5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Kubera pokorně nabízel ruku, po síti se lila žumpa

Seděl jsem ve středu v redakci a s kolegy sledoval, jaké další bizarní vysvětlení dění kolem Čapího hnízda předloží premiér Babiš. Po poledni ale přišla zpráva ze Senátu, kde se podařilo v druhém kole zvolit předsedu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Malovec 19.11.2018 8:49

Pořád se mele

o rozdělení společnosti jako o špatnosti. Společnost je a byla a bude vždy rozdělená, a to všemi směry - kuřáci - nekuřáci, bukvice-nebukvice a podobně. Ta hrůza je jednolitá společnost s jedním názorem. Problém není rozdělení, ale brutalita ze všech stran. To ukončí pouze válka.

M. Malovec 19.11.2018 8:44

Ještě, že takových

hovad (a to urážím hovada) jako výše uvedení diskutéři včetně Kalouska je v této zemi jako máku.

P. Zinga 19.11.2018 8:41

Autore, já to řeknu za Vás:

jsou to nechutná prasata. Zdůrazňuji nechutná, chutná jsou užitečná.A chutná.

Tahleta akorát rovnou do kafilerie.

V. Církva 19.11.2018 8:39

Z toho mrazí

Pokud dobře myšlený projev vyvolal takovou reakci novinářek a to i těch z českého rozhlasu či významnějších medií jako Respekt, mrazí mne z toho!

I podle viditelné špičky ledovce studentek politologie novinařiny, aktivistek (často novinářek) ale zpravodajství (jakkoliv korigované editorem) už je jasné, že novinářky/ři kteří ze své funkce významně ovlivňují společnost, mají naprosto odlišné uvažování než zájmy společnosti - “pogresivismus”, či spíš neomarxismus. A celými svými revolučními srdci pracují na protlačování svých zcestných progresivistických myšlenek.

Na druhé straně reakce jako ta na Kuberu odhalují kdo skutečně rozdělují společnost. Například Trumpovo chování a skutky jsou reakcí na tyto pochybné modernistky/ty které vládnou mediím v celém světě. Jinak pan Kubera by měl míň kouřit ale ne kvůli aktivistům, ale aby nám dlouho vydržel.

M. Krčmář 19.11.2018 9:05

Já jen doufám,že jsou to všechno buzny,pak stačí zavřít reprodukční laboratoře,a jejich množení nehrozí.

Kuř Jardo,kuř,ať seš trvanlivej!!!

J. Schwarz 19.11.2018 8:37

No tak

všichni ti "diskutující" které jste, autore, zmínil patří do nejbizarnější sbírky úchylů z ČR, jiné hodnocení pana Kubery bych z jejich strany ani nečekal. "Nejhustší aktivistky LGBTQ komunity", Apolena Rychlíková i bývalé a současné redaktorky ČT můžou jít směle do (_!_), klidně i nějakého "gaye". Udělají mu tím navíc dobře...

B. Loewe 19.11.2018 8:57

Re: No tak

Pane Swarzi, ale bohužel tato vyjmenovaná sbírka přiblblých aktivistů a aktivistek je slyšet více než je potřeba a nutné. Tato pochybná sbírka křiklounů je naprosto stejná, jako kdysi za nástupu Hitlera k moci.Teď se začínám už opravdu bát a musím vymyslet plán B, kam se případně odstěhovat, pokud přijdeme o svojí krásnou zemi a budou tu vládnout pochybní hloupí levičáci a dobroserové.

V. Církva 19.11.2018 9:54

Re: No tak

Především začínám mít obavy, že na těch novinářských školách je takových aktivistů minimálně polovina. A druhá věc je to, co píšete. Politické neziskovky. Mají čas a fondy od Sorošů ale hlavnět a především z našich daní, tak jsou hodně slyšet a to je průšvih.

