5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Krátký dohled VV

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Procházka 15.5.2011 18:55

VV

Celý ten spolek,je jeden veliký omyl.Ti kdož je volili,si mysleli,že oni jsou záchrana této země.Zatím se ale objevila nemožná skupina hlupáčků,naivků,opilců a zmalovaných slečen.Čiší z nich hanba a neschopnost,ubohost a primitivnost ducha.Jejich modlou jsou peníze a prodejnost,chlast a žvatlání.

D. Švik 14.5.2011 18:46

Dělá si z nás Křeček kozy?

Těžko říct, kde ten chlap bere tu nestoudnost moralizovat.

R. Sedláček 14.5.2011 16:08

6ádám Svaz protifašistických biojovníků,

Konfederaci politických vězňů a další organizované skupiny lidí postižených (ublížených)totalitním sajrajtem, aby pro příště nechávali soudruha Křečka prohovořit na pietních aktech kladení věnců. Od té doby, co jej nepustili za mikrofon, píše takový kraviny tady.

J. Kanioková 14.5.2011 12:52

.."musí hlasovat i proti vlastnímu programu "..

Jejich jediný program je dostat se k moci, navíc nevím, jak by se na něčem shodli, protože zatím předvádějí nápady tak roztříštěného spektra, až to bolí. Je to spolek složený stoupenci zleva až do prava, který mluví jednou tak a podruhé onak, jednou jako odboráři, jindy jako pravičáci.. Myslím, že oni sami neví, co vlastně jsou..

M. Prokop 14.5.2011 0:32

Soudruh lžidoktor Křeček

by nepochybně viděl VuVuzely rád na své straně. Protože pokud se nepropracují do PS lidovci (Pane bože nedopust), museli by oranžgutani své spojení s KSČ(M) institucionalizovat