19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bretislav Albert 1.12.2005 10:23

Damy prominou emocionalni vyraz, ale...

doprdele, Stepanku, kdyz uz mermomoci musite nekoho krusat do kotniku, proc se netrefujete do pohrobku KSC, proc ne do prisluhovacu StB a jinych podobnych ptaku. Jste vlastne stejny buldozer jako ten Paroubek. A kdyz mate nezkrotnou touhu se dostat do medii a do politiky a ony vas nechteji, tak si zalozte vlastni stranu nebo vlastni televizi a ukazte co umite. Zvanit na Psu dovede kazdej, i ja, jenze ja jsem na te neviditelne strane a kvuli takovym ten Pes existuje. Zalozte si televizi, zname v RRTV jiste mate a mustr, jak se chovat si vezmete u nas nebo od pana Ruska na Slovensku. Treba se jednou skutecne stanete senatorem, generalnim reditelem, premierem ci leaderem partaje.
KARTÁČ 1.12.2005 10:19

JAKMILE ŠTĚPÁNEK

 Promluví ,pak je to většinou nesmyslná hrůza.Jak si jen protiřečí,když nazývá Krampola tím i oním, aby
 vzápětí sdělil,že vlastně ví co dělá,tudíž,že není žádný prosťáček atd,Nechápu ,jak takoví to lidé,jako Štěpánek mohli rozhodovat o věcech veřejných.No ale ta Dědečková,byla taky něco podobného.
Prostor k vyslovení svých perel,by měl dostat nanejvýš v nějaké začouzené knajpě nebo ve vyloženém
 blbinci.........
Banjo 2.12.2005 13:22

Re: JAKMILE ŠTĚPÁNEK

V tom případě je tu na Psu správně.
josef 1.12.2005 10:12

prasečkář

Paroubek se spojil s prostitutem Krampolem
Čumil 1.12.2005 10:11

Hm - a proč vůbec někdo nevozí po vlastech českých pana Topolánka?

On nemá co říci lidu na estrádě? Nebo v čem je problém? ... :-)
velvet 1.12.2005 11:41

Topolánek jezdí

a estrády dělá. Jmenují se 'prezentace Modré šance'. Naposledy byl před týdnem v Liberci. Chcete pozvánku na příští estrádu?
Janus 1.12.2005 13:23

Re: Topolánek jezdí

Helejte, a něco s Hlustvisihákem nebo se Šterclem by nebylo? Tohle moc veselý nebude ...
Čumil 1.12.2005 13:47

Re: Topolánek jezdí

Velvete, díky za nabídku. Ale jak už napsal tady jeden předřečník, já měl na mysli něco veselého - ne funus. Ačkoli, kdo ví... ?
Jaryna 1.12.2005 10:05

No a co? Můžou si šlapat ja k chtějí když nikomu neubližují, je to jejich věc......

Když mají dobré boty a zdravé nohy? Není co řešit.....
Stredocech 1.12.2005 9:46

Kampeličkáři by se měli podělit o své zkušenosti s ostatními,

Krampol kvůli té reklamě snad dokonce figuroval před soudem.
Skepticus Maximus 1.12.2005 9:43

Jiří Krampol senilní šmejd,

předtím byl jen šmejd a nemá cenu ho jakkoli omlouvat.
Mirek Šejna 1.12.2005 9:38

Milí pravičáci,

už jsem pochopil. Takže Krampol je hajzl, protože děla svůj byznys za prachy a bez politického názoru. Naproti tomu je Renč skvělý, protože svůj byznys dělá zadarmo a z politického přesvědčení. Sakra, něco je tu špatně. Krampol se chová tržně, zatímco Renč tzv. stranicky uvědoměle, ale podezřelý je Krampol a nikoli Renč. Politicky uvědomělé umělce jsme tu měli za bolševika. Ale zdá se, že Modrá strana a její fan-klub nám kádrování umělců zase zavedou.
eTony 1.12.2005 10:01

