26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Anděl 27.4.2011 11:40

Re: Nestydatost

No, vy taky nečekáte, co ten člověk ryzí povahy atd. ukáže, a už byste podepisoval.

Já už jsem napsal výše, že pro mě to také rozhodně není negativní ikona, a že nevím, kde pan Bublan bere tu většinu. A zareagoval na to i pan Urban (a nečetl jsem ještě celou diskuzi). Takže možná, že zrovna s tou většinou společnosti se autor opravdu netrefil...

J. Anděl 27.4.2011 11:22

to se mi nezdá

Nehodlám posuzovat celý článek, ale pan Bublan také asi žije v akváriu, protože nevím, kde vzal, že je pan Kubice většinou společnosti vnímán jako negativní ikona.

F. Pavlis 27.4.2011 11:05

Potrefená husa.

Pan Bublan trhá třešně, které ještě nekvetou. Však ví, jak to na tom vnitru chodí.....pokrytec.

F. Vízek 27.4.2011 10:53

Souhlas !

Myslím, že výstižné a hlavně pravdivé. 

Pan Bublan patří k těm politikům, kteří si zachovali zdravý odstup nejen od šéfů všeho druhu, ale také od bezhlavé stranické discipliny, která vyžaduje poslušnost za všech okolností.

Charakteristika pana Kubiceho z pera jeho někdejšího šéfa nejen "sedí", ale plyne z ní i obava, že se funkce ministra podepíše na zdraví nově jmenovaného ministra. 

Jeho introvertní povaha, jeho uzavřenost a malá schopnost komunikovat plus snaha mít pod palcem každý detail  plus nezkušenost a nedostatečné vzdělání  a z toho plynoucí komplexy rovná se ... psychická labilita + velká zranitelnost.   Škoda člověka...

J. Urban 27.4.2011 10:23

Re: Bublane, co je to většina této společnosti?

:-))))

J. Urban 27.4.2011 10:23

Re: uaaaa....

No jo, pan farář si zkouší kázat, ...

V. Hajková 27.4.2011 10:19

Re: Nestydatost

Zaco  by měl být  jako stíhán?? 

V. Váňa 27.4.2011 9:28

Re: Nestydatost

Už nechme té polemiky. Nesrovnalosti se zametly pod koberec tím, že vznikla zpráva a tím, že p. Kubice odešel. Za to nebyl stíhán ani skandalizován.

K Mrázkovi no comment. To už je pouhá spekulace z informací, které "unikly", případně Vás s nimi někdo omračoval. Ostatně o něm (Mrázkovi) jsem se ve svém příspěvku ani nezmínil. Řekl bych, že o těch věcech zase až tak moc nevíte.

V. Hajková 27.4.2011 9:07

Re: Nestydatost

Ujištuji  Vás-  že  se nikdy  žádné  zpronevěřené   náhrady  za cestáky  neprokázali. Byl  by to  první PAROUBEK,  který by to proti  utvaru  použil, když probíhal soud proti Kubicemu!!   Byla to  prach sprostá záminka!  A  k tomu  Mrázkovi-  z vyšetřování  vyplývalo, že měl utvar - 2   docela silné verze  k vraždě toho to  člověka! 1/  ukazovala  na Pitra-  /zbavení se konkurence/ 2/  vedla  do horních  špiček politiku!!!

V. Váňa 27.4.2011 8:42

Re: Nestydatost

Například čí kdo byl loutkou, nebo jak to bylo s prověrkou inspekce. My oba víme (pravděpodobně, protože mi připadáte přece jen dost informovaná), že  nešlo o nesprávně vyplněné cesťáky, nýbrž o neoprávněně čerpané cestovní náhrady. A to je, vážená paní, zpronevěra i u policie

Tato má poznámka o určité spekulativnosti Vašeho příspěvku byla ale přece jen ve vztahu k ostatnímu marginální.

Znovu opakuji: počkáme, uvidíme. Tady, v diskusi na NP, se určitě ještě potkáme.

 

R. Kříž 27.4.2011 8:35

uaaaa....

pana kubiceho neznam, ale pri cteni tohoto prispevku se mi vzhledem k autorovi opravdu zvedl kufr:(

V. Hajková 27.4.2011 8:24

Re: Nestydatost

V  čem  prosím  spekuluji???   To jsem opravdu zvědavá  na odpověd!!!

V. Hajková 27.4.2011 8:21

Re: Kubice problémem bude... Dzp.

Ano- to  bych jedině přivítala  -  pod  oblíbeným heslem  všech politiku této země!!  PADNI-  KOMU - PADNI!!

