi či Fišerové ? Taky dost na blití. Jinak lidovce určitě nemusím. Vidím to rovněž jako snahu pravdalásky přetáhnout volební poutníky k jejich nové reinkarnaci na jedno použití - SZ. Voliče ODS, čssd či ksčm ani kdu tyhle bilboardy neovlivní.
JH 27.3.2006 9:58

To se pan Neff diví?

Vždyť sám používá stejné metody osočování čehokoliv a kohokoliv, kdo a co se jemu tak zvaně nelíbí! Používá metody sprosté, urážlivé, lživé nebo zkreslené, tak jakse jen jemu hodí. Čemu se pak diví tento koryfej beztrestnosti pravicových lumpáren?
huhu 27.3.2006 9:52

Re: Neff, podrazák, jako jindy...

asi je pro vás totéž někoho nařknout ze smrti parašitistů a z toho, že je zacpaná dálnice
Jura Jurax 27.3.2006 9:50

Re: Re: Re: Kdo za tim opravdu je?

Kruci - jednak Jaroslav, druhak proč by mu někdo neměl sahat po kotníky? Když je řekněme dobrý pekař, programátor, lékárník, obsluha obráběcího centra nebo úředník v pojišťovně - je dotyčný míň než emigrantský pěvec, když se neobjevuje v TV a není veřejně znám?
Hutka je  - řekněme - dobrý zpěvák (nerozumím tomu), je ověnčen zásluhami z disentu, ale dal se k Zeleným. A vřadit se po bok maminy Kuchtové znamená velice tristní stav míst, kde u jiných lidí pozorujeme přítomnost mozku.
JAG 27.3.2006 9:32

Re: (tento povolený systém vymysleli parlamentní strany)

To je citace z mejlu balbínovců - včetně chyby.
cer 27.3.2006 9:30

pane Neff,

volit  z te pakaze se s cistym svedomim neda, pres volby si navzajem vyrizuji ucty jak voleni, tak volici. O kalouskovskych prasarnach (o zmanipulovanych vyberovych rizenich, ktere pak pres sponzorske dary  tretich  firem "legalne" plnily stranickou pokladnu) na MO vedi vsichni, stejne jako to, že byl o poznani mazanejsi pri jejich kryti. Jen to, ze nebyla politicka vule Kalouska pres objektivni audit usvedcit, ho prece nemuze ocistit!  Zkuste si predstavit, jak obhajujete pred rokem a pul cistotu ceskeho fotbalu!! vsichni vedeli, ze se to prodava,  ale protoze by tehdy nebyly dukazy o korupci, tak Vy byste musel za hlupaka s tim, ze vse je ve fotbale OK!  A Balbinova strana je jen zrcadlo tohodle nechutnyho bordelu, mozna, ze trochu krivy, ale urcite to neni ta strana, ktera by si jako jedina zaslouzila Vasi britkou pozornost.
KVAKIN 27.3.2006 9:17

JE SKUTEČNOSTÍ -

Že s tímto druhem seberealizace započala ODS.....kDO VŠAK JINÉMU JÁMU KOPÁ.....
milos 27.3.2006 9:16

Re: Re: Re: Kdo za tim opravdu je?

Jaroslav Hutka, JAROSLAV. A vubec nechapu, jak se nekdo muze zastavat treba takoveho Kalouska po tolika pruserech, co jich za celou svoji politickou karieru nasekal, fakt tomu nerozumim, ale uz dneska vim, koho bude pan Aston Neff asi volit.
mto 27.3.2006 9:08

skoda

Pane Neffe, mam k Vam respekt k jako velmi pracovitemu cloveku, ale od doby co pisete pro Lidovky a NP se spojil s LN i marketingove, je te politiky z Vasi strany nejak moc a ne vse je fer. Moc okate stranite ODS a jste zaujaty proti recesi a liberalnim postojum (coz nechapu s Vasim vztahem k scifi a digi). Ale co je pred volbami, snad bude lepe.
 Videl sem tez jeden krasny "billboard" s p. Topolankem v havajskem pod palmou a heslem: Taky uz chceme vladnout".  A tak to proste je.  Jsem pro vetsinovy system, ale az za 50let, az si demokracii zazijeme. nyni volim stranu zelenych a doufam, ze se mnou vice 30niku a mladsich.
Ccecil 27.3.2006 9:03

Naoprosto s vámi pane Neff souhlasím

Tak je to ostatně na naší politické scéně zvykem. Jen nevím, jestli za tím stojí čssd nebo ods.
Velimsky 27.3.2006 9:01

Re: Re: Kdo za tim opravdu je?

Ten zpevak se jmenuje Petr Hutka a Vy mu nesahate ani po kotniky!
Marek 27.3.2006 8:59

Ke své hanbě přiznávám, že jsem je také volil a jsem stejně jako Martin zhnusen.

Sympatičtí recesisti se změnili ve sbor zapšklých pičusů. Aby nedošlo k mýlce - KDU-ČSL opravdu není můj šálek čaje
M. Zima 27.3.2006 8:55

Pane Neff, kdyby Vám skutečně

leželo na srdci "kultivovat naši demokracii", musel byste ten tendenční hnůj, který produkujete hluboko zaorat sám. Takto ale opět pohřbíváte zapřažen coby zmíněný "bílý kůň" a předstírajíc žurnalistu českou demokracii..
míša mýval 27.3.2006 8:50

musím se Palvínovců zastat

Nenavážejí se pouze do lidovců. Tuhle jsem viděl u dálnice Pepu Zielence z Hongkongu a pod ním nápis, jako že jediný on je proti korupci. Proti tomu je Kalousek slabý odvar.
Hovorka 27.3.2006 8:46

Dobrý, pane Neff, ale

když už jste nakousl tu koňskou tématiku, tak takový Štěpánek je váš černý nebo bílý kůň?
Skepticus Maximus 27.3.2006 8:46

Podstata je, že ta černoprdelnická banda(KDU-ČSL)

je prohnilá skrz naskrz a presentuje se jak sbor svatých. To, že to někdo parodizuje je správné a je úplně lhostejné, jestli se někdo v konkrétní kauze skutečně zabil nebo jen mohl a všechny ty tanečky kolem, kdo to platí apod., jsou mi lhostejné, protože tahle černoprdelnická banda se přitulí ke komukoli, hlavně když budou moci být u koryt.