24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NevericiTomas 31.7.2009 9:16

I*D*O*T

Systémové bezpečnostní, ale hlavně hospodářské potíže, při nichž se nedaří prodat ani proslavený hotel Watergate, zákonitě mění geopolitiku Spojených států.... a dal jsem necetl. Jen idiot spojuje prodej nemovitosti v soukromych rukou s geopolitikou velmoci. Ridi se zahranicni politika CR cenou chalupy po me babicce?

Dušan Streit 31.7.2009 9:15

Humanitární bombarďák se zase předvedl

Myslím, že v současném světě lze mít sebevědomou politiku i dobré vztahy se všemi (téměř):

http://streit.blog.idnes.cz/c/93130/O-suverenitu-se-neskemra.html

Pavel 31.7.2009 9:08

Re: pane Kopecky

Já nemám rád žádné cizí národnosti na našem územi ve větším počtu než turistickém a nedávám nálepku komunista někomu, kdo má jiný názor, pokud opravdu není členem KSČM.O vojsku na cizím území to platí několikanásobně.Zdravím Plzeň

Haui1 31.7.2009 9:01

Rusko v NATO vidím asi takhle:

Rusko bude přijato do NATO, po nějaké době z něj vystoupí USA, NATO se přejmenuje na Varšavskou smlouvu a bude po problémech s radarem. A s demokracií. Vypadá to, že na stará kolena mi ta ruština, co mi vtloukali do hlavy na škole, k něčemu bude.

Hanyz01 31.7.2009 8:13

to jsem blázen..

..já měl při četbě silný pocit, že čtu Zaorálka, a on to Kopecký...Skoro bych si tipnul, že jste se Zaorálkem (a pár dalšími) člen stejného fanklubu ;-DRv

Borek@exil 31.7.2009 7:10

Re: Nejen přihlížet, ale aktivně se zapojit do boje za mír a socialismus !

Vel´mi správne sa vyjadril súdruh z okresu! Kupředu levá! Ten, kdo stojí na chodníku, nemiluje republiku! My jsme mládež nová, mládež Kahudova! Je na čase vytvořit novou ocelovou pěst dělnické třídy! Lúdskí milicisti nezomreli, len je potreba ich prebudit!

Vilda 31.7.2009 6:53

Autor je jen snaživý křupan

Pokud někdo nepozná rozdíl mezi společností, kde se pravidelně vraždí novináři a společností, která uznává svobodu slova, tak je obyčejný snaživý křupan, který by za socíku byl horlivým pisálkem do stranického tisku:-/!!

exulant 31.7.2009 3:57

Re: Jde o obdobu textu vyšlého ve slovenském deníku Pravda

On tady preci uz jeden Kopecky byl, po valce jeden cas i jako ministr bolsevicke propagandy , mozna jablko nepadlo daleko od stromu.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 31.7.2009 1:35

pane Kopecky

ze vy jste clenem KSCM, nebo alespon tajnym obdivovatelem? Jinak si to nedovedu vysvetlit. Ja mam rad Rusy ... pokud se nachazeji na svem vlastnim uzemi, tedy v Rusku. Pokud se nachazeji jinde, napriklad v Ivanovych Varech (drive Karlovych), vadi mi 100x vice, nez Nemci v Chebu. A ta nabidka clenstvi Ruska v NATO? To je takovy americky zpusob humoru. Je to stejne, jako kdyz 10 letemu chlapci otes clibi, ze ho necha ridit auto z Prahy do Brna, pokud pred tim zvedne nad hlavu 100 kilovou cinku.

Jarda 31.7.2009 0:53

Spis jako vtip zni clanek soudruha Kopeckeho

Nez "Zvaci dopis #2". Zatim nebyl jednoznacne prokazan dopis#1, nebyla ukazana jeho kopie, ani se nikdo k jeho autorstvi nehlasil, (mozna Kopecky senior). Mimochodem rusti bagani s tim zvacim dopisem se vytahli pokazde az pote co prisli.

Větší vlastenec 31.7.2009 0:49

Nejen přihlížet, ale aktivně se zapojit do boje za mír a socialismus !

Přátelé a soudruzi, no řekněte sami, není to skvělý článek ? No je to skvělý článek, to tedy všechna čest stranou ! Pavel Kopecký je náš člověk ! :-)  Všechny pokrokové, levicově založené lidi musí potěšit a u srdce zahřát označení Havla, Schwarzenberga a Walesy za "postavičky", které jsou "s mentalitami státostranických režimů, byť přepólovaně, spojeni řetězem hodným kovaných neostalinistů".

To je ono, přátelé a soudruzi ! Opravdu, nelekejme se označení našich úhlavních nepřátel za stalinisty. I kdyby je přítel a soudruh Kopecký nazval leninisty, zachovejme klid. Vždyť soudruzi Lenin a Stalin by s tímto postupem souhlasili, souhlasili by se zesměšněním a ztrapněním zarytých obhájců demokracie.  ;-)

Ale pozor ! Tomuto zápasu nesmíme jen s potěšením přihlížet. Každý z nás, přátelé a soudruzi, každý z nás má svůj úkol. Minimálně zajistit hlasy celé své rodiny pro levici. Naše přesvědčivé vítězství v předčasných volbách bude jasným signálem i těm nejtvrdším jestřábům z Pentagonu, že přišel čas zlomit hůl nad Českou republikou. Že přišel čas zrušit plány nejen na postavení Radarové stanice Brdy, ale i na zachování Česka v NATO a v EU.  ;-D

(Raději to napíšu jednodušeji pro jednodušší přátele a soudruhy : Podzimní volby musíme vyhrát DRTIVĚ, aby se na nás prohnilý Západ konečně vykašlal.)

>-  Volte utužení tradičního přátelství mezi českým a ruským lidem !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

jirka.s. 31.7.2009 0:22

Jde o obdobu textu vyšlého ve slovenském deníku Pravda

A nejspíše ho najdeme i v Hal/ó novinách, že, soudruhu Kopecký???

"Symbolicky se to ukazuje po zadání hesla „Kováč“ do vyhledavače, neboť vyskočí webová stránka „Práce v USA“."

Zajímavé!!! Je pro vás, soudruhu Kopecký, Google sdostatek relevantním vyhledávačem??? Mně například na jeho první stránce vyskočí toto ! I když je pravdou, že jsem na dalších stránkách nepátral, pokládal jsem to v souvislosti s oním "vyskočí" za poněkud přehnané!!! :-/