18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 25.4.2007 2:08

Re: Re: Re: modry drzouni

Mně je ganz egal, jaké máte vzory, ono to z toho stejně čouhá tak, že už to neokecáte. Přirovnávat někoho k NSDAP je něco, co provede buď totálně vygumovaný mladý hlupák, který nemá ponětí, o čem je řeč, nebo naopak starý bolševik, který tímhle označováním politických odpůrců zakrýval své zločiny už dávno. Pokud jste první případ, přečtěte si něco z historie, pokud jste ten druhý, nepomůže nic. A pokud máte pocit, že v tom vašem spolku jste a-tým, nemám nic proti tomu, je to jednou za osmnáct, podruhé bez dvou za dvacet. To, že jste jedna parta, přece Paroubek deklaruje veřejně.

zk 25.4.2007 8:19

Re: Re: Re: modry drzouni

to Vám líto opravdu být nemusí, Vy jste jinačí borec, Vy máte jistě  vzory va-týmu, kterému šéfuje Jyrka nebo je snad Váš vzor Falmer?

Vilém 25.4.2007 0:21

ČSSD je kuriozita

KSČM svým celkovým založením zůstavá radikální stranou, kterou nelze považovat za normální součást demokatického systému. Ovšem od propagandisty ČSSD bych očekával, že na prvním místě zaměří svůj zrak do vlastních řad, kde můžeme vidět daleko horší kuriozity.

ČSSD v uplynulém období vědomě a záměrně zničila jeden z klíčových pilířů socálního státu - systém sociální péče, který je v součansoti vinou reforem z dílny ministra Škromacha nefunkční. ČSSD v uplynulém období prováděla daňovou politiku, která extrémně zvýhodnila nejbohatší skupiny světového obyvatelstva - akcionáře mezinárodních firem. ČSSD v tomto období nemá na starost nic jiného než zavést stropy, tedy degrasi, do zdravotního a sociálního pojištění.

Pokud tyto kroky lokalizujeme na škále pravice - levice, jsou silně pravicové. Nevšiml jsem si žádných kroků, které by byly výrazně levicové. Korupce vybraných skupin před volbami není levicová politika, na to se jistě zmůže i ODS za několik let.

Také pevně doufám, že KSČM v sobě najde sílu obsadit volný prostor vlevo a přemění se na stranu sociálně demokratického typu, která v současné ČR citelně chybí. ČSSD doufám pojde, nic lepšího si smečka bezpáteřných kariéristů nezaslouží.;-)

Vasekpasek 25.4.2007 0:24

Re: ČSSD je kuriozita

Aha, takže věčný obhájce socdem jí zatracuje do země a vyklubal se z něj volič komunistů. Hmmm, zajímavé.

Ty stropy na soc. pojištění nejsou pravicové, ale normální. Ukažte mi zemi v Evropě, kde nejsou.

Levicových kroků socdem (až extrémně levicových) vám najdu dost a dost

Martin 25.4.2007 1:14

Re: ČSSD je kuriozita

tady je ale maly problem, ze v 21. stoleti definice pravicovosti a levicovosti se presunula od jednoduchych instrumentu k mnohem slozitejsimu vnimani spolecnosti, pravicove strany vystupuji s teoreticky levicovymi hesly a politikou a naopak

dulezitejsi je cil a ne marxuv duch a jeho prostredky

Vasekpasek 25.4.2007 7:19

Re: Re: ČSSD je kuriozita

To zní sice relativně chytře, ale je to jaksi mlácení prázdné slámy. O cíl jde přece každému až v první řadě ne?

Vasekpasek 25.4.2007 0:13

Ach bože

Tak pan Jelínek už radí komunistům, co mají dělat, aby byli přijatelní. No měl bych dotaz: Jak je pak rozeznáme od sociálních demokratů. Vždyť to, co lehce pan Jelínek kritizuje, je právě podstata komunistů.

No a velmi se mi taky líbilo, jak dal autor dohromady zákaz komunistů a ústav paměti národa. Aspoň každý už ví, proč je "levicová opozice" proti zřízení tohoto ústavu