V. Váňa 27.4.2011 8:20

Re: Nestydatost

Nezlobte se, ale měla byste si přečíst znovu ten článek. O tom, jak a proč vznikla Kubiceho zpráva tam kromě malé zmínky není ani řeči.

A pokud je řeč o nějaké části společnosti, není tím řečeno, že v této části se nachází pí. V. Hájková. Z toho Vás opravdu nikdo nepodezírá, neboť vášnivou obhajobu této (opravdu - objektivně hodnoceno - kontroverzní) osoby neuveřejňujete poprvé.

Já bych naopak profesní hodnocení p. Kubiceho formulované v článku bez dalšího podepsal.

Namísto rozhořčených spekulací bych být Vámi vyčkal, až co ten člověk ryzí povahy a úžasných profesních vlastností ukáže.

F. Doušek 27.4.2011 8:04

Bublane, co je to většina této společnosti?

ČSSD?

V. Hajková 27.4.2011 7:57

Nestydatost

Vaše  článku   je  nebetyčná!  Píšete, že většina  obyvatel této země  vnímá  plukovníka  Kubice , jako kontroverzní  osobu!  Ujištuji  Vás, že mne  k nim  nezařazujte. Tak  vnímám  Vás!!  Jako  mininistr  vnitra  jste  byl  jen loutkou v  rukou Stanislava Grosse  a pak i Jiřího Paroubka!  Vašemu  zaklínání  nemožnosti  zasahovat  do práce policie  nevěřím  ani  jedno  písmeno!  Stačí  si  vzpomenout  na Czech tek!!  A  jinak  do  května  2006  nikdo neznal  jmeno - Jan Kubice!!  Byl  jste  to Vy  a Vaše  inspekce, kdo se oto ,aby bylo známe  postaral! Byla to poslední kapka kdy    pracovníkum  pod vedením J K-  došla trpělivost- vzpomínáte?? Poslal jste  na něj  pod lživou záminkou - špatně vyplnovaných cestovních  příkazu  svoji  inspekci, která jim  zabavila  a zapečetila jejich počítače,  kde  měli rozpracovaný  případ  vraždy  F. Mrázka. Plukovník  Kubice - jasně řekl , že  utvar  již  několik týdnu pracoval  pod  nesmírným tlakem politiku-  jistě budete  právě Vy vědět  kterých!  Proto  se rozhodl  plukovník  Kubice a požádal  sněmovnu  o  slyšení  na  uzavřeném jednání  BBV! Nebyl  to on, kdo vynesl  informace  z tohoto uzavřeného jednání-  a Vy to dobře  víte. Dobřel  to věděl i  soud,  kde  PAROUBEK - prohrál  všechny  své  spory!!  Kubice  před vás  na jednání položil  dvoje  složky  a řekl- tato složka  obsahuje  rozpracované  případy  a ta druhá  jsou  věci zabavené  u Mrázka.  Právě  z této složky  jste spolu s Paroubkem vytáhli  učelově  tu zprávu, kde  bylo popisováno jeho  přátelství s Duričkem- od kterého se pak  tak   vraždě Kočky  vehementně distancoval!!  Vystudoval  jste teologii-  ale  ani náhodou Vám  nic neříká  desatero božího  přikázání!!  Právě v to se od sebe  s plukovníkem  Kubice  - diametrálně lišíte!!

K. Janyška 27.4.2011 7:56

Kubice problémem bude... Dzp.

T. Vodvářka 27.4.2011 6:28

změna

by měla být v obecné rovině vždy taková, aby přinesla zlepšení. Při  nástupu Radka Johna se dalo předpokládat / a také se splnilo/, že prostě nestačí být jen známou figurou z televize a že znalosti z natáčení pořadu "Na vlastní oči" nepostačují k vedení ministerstva. Naopak pan Kubice se zatím ukázal jako statečný muž, když byl v TÉTO společnosti schopen pojmenovat některé věci pravým jménem. Kvičení pana ing. Jiřího Paroubka není ničím jiným, než potvrzením, že se na toto místo dostal někdo. s kým nebude snadné manipulovat.

Pane Bublane, dejte novému ministrovi šanci a pak kritizujte. Myslím, že i  vy znáte ono poučení "po ovoci poznáte je". Zatím bych na Vašem místě vyčkal.

J. Humpolík 27.4.2011 5:35

Bublo

vem si prášek!

P. Válek 27.4.2011 2:50

Re: Sám Bublan byl jen loutkou

tak jo ,ale má pravdu.

V. Vašek 27.4.2011 1:24

Re: Sám Bublan byl jen loutkou

No, on Bublan vždycky rád plácal.

M. Stuchlik 27.4.2011 0:15

Sám Bublan byl jen loutkou

a má tu drzost kritizovat jiné. Židi tomu říkají chucpe.