4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Lesk a bída měkkých politiků

Není nic staršího než včerejší noviny. Na tuto dávnou pravdu jsem si vzpomněl, když jsem porovnal dva rozhovory, které během jednoho týdne poskytl pražský primátor Bohuslav Svoboda. Oba se týkaly dopravního podniku hlavního města, jenž prochází dramatickými otřesy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pavlovský 5.9.2012 5:41

Čtyři naivní?

Bohuslav Svoboda, Zdeněk Tůma,  idealistický Jiří Dienstbier, Z. Roithová,  Karel Schw., ano, to jsou oni. Ze společných rysů: slušní lidé, kteří už leccost dokázali v civilní profesi!

Měli i své předchůdce: V Bendu, H. Marvanovou, A. Hromádkovou, J. Rumla, I. Philipa, Battěka, trochu sem patří i Špidla.

Držím jim palce a, s výjimkou knížete, který, málo platné, v té Topolánkově vládě v demisi tu ruku pro nákup CASA zvedl také, nad nimi nelámu hůl. Obzvláště od zkušeného šermíře, který už předvedl, že taktika ani strategie mu nejsou cizí, si ještě hodně  slibuji, paradoxně tím víc, čím hůř teď dopadně ODS ve volbách!

Konečně volební katastrofa TOP 09 zvedne akcie i Tůmovi!

J. Dienstbier je ovšem bez šancí na cokoli, nejméně pak na druhé kolo prezidentských voleb.  Dál než na senátora to v barvách ČSSD dotáhnout nemůže, jenom to ještě asi neví, resp. nepřiznává si to.