29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R.J. 28.10.2009 18:23

Re: Jo,

Přímo Hamletovská otázka.

eAA00 28.10.2009 23:34

Re: Jo,

Ale jak jim pomoci do médií ? Havel, Pravda-Láska, Zelení-TOP jim to v žádném případě nedovolí. Já už podruhé budu volit Svobodné děj se co děj. Na nějaké kydy o ztraceném hlasu nebo ještě větší výhrůžce - hlas pro Paroubka KAŠLU ZVYSOKA.:-(

fox 28.10.2009 8:52

Kongres bude mít smysl, jen když bude volební

Dočetl jsem to jen k tomu,že záleží jen na tom,aby Topolánek urazil,ponížil Paroubka.To je pravdu objektivní článek!Jdi do p......

Ivan Nový 28.10.2009 7:00

ODS hlavně nemá ambice,

ambicí ODS je obsadit místa na radnicích, co je výše je nezajímá. Proto ten strach odmítat dotace z EU, strach neratifikovat LS, ... No a takovou ODS já volit nebudu. Nepotřebuji ji takovou jaká je.

Libor 28.10.2009 15:29

Re: ODS hlavně nemá ambice,

Přesně. Ale to se stalo na krajích, je může čekat teď na radnicích a proto jedou na komunální úroni v holportu se socany.;-P

drak 2 28.10.2009 6:19

Žádost !!!

;-)  A teď nám pane autore řekněte ještě tu o velrybáži Gandalovičovi a jeho neprůhledných tendrech ve Státních lesích. Pak tu o Kenovi Vodrážkovi s jeho požadavkerm na zaplacení nákladů na zmařené volby pro ODS !!!!!  Vždyť jsou to mozky vygumované a hlavně   - mafiání!!!!;-O

muf 29.10.2009 20:19

Re: Žádost !!!

Hlavně že to Topolánek ne... (Y)

Jan 28.10.2009 5:52

Žantoplky

Prosím vás, co očekáváte od Žantovského, jenž dnes mudruje na serveru Česká média takto “Unifikovat Evropu znamená či dříve či později nutně znamenat bude její přizpůsobení nějakému jednomu převládajícímu modelu...” Nekecám, je to tady http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=309158.  

Kolo děj 28.10.2009 1:27

gulatých bylo dost

Je pro mě zasadní, vědět jak hlasoval Kandalovič, jaký postoj zastával Vodrážka a  ostatní ,o LS, Pro nás voliče je to alfa a omega.....senátorům a ostaním straníkúm, kteří jste se postavili proti LS položím , otázku., nenastal čas opustit Topolnkovou stranu a vrátit se k původní Klausové ODS. Voliči ztratili svou stranu, nemají koho volit! 

Kolo děj 28.10.2009 1:14

Gulatých už bylo dost

A že se zase zapomělo na ženské.  ODS má  docela schopmé zásadové ženské, schopné zastávat vysokou politiku,  Do diskuzí u Moravce  nakonec neměli koho ,poslali Němcovou. Nikdy neudělal ostudu, vždy měla argumrnty, Je skušená politička, má "čistý politicky" rejstřik" Staví se za  pravicové zájmy, je skušenou političkou, nemá žádné kostlivce ve skřinách.  A Ti gulati ji Ne a ne připustit. Víte už máme dost těch GULATYCH hrubianů,  Statečné ženské ODS, hlasovaly všechny PROTI LS, kromě jedne, vyla to Topolánková konkzbína, která byla spro LS.  Proč může mít Německo Merklovou, proč nemůže mát ČR premierku Němcovou. Němcová je přijatekná pro voliče, je schopna stranu postavit na nohy.    

Brabec 28.10.2009 3:51

Re: Gulatých už bylo dost

Víte, Němcová nemá vzdělání a po chvíli , když ji posloucháte, se to pozná. Fráze a žádná myšlenka. Mně by se líbil V. Tlustý  - sdtrana by jej měla pozvat - je to nejschopnější politik pro ODS ! Taky vidím Martina Kocourka - zbytečně jej drží stranou. Topolánek zdevastoval schopné lidi a V. Tlustého na prvním  místě. Věděl proč - na jeho intelekt neměl ! V. tlustý dal ODS program !

koule 28.10.2009 10:45

Re: Gulatých už bylo dost

Souhlasím, je ke škodě ODS, že Tlustého neprávem tak zostudila, že on už bohužel žádné volby nemůže vyhrát:-(

Libor 28.10.2009 15:28

Re: Gulatých už bylo dost

Tak krásně strašit komunsty, jako Němcová, nikdo z ODS neumí. Ale fakt je, že by se hodila na post ministra kultury a Tlustý byl, jak vyšitý na flek ministra financí. Jenže Mirďa, aby mohl vládnout je musel hodit přes palubu a fleky předat mafii od lidovců. ;-P

hafusak2 28.10.2009 19:56

Re: Gulatých už bylo dost

Osobně si myslím, že by to nebylo dobré řešení. MN patří k tomu druhu pravicových fanatiků, kteří jsou schopni někudy proletět jako kulový blesk naprosto bez ohledu na budoucí následky, jen když je to ideologicky správně. Jinak z minulosti má průšvih, když své služební auto dala k dispozici synovi, který jej normálně používal, jezdil na služební benzín a všude si parkoval na poslaneckou průkazku. Kdyby si normální člověk vzal služební auto, aby si s ním jezdil jeho syn na účet firmy, tak jdou sedět oba.

