6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Levice je v Česku v dlouhodobé defenzívě

Máme levicovou vládu, v níž hlavní roli hraje česká sociální demokracie. Andrej Babiš se dlouhodobě hlásí k pravici a svůj vzestup hodnotí jako důsledek „nesplněných slibů českých pravicových stran“. Přesto levice v Česku chřadne

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Křivánek 6.8.2015 22:37

Autor je zcela vypatlanej!!!:

ANO má společného s pravivicí asi tolik co moje hovno s dortem. ANO je etatistická strana. Je to levicová strana jak řemen.  Cílem ANO-Babiše je vytvořit ekonomicko-politický konglomerát, kde jedinec není nic a jedinec co projevuje svobodnou vůli je odstaven a likvidován. Je otázka jestli to není jakýsi moderní fašismus. Nepohodlené lidi se po novu již fyzicky nelikvidují, ale společensky se ostrakizují a ekonomicky ničí. Takový člověk po čase rezignuje, je společnesky neúspěšný a slouží jako odstrašující příklad pro ostatní, kteří by snad pomýšleli myslet a konat proti  ekonomicko-politickému konglomerátu vůdce Babiše. Kromě práva na život jsou práva a názory nepohodlných potlačovány a ignorovány.  ANO bude líp.

J. Křivánek 6.8.2015 22:36

.

.

J. Křivánek 6.8.2015 22:36

Autor je zcela vypatlanej!!!

ANO má společného s pravivicí asi tolik co moje hovno s dortem. ANO je etatistická strana. Je to levicová strana jak řemen.  Cílem ANO-Babiše je vytvořit ekonomicko-politický konglomerát, kde jedinec není nic a jedinec co projevuje svobodnou vůli je odstaven a likvidován. Je otázka jestli to není jakýsi moderní fašismus. Nepohodlené lidi se po novu již fyzicky nelikvidují, ale společensky se ostrakizují a ekonomicky ničí. Takový člověk po čase rezignuje, je společnesky neúspěšný a slouží jako odstrašující příklad pro ostatní, kteří by snad pomýšleli myslet a konat proti  ekonomicko-politickému konglomerátu vůdce Babiše. Kromě práva na život jsou práva a názory nepohodlných potlačovány a ignorovány. 

ANO bude líp.

K. Vyšata 6.8.2015 16:10

Autor je komik,

nalezl něco pravicového na ODS a TOPce. To jsou už jen partičky bez podpory a není o ně zájem, fleky a cecíky už jsou jinde a pomalu se obsazují tzv. na věčné časy. ANO je sice míchanice podivných lidí, ale je u moci a to je pevné lepidlo. Babiš přivinul i pár pravdoláskařů, pár změklých ODSáků a další turisty po stranách. Ale z tou míchanicí za pomocí vhodné strategie vyhrál co se dalo a když se udrží u vesla, turisté rádi zůstanou. Hádám ještě tak dvě volební období a ANO se začne drobit, nastoupí vlna protiimigračních formací s podporou znechucených lidí. I když Babiš může nasadit taky stejnou notu, ještě si nezadal s propagátory imigrace a má volný prostor.

J. Křivánek 6.8.2015 22:32

Re: Autor je komik,

ANO! Mluvíte dobře. Jako dobrý  otrok pána a vůdce Babiše. ANO, bude líp.

M. Prokop 6.8.2015 15:01

Kdo vleze s ANO nisty do vlády,

nutně se kompromituje (nebo bude kompromitován). Takže "pravice" ať tak raději nečiní.

V. Kain 6.8.2015 15:57

Re: Kdo vleze s ANO nisty do vlády,

Na růstu HDP nemá Babiš a už vůbec ne nějaký Sobotka zásluh ani co se za nehet vejde.Jenom hlupáci to těm dvěma falešným hráčům věří,že je to jejich práce.Ten jejich klid jim nyní nabourávají migranti a doufám,že jim to zlomí vaz.Protože jsou naprosto bezradní.To jejich blafání v televizi nemá cenu zlámaného groše.

M. Prokop 6.8.2015 15:00

Kdo vleze s ANOnisty do vlády,

nutně se kompromituje (nebo bude kompromitován). Takže "pravice" ať tak raději nečiní.

M. Prokop 6.8.2015 15:00

Kdo vleze s ANOnisty do vlády,

nutně se kompromituje (nebo bude kompromitován). Takže "pavice" ať tak raději nečiní.

P. Selinger 6.8.2015 14:28

Prohlašovat ANO za pravici

si žádá o psychiatrické vyšetření !