To je podle mne nejhorší čast Istanbulské Úmluvy, že zavazuje stát platit gendristické a feministické neziskovky. Takže si máme platit někoho, kdo rozkládá naše rodiny a kazí děti (schovaní za potlačování násilí na ženách, které stejně nevyřeší) Veškeré takové tunelování našich daní by mělo být ilegální. Účelem státu není tahat z lidí daně na sponzorování nestátních ideologických organizací.

Jinak mrazí mne z toho všeho, ale fobii z toho nemám, Boží mlýny totiž melou jistě.

P. Portwyn 19.11.2018 10:24

Re: No tak

1) Minimálně polovina? IMHO minimálně 90 %.

2) Mají čas... bohužel dost podstatné. Zatímco jiní musí pracovat, oni tráví čas tím, že píší do médií "pobouřené reakce".

Na druhou stranu jsou ty party závislé na přílivu peněz z Brusela, jenže Brusel bude ty prachy potřebovat na sanaci italských dluhů. A jak utne prachy, situace dozná nejspíš vyostření, ale jen to nás může politických neziskovek zbavit.

V. Novák 19.11.2018 13:32

Re: No tak

Jako že když bude méně salátku, slimáčci se vrhnou jeden na druhého?

Plzáci portugalští to už praktikují léta.

P. Portwyn 19.11.2018 18:04

Re: No tak

To asi taky. Přece nepůjdou do práce, žejo... s vystudovanou politologií, gender studies nebo divadelní vědou pro ně moc míst nebude...

V. Církva 19.11.2018 13:40

Re: No tak

Souhlasím, že až evropská ekonomika padne na hubu, půjdou od válu. Dnešní levicové -ismy jsou hlavní příčinou rozkladu Západu. Kdyby nezpůsobily masovou migraci středověku do Evropy, problémy by se jednou vyřešily sami. Pokud však Evropu už téměř obsadil Islám a jiný středověk, je tu riziko že už se z toho nevyhrabeme. Určitě ne bez boje!

Vidím to tak, že příčinou úpadku Evropy jsou hlavně "progresivisté", nicméně důsledek je výměna obyvatelstva Evropy. Řešení včera a dnes bylo vykopat "progresivisty", když se to neudělá hned, bude se už bojovat s důsledky mnohem horšímy.

P. Portwyn 19.11.2018 18:02

Re: No tak

Máte pravdu s tou příčinou. Migrace je jen důsledek.

Na druhou stranu migrace je viditelná a zdvihla lidi. Je šance, že se s důsledkem sveze i příčina. Ještě před pár lety nebyla "neziskovka" sprosté slovo, a dnes...

J. Pokoutný 19.11.2018 8:31

Buďte rádi, že naše sluníčka mají zpoždění,

protože ještě za Kuberou nejezdí hromadně do Teplic, nebuší mu na dveře (v době, kdy je doma pouze pí Kuberová) , skandujíce stejná hesla, jaká popisuje autor článku, a nesprejují mu na barák nenávistná grafitti (jako se stalo hvězdě Fox News Tuckeru Carlsonovi).

F. Navrátil 19.11.2018 9:26

Re: Buďte rádi, že naše sluníčka mají zpoždění,

Jen si chvíli počkejte. Určitě na dveře jeho bytu bude mlátit nějaká ta Slonková s Kubíkem. Doufám, že je zkope ze schodů.

M. Prokop 19.11.2018 9:53

Re: Buďte rádi, že naše sluníčka mají zpoždění,

Není blbej jako ....

Nejspíš by je pozval na kafe a u cigára si příjemně pokecali.

F. Kusák 19.11.2018 10:28

Re: Buďte rádi, že naše sluníčka mají zpoždění,

No, blbej určitě není, ale hlavně není naivní. Kdyby je pozval domů, ví jak by to dopadlo.

P. Grigar 19.11.2018 10:33

Re: Buďte rádi, že naše sluníčka mají zpoždění,

.. ti dva investigativní kouzelníci by vyrobili šokující reportáž, i kdyby před nimi p.Kubera jenom mlčky kouřil a pil kafe.

