1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Kryl, Babiš a vládnoucí komunisté

Bývá trapné donekonečna poslouchat a číst nářky, že byla právě zrazena revoluce Listopadu 1989. Kým jiným než „parlamentně důvěryhodným“ Babišem, soudně uznaným spolupracovníkem StB.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Čech 25.7.2018 10:43

Jak to vidím já.

"ANO 2011 není než politická divize multimiliardářského holdingu". Je to samozřejmě hloupost, pouze papouškovaný názor novinářů a některých politiků politických stran. ANO 2011 je občanské hnutí a jako takové se i chová.A samotný Babiš, jako předseda tohoto hnutí? Nenávistné útoky na něj ze všech stran, zejména ze strany Kalkouska, Fialy a Bělobrádka, jakož i některých politiků ČSSD jsou již trapné a obecně prohlédnuté. Žádný soud jej nikdy přímo neoznačil za vědomého spolupracovníka Stb. Pouze konstatoval, že na svědectví bývalého estébáka (jméno jsem zapoměl) nelze brát zřetel. Jak je vidět, tak politici TOP 09, ODS, KDUČSL a ČSSD si prostě nedají pokoj a neustále volně soutěží tak, až se stávají směšnými. Oni totiž hrají vabank. Lidé to ovšem jasně vidí a tyto strany ztrácejí voliče. Možnost ke zvrácení tohoto objektivníko stavu měly, když je Babiš oslovil s nabídkou vládní spolupráce v koalici. Nedokázaly se oprostit od neustálého napadání a řežou si sami pod sebou větev. Jen tak dál! TOP 09 a KDUČSL jsou již pod a nebo na hranici volitelnosti a ODS je bude brzy následovat.

M. Šejna 25.7.2018 10:41

pane Valento

a co konkrétně Vám připadá na vývoji Česka nezdařilého s výjimkou toho, že momentálně nevládnou Vaši oblíbenci?

Máte pocit, že tu je dnes diktatura a že si nesmíte dovolit kritizovat zdější politickou situaci? Máte pocit, že se máte ekonomicky hůře, než před 10 lety, nebo před 20 lety, nebo dokonce hůř, než za komunistů?

O. Dvořák 25.7.2018 10:31

Re: A v Reflexu vám to neotiskli jo?

Nějak mi to taky do reflexovského "schématu" nezapadá ... :)

M. Valenta 25.7.2018 10:09

Co je moc to je příliž.

Já tedy náš polistopadový vývoj sleduju a nepokládám ho za příliš zdařilý, zvláště na pozadí posledního vývoje, ale jak jste to sešrotoval VY, to je tedy síla a značně hnusná.

P. Kubáč 25.7.2018 10:08

Re: A v Reflexu vám to neotiskli jo?

To bylo první, co mě napadlo když jsem četl :"Článek byl původně psán pro Reflex.cz"

M. Mikulec 25.7.2018 9:49

Pochybuji

Ze by komuniste chteli navrat pred Listopad 89, aby tim prisli o sve polistopadove zprivatizovane majetky. Kdo jiny tu totiz mel prachy, moc a kamaradicky vsude?

P. Kmoníček 25.7.2018 8:43

Ach jo !

Mysliteli Kopecký, v čem bylo rozdělení Československa neústavní a Vám se výsledek rozdělení nelíbí ?

M. Těhanová 25.7.2018 8:36

Re: Milý pane,

Ráj na zemi není nikde. Záleží na schopnostech a snaze svůj život zlepšovat..

Jsem dost stará na to, abych to mohla posoudit. Prostě nečekám, kdy mi kdo co dá, ale snažím se sama. Jsem zdravotní sestra už dlouho v důchodu, aby bylo jasno, že ani po listopadu jsem to neměla jednoduché. Ale nenapadlo by mně si stěžovat, i dnes musím občas makat, když něco chci.

M. Pražák 25.7.2018 7:48

Zloděj zůstane zlodějem a vrah vrahem i když mu dáte žezlo a trůn. To, že pro určitou část obyvatel je KSČM přijatelnou stranou ještě neznamená, že to je strana demokratická.

O. Dvořák 25.7.2018 7:47

Re: Milý pane,

"ve státě zdevastovaném socialismem, kdy tady nefungovalo prakticky nic" - zato dneska je to ráj na zemi.

O. Dvořák 25.7.2018 7:46

A v Reflexu vám to neotiskli jo?

:)

M. Těhanová 25.7.2018 7:40

Milý pane,

myslím, že v tom máte pěkný guláš. " ODS, hlavní strůjce tristních 90tých let" nějak jste zapomněl na Luxe (lidovci) a Kalvodu (ODA), kdy Klaus připustil paritu ve vládě a tím si hodně zkomplikoval své postavení. Nehledě k tomu, že v podstatě celou privatizaci a záležitosti kolem majetku státu měla pod palcem ODA.

Nemyslím si, že by se Klaus nedopustil žádných chyb, ale možná jste si nevšimnul, že ta transformace probíhala ve státě zdevastovaném socialismem, kdy tady nefungovalo prakticky nic. Všechno byl jen švindl.

Havlova "blbá nálada" a Zemanova "spálená země" tomu jenom dodaly korunu. A teprve poté začaly ty největší zhůvěřilosti, až za Zemana se začalo dařit Babišovi.

A do politiky šel, až když mu ta vámi nenáviděná pravice chtěla zatnout tipec.

Jenže celá ta léta média tvrdí - to zavinila ODS. Běžte s tím už někam.