J. Křivánek 6.8.2015 22:30

Re: Prohlašovat ANO za pravici

ANO. Taky si myslím že autor je zcela vypatlanej. ANO má společného s pravivicí asi tolik co moje hovno s dortem. ANO je etatistická strana. Je to levicová strana jak řemen.  Cílem ANO-Babiš je vytvoři ekonomicko-politický konglomerát, kde jedinec není nic a jedinec co projevuje svobodnou vůli je likvidován. Je otázka jestli to jakýsi není moderní fašismus. Nepohodlené lidi se po novu již fyzicky nelikvidují, ale společensky se ostrakizují a ekonomicky ničí. Takový člověk po čase rezignuje, je společnesky neúspěšný a slouží jako odstrašující příklad pro ostatní, kteří by snad pomýšleli myslet a konat proti  ekonomicko-politickému konglomerátu vůdace Babiše. Kromě práva na život jsou práva a názory nepohodlných potlačovány a ignorovány. ANO bude líp.

V. Vovák 6.8.2015 12:50

Když někdo stojí napravo

když někdo stojí napravo od extrémní levice, ani náhodou to neznamená, že je to pravičák.

Někdo by si měl nastudovat definice, než se pustí do psaní fejetonu.

R. Langer 6.8.2015 13:32

Re: Když někdo stojí napravo

Asi tak.

R. Langer 6.8.2015 12:25

Tady má zase někdo problém

s definicí levice... :-P

M. Modrianský 6.8.2015 11:41

Zastánce malého státu není žádná strana v průzkumu.

Výborně pan přispěvovatel přispěvuje už dlouho měl čas nám ukázat své názory.Nikdy ani slovem nezmínil že Dotace,neziskovky,pobítky atd.jsou sprostá slova pro slušného člověka.Křiví trh a charakter.

P. Zdenek 6.8.2015 10:47

Jaká pravice?

Pravicová strana se pozná mimo jiné tím, že ze všech sil bojuje proti dotacím. Dotace jsou zlo, ničí trh.

Pravicová strana prostě nemůže podporovat dotace, takže ODS, TOP09 a ANO nejsou pravicové strany, ať o sobě prohlašují, co chtějí.

K. Janyška 6.8.2015 9:41

Civilizace funguje i u nás a lidé jsou čím dále, tím více

samostatní.  Tomu musí odpovídat i politická nabídka a také, že samovolně odpovídá. Bohužel, ODS vedená konzervativním náboženským fanatikem, to není schopna reflektovat a tak politické žezlo přebírají Babišové a přibydou další. Tzv. politické levice mě zajímá jen jako zločinecká síla a nemíním ji vůbec komentovat. Vím, že jedinou její protiváhou je relevantní  vzdělání v tom, jak funguje lidský svět a toho se mezi lidmi, tedy i politiky, vůbec nedostátvá... Dzp.

J. Kučera 6.8.2015 9:18

Co udělá (udělala)

s popularitou stran vlna nelegální imigrace. Věří autor, že ochránci imigrantů mají šanci se slušně umístit (ne vyhrát) v příštích volbách. V novinách se statečně vymlouvají na Brusel, ale ve volbách jim to bude málo platné.

J. Slanina 6.8.2015 8:36

Pane Bartoni, proboha!

O jaké "pravici" to v Česku vlastně hovoříte?

Z. Rychlý 6.8.2015 7:42

Jděte k šípku s těmi hrátkami kdo s kým

si najde nejlepší místo u cecíku až vyhraje !!!

Poctivě (a dlouhodobě) pracujte na tom, abyste byli čitelní a spolehliví - pak budete i volitelní. Zvolím politika s "pravicovým" smýšlením a on bez uzardění uzavře koalici s marxisty ! To se na to můžu fakt rovnou vy.. !

J. Schwarz 6.8.2015 5:57

Smím se

dotázat, co je "populistického" na nutnosti snižovat deficit státního rozpočtu? A  za skoro neomylný indikátor že se stát i společnost rozkládá bych považoval stav, kdy většina mlatých touží po kariéře státního zaměstance namísto vědce, podnikatele či jiné samostatné činnosti... V této disciplíně vedou "sociální státy" Francie, Řecko, Španělsko a my mocně dotahujeme...

J. Kulheim 6.8.2015 7:46

Re: Smím se

"....co je "populistického" na nutnosti snižovat deficit státního rozpočtu?.."

Populistického na snižování rozpočtového deficitu není nic. Rozpočet by měl být vyrovnaný. Populistické je to, že o tom jenom mluví. Tato vláda dělá dluhy v období ekonomického růstu. Jedná se strukturální rozpočtové deficity. Vláda pod vedením ODS udělala rozpočtové dluhy v období poklesu celosvětové i naší ekonomiky. Jednalo se o cyklické deficity.

T. Pansky 6.8.2015 2:35

Autor zije mimo realitu. ANO je populisticka ...

... levicova strana bez jasneho programu.  Proc by s ni pravice neco mela delat?  To uz tu bylo, kdyz se ODS vroucne objimala s CSSD a pravice jako takova temer zmizela z politicke mapy.  TOP nesmi delat zadne koalice s levici.  Musi nechat obcany pochopit, ze jedine, co Babisovci zajim dokazali, je vyvrtani obrobske diry do jejich kapsy.  Obcane musi pochopit, ze reci jsou levne.  A pravice musi zacit delat pravicovou politiku !!!