F. Navrátil 19.11.2018 18:11

Re: Buďte rádi, že naše sluníčka mají zpoždění,

Slonková, Kubík a příjemné pokecání. Tak to jste mne dostal. Opravdu si myslíte, že jsou placeni za příjemná pokecání? To je jako kdyby jste prohlásil: Pozval jsem domů pedofila, aby si pohrál s mými dětmi.

P. Hlosta 19.11.2018 8:27

Akorát nechápu, proč do toho tahá Babiše

Autor podle mně má převážně pravdu a Kubera si jakkoliv nezaslouží odsuzující výroky. Jenže vůbec nechápu, proč si musel autor vzpomenout při tom na Babiše a podávat ho jako kontrapunkt ke Kuberovi. To mi pak přijde jeho článek jako zneužití Kubery vůči Babišovi bez jejich přítomnosti a vědomí o tom. Jasná metoda "ponižuj, abys mohl být povýšen" je z tohoto článku cítit. Ten neměl vůbec spojovat Babiše s Kuberou, nebo dávat Babiše jako kontrapunkt ke Kuberovi.

Tohle je právě chyba opozičních Babiše, že jdou proti němu křivě. Je to anti produktivní!

R. Tichý 19.11.2018 8:10

K prvni casti ckanku- a takovi nam kazou o moralce.

Az na vyjimky jsou novinari nevzdelana zumpa a meli by povinne par let stravit v tovarne.

R. Gramblička 19.11.2018 8:22

Re:

to byste je k tomu musel přinutit a pak byste byl stejný jako voni. Ono je lepší, nekupovat ty jejich srágory, to by ale muselo dělat hodně lidí, aby to mělo efekt.

R. Tichý 19.11.2018 9:14

Re:

Už to plním-tiskoviny, které jejich žvatlání platí, nekupuji :o)

Možná by si měli uvědomit, že obvykle lidstvu nic nepřinášejí, jsou to jenom drbny.

R. Meišner 19.11.2018 7:34

přesná charakteristika

pana Kubery--děkuji za ni. --naprosto normálních lidí, jako je on, je ve vyšších patrech společnosti čím dál tím méně......

R. Gramblička 19.11.2018 7:12

uplně vrním blahem

když sleduju všechny ty neofašistická sluníčka, aktivisty a úchyly, jak nad jeho zvolením prskají vztekem. Dobře vám tak!

Teď jen doufat, že to pan tuhý kuřák Kubera ve zdraví vydrží až do konce funkčního období

K. Wágner 19.11.2018 7:07

nová forma demokracie

Jak níže řečeno, volbu pana Kubery odsoudil rektor Bek. To je ta nová forma "demokracie" na našich vysokých školách, kde údajně vychovávají novou "elitu národa".

M. Těhanová 19.11.2018 7:14

Re: nová forma demokracie

O panu Beckovi jsem měla vyšší mínění. Moc mě svým vyjádřením zklamal.

J. Schwarz 19.11.2018 8:41

Re: nová forma demokracie

Mně tedy nezklamal, je přesně takový, jakého jsem si ho představoval. Zklamala mne ODS, která tohoto pokrokáře a eurohujera v Brně podpořila.

K. Kovařovic 19.11.2018 4:31

Pravda.

Ještě bych dodal, jakým způsobem reagoval protikandidát pana Kubery bývalý rektor Hampl a také to, jak odsoudil volbu pana Kubery rektor Bek. Tito vzdělaní pánové - "demokraté" prostě říkají, že pan Kubera není jejich předseda senátu. Vzpomeňme, kdo tady pošlapává soustavně demokracii a říká, že prezident Zeman není jejich prezident ? Kdo neuznává demokratickou volbu ?

R. Langer 19.11.2018 6:19

Re: Pravda.

Inu, lidoví demokrati jak vyšití.