Re: Milí pravičáci,

Mirku Šejno, neuvádějte smyšlenky, které nikdo nehlásá. Silně překrucujete. Filip Renč svůj klip natočil ze sympatie k ODS, netají se s tím a dostal zaplaceno. Jiří Krampol vozí Paroubka jako cvičeného medvěda ( společně s Uzlem a Nálepkovou ) po republice a také za to dostane zaplaceno. Jenže, jak už jsem uvedl, Renč se za to nestydí, veřejně se přiznat k náklonosti ODS, ale Krampol ? Jen blbě mlží o důvodech svého počínání. A pravý důvod by mu určitě "nepobryndal žaket" víc než co řekl. Kdyby Krampol řekl veřejně, že to dělá kvůli penězům nebo z oblíbenosti ČSSD nikdo by mu hlavu neutrhl.
divana 1.12.2005 9:30

pane štepánku,

nebylo by lepší - jen pro neviditelného psa - se přejmenovat?
někteří zdejší čtenáři mají reakce, jako když býčkovi zamáváte červeným hadrem před očima...
.....Prý se spolu rozešli také proto, že Šimek směřoval k politické satiře, zatímco o sobě Krampol tvrdí, že politice vůbec nerozumí. ... 
podle mne krampol mluví pravdu (a vy z toho vyvozujete mylný závěr). přece nemůže být takové prase, aby se spolčil se čtvrtou cenovou vědomě a s čistým úmyslem čssdksč podpořit!
takové mínění o některých umělcích snad ani nemůžeme mít, že!
tatina 1.12.2005 9:29

Pane Štěpánku.

Nebudu číst příspěvky na Váš článek,neboť jsem přesvědčen,že v nich bude zmínka o Železném,RRTV a prohraných 10 miliardách,tak jako vždy,když něco napíšete.Že jste taky příznivcem ODS,za což se člověk stydět nemusí.Já se taky za to nestydím,spíš naopak.Pro mne je ten článek naprosto výstižný a pravdivý.Jak jinak vyvrátit Krampolovo vyjádření,že s Topolánkem by to nedělal a přitom tvrdit,že pořad je apolitický.Kdyby se opravdu přiznal,že je příznivcem ČSSD,tak by bylo vše OK,ale takto nám říká."Já se za politikaření pana Paroubka stydím,ale jeho strana je mi sympatická a tak jsem pana Paroubka pozval proto,aby lidé věděli,že dovede být i jinačí,než-li jaký skutečně je".Jak je možné,že známé osoby,podporující ODS se za to nestydí a u ČSSD jo?Něco to přece svědčí o charakteru,nebo ne?
voříšek 1.12.2005 21:44

Pana tatino.....

prosím pošlete mně Vaši mailovou adresu na vlasti.mil@volny.cz Dík
sergo 1.12.2005 9:21

pašak

nahodo krampol je pašak a my na moravě ho mame radi,umi pobavit,umi vypit je dobrosrdečny a ma rad děcka,naše sklepy su mu otevřene........
Richard 1.12.2005 9:07

Tentokrát se Štěpánkem výjimečně souhlasím,

Krampol je velice zištný člověk, čiší to z něj jako to jeho stařecké svalstvo. Ta představení, to musí být něco! Jen při pomyšlení, že bych tam mezi to křupanské obecenstvo zavítal, mi naskakuje husí kůže.  
Janus 1.12.2005 13:31

Re: Tentokrát se Štěpánkem výjimečně souhlasím,

Tak na to nemyslete a ten pocit opeřence vás přejde, no.
Mirek Šejna 1.12.2005 8:48