Monte Christo 28.10.2009 1:04

Kdysi davno...

Jsem drzel ceskou vlajku a stal na strese jednoho domu na vaclavaku...Taky schytal par ran obuskem abych vedel za co jsem bojoval..A co ty?Monte Christo Ma zeme Me srdce

TF 09 28.10.2009 9:08

Re: Kdysi davno... krize a přesuny výrob

Zatímco v 50. letech bylo v USA na 30 firem, které vyráběly televizní technologie, v roce 1987 zbyla jen jediná - ZENITH. Když rozmontujete počítač, do jehož monitoru právě teď koukáte, snadno zjistíte, že asi 95 % součástek v něm je z Číny, Japonska nebo přilehlých států.

Jenomže ekonomika je hlavně o tom, že se věci a peníze otáčejí. Lidé pracují, vydělávají za svou práci peníze a za ty peníze si zase koupí jiné věci, které se vyrábějí v dalších továrnách.

Jenomže s odsunem výroby z Ameriky spolu s ní odcházela i práce. Střední třída, nejpočetnější skupina obyvatelstva začala chudnout. V 80. letech vyhlásil president REAGAN tzv. ekonomiku služeb.

O co šlo? Byla uměle vytvořena pracovní místa ve sféře služeb a ta byla zaplňována nezaměstnanými z výroby, kterých rychle přibývalo. Tím, že si všichni budou navzájem prát prádlo, půjčovat videokazety nebo podávat na sebe žaloby se ale stát neuživí !

Odchodem výrobních odvětví také klesala konkurenceschopnost Ameriky. Tak se stalo, že Čína, která vyrábí výrobky pro půl světa začala vzkvétat, zatímco Amerika, kde se vyráběly zbraně a speciální výrobky pro pár speciálních zákazníků chudla..

Monte Christo 28.10.2009 18:43

Re: Kdysi davno... krize a přesuny výrob

Ano znam tento vyvoj...Je to stale o jednom a tom samem...Jestlize nezasejes na poli obili nesklidis,neumeles a pak neupeces chleba...To je stale stejne po tisice let...A znal to uz muj deda i jeho ded...Firmy samo bohatnou na levne pracovni sile...Nicmene dnes se nachazime jiz v jine dobe,Kdy je trosku vice nutno myslet,Protoze i ta levna pracovni sila jaksi dojde....Jak America tak evropa budou mit velky problem co dat lidem za praci a udrzet  spolecnost v kolejich..Ovsem, vse se da jaksi resit...Jen mit tu myslenku jak na to...Tato myslenka jiz existuje ovsem na svetlo svetla prijde s novou stranou v CR...Jde totiz o to aby jaksi nebyla ukradena majitely jenz ji vlastni...Ekonomika se ma rozvijet nikoly stagnovat ci jit jaksi ke dnu...Jiz financni krize jasne ukazala,ze tudy asi jaksi cesta nevede...Monte Christo Praha Ma zeme Me srdce

Mlíčňák 28.10.2009 0:58

Petře Žantovský, raději se nesnažte

Poslyšte, Petře Žantovský, jak to tedy je? Nemusí se ODS o svou budoucnost bát? Nebo má teď nadlouho možná poslední šanci se rehabilitovat před veřejností? Anebo prostě jen tak plácáte? A co to vůbec znamená mít „nadlouho poslední šanci“? A ještě ke všemu „možná“?

Takovéhle rádobyanalýzy by byl schopen psát kdejaký maturant. Vy chcete namluvit čtenářům, že dovedete zhodnotit politickou situaci, a nedovedete si po sobě ani pořádně přečíst jeden odstavec. A jak jste přišel na toho Koukala? Koukal je expolitik, na kterého se už raději zapomnělo. Tvrdit, že by mohl něco „symbolizovat“, je jednoduše směšné. Raději se vůbec nesnažte myslet, nesnažte se to dokonce ani předstírat, je utrpení se na to dívat.

Body 28.10.2009 11:32

Re: Petře Žantovský, raději se nesnažte

Souhlasím s vaším hodnocením článku. Je neuvěřitelné, že mezi kandidáty na předsedu vytáhl i Koukala, profláknutého politika s nevalnou pověstí, který byl uklizen  do Vídně. To už je skutečně vrchol ignorance.