Pane Štěpánku

předpokládám, že Filip Renč vyrobil volební klip ODS zadarmo, protože je nadšeným fanouškem ODS. A pokud to udělal za peníze, tak určitě předtím veřejně prohlásil, že politice rozumí a že přestože mu ODS za klip zaplatila, tak je jejím voličem. Pokud to Renč neprohlásil, pak musím podobně jako Vy oznámit, že Renč je kurva prodejná stějně jako Krampol. Jenže mě osobně je úplně jedno, jestli je Renč pravičák či levičák. A je mi dokonce jedno, zda klip udělal za prachy nebo z ideologického nadšení. Zato Vám se dělají pupínky pokaždé, když nějaký "umělec" vystupuje ve prospěch ČSSD.
dulcibelka 1.12.2005 8:52

Re: Pane Štěpánku

"Umělec"?!  Tak to je v pořádku, Mirku Šejno. Krampol je stejný umělec jako Paroubek premiér.
Mirek Šejna 1.12.2005 8:57

Milá dulcibelko

Paroubek je premiér a má na to dokonce papír od presidenta Klause. Takže máte pravdu: Krampol je umělec. A jak je to s Renčem, milá Dulcibelko? Také je pouze stínovým umělcem stejně, jako je Topolánek pouze stínovým premiérem?
eTony 1.12.2005 9:05

Re: Pane Štěpánku

Mirku Šejno, je to marné. Filip Renč tento klip natočil právě ze sympatie k ODS a netají se s tím.
A ten slovní obrat - ´přestože mu ODS za klip zaplatila, tak je její voličem´ je prostě úžasný.
GLOWi 1.12.2005 9:20

Re: Pane Štěpánku

Renc verejne prohlasil, ze s ODS sympatizuje a udelal to rad.... Navic, ze sebe nedelal pitomce prohlasovanim, ze to co dela je "nepoliticke".
Janus 1.12.2005 13:33

Re: Re: Pane Štěpánku

Ale vždyť P. Krampol asi nelhal - třeba to dělá opravdu jen za prachy ... Možná, že by takhle jezdil i s p. Topolánkem, kdyby za ním ODS přišla dříve než ČSSD.
Jaroslav 1.12.2005 12:15

Re: Pane Štěpánku

On ten Renč jednou řekl, že se mu na sociálně demokratických ministrech nelíbí hlavně jejich styl oblékání. Z toho aspoň vidíte, co Renč má v hlavě.   
Janus 1.12.2005 13:34

Re: Re: Pane Štěpánku

Že by byl bukvice
franta 1.12.2005 8:43

Ach jo,

Články pana Štěpánka mi stále víc připomínají staré dobré Rudé právo. Tam se psalo stejným způsobem, např. "My (KSČ) jsme samozřejmě pro svobodu slova a máme to dokonce v ústavě, ale tato nesmí být zneužívána proti zájmům dělnické třídy a všeho lidu". Tak i Štěpánek a jeho modrá sebranka volají neustále po co největších svobodách a straší policejním státem, ale Krampolův pořad s Paroubkem je na ně asi moc. Neměla by to Rada zakázat, pane Štěpánku ? Aby bylo jasno, o panu Krampolovi si myslím, že je myšlení spíše mdlého, o čemž svědčí i jeho moderování zmíněného pořadu, kde už několik let opakuje neustále stejné věty a slovní spojení. Divím se, že ho vedení příslušné televize ještě nevyměnilo. Ale to je jejich problém. 
R123 1.12.2005 9:30

Re: Ach jo,

Jo to je ono. Já furt co mi ty Štěpánkovy výlevy připomínají. Kojzar, to je to jméno! Jen jsem si nemohl vzpomenout. Jak kdybych se vrátil o 20 let zpět - celej Kojzar - no to je nostalgie :-)
Pamětník 1.12.2005 9:55

Re: Re: Ach jo,

Nejen Kojzar. Vynikajícím psavcem kulturní rubriky novin "největších a nejčtenějších" byl dnes již zesnulý jednooký Jan Kliment. Jen čekám, kdy pan Štěpánek jako jeho pohrobek natočí propagandistický škvár z vrhu "Běda tomu, skrze něhož pohoršení přichází". Nebo že by to za něj již učinil Renč ... ?