30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vlali 2.8.2006 13:01

Marde

Články v Právu (ješte je pořád rudé?) skutečně nečtu. Tlustému komunistickou minulost vyčítám i já. Co se týče bytu Topolánkova mám jisté pochybnosti, ale vzal jsem to jako obecnou bytovou kauzu (Gross, Tlustý). Těžko si ovšem představím koupení (kupovat se dá i za jiné věci než peníze) policisty pár hodin před volbami s tím, že označí protivníka za pedofila. Já osobně si nemyslím, že to spunktoval Topolánek (to spíš Langr, tomu mafie sedí) ale použito to ve volbách bylo. Jaké je to v Číně nevím, nevím ani jaké je to v USA. Znám (kdo to může říct) jen Evropu a to jen po Ukrajinu. Jsa vybaven pouze německým jazykem sleduji občas dění v Rakousku a Německu. Tam je kampaň sakra tvrdá ale ne tak záludná. Ta vypasená myš změnila 10% na 32% tak holt ji musíme vystát. Blbost OdS je holt v tom, že má lídry Říman,Langr a Němcová co prohrávají volby o desítky procent. Blbostí ČSSD bylo zase navrhnout v Praze Ratha.

Tatar 2.8.2006 15:15

Re: Marde

A proto ODS získala nejvíce hlasů v historii...

JH 2.8.2006 13:12

Re: Re: já o voze Vy o koze

No samozřejmě modří jsou vždy zázraci,slušňáci,čestňáci a jednokulčáci- hlavně že vždy kryjí bandu zlodějů a lumpů, vrahů a vůbec "ceských podnikatelů" - kdy už to nám blbcům dojde, že jen modré straky jsou to pravé ořechové!!!!

franta 2.8.2006 12:45

Re: Re: buduje koaliční potenciál

"(Topolánek) dělá vše,aby se KSČM nedostala do vlády". Vzpomínám si jak ODS přibližně před rokem kritizovala KDU a Kalouska, když nechtěli potopit koaliční vládu a argumentovali tím, že svou účastí zabraňují komunistům v přístupu k moci !!! Nejlepší je asi chovat se prgmaticky, jak se mi to zrovna hodí, že ?  

Petr Boletický 2.8.2006 7:49

POLITIKA: Konečně Komplexlösung

Nemyslím si, že Paroubek je tak inteligentní a státotvorný jak by se z jeho kroků, a nekterých vět v článku, dalo usuzovat. Podle mne je to učebnicový příklad chorobné touhy po moci, takový pocit vlasní vyjímečnosti.

Když si přečtete Kmotra, je rozdíl jenom v tom, že tohle individum je opticky na legálnní straně. Úplně stejně si ho lze představit v Cosa Nostře.

Jarka 2.8.2006 10:29

Re: POLITIKA: Konečně Komplexlösung

Paroubek je jájista. V češtině se málo používá zájmeno v 1. pádu, což asi pan Paroubek neví. Všechny jeho proslovy začínají JÁ myslím, JÁ říkám, JÁ jsem rozhodl. Potvrzuje se stále, že ČSSD je strana jednoho muže, bohužel Paroubka. Nevidím zatím z toho východisko. Komunisté si mnou ruce. Nevím, kdo kdysi rozhodl o 200 křeslech v parlamentu, přeci vždy a v každé i nedůležité komisi, kde se musí o něčem hlasovat, musí být lichý počet členů. 

p_m 2.8.2006 13:43

Re: Re: POLITIKA: Konečně Komplexlösung

Je to sice zvláštní, ale spousta parlamentů v různých státech má kulatý (tedy sudý) počet křesel. Ono mít lichý počet křesel vše nezachrání. Opírat se o většinu 100:99 je velice vratké. Vždyť i u nás dříve byla 102ková koalice dost na vážkách..

JH 2.8.2006 12:57

Re: POLITIKA: Konečně Komplexlösung

Je ale jednoznačné že neinteligentní zloděj Bursík, hloupý a sebestředný demagog Kalousek jsou v hlouposti a neschopnosti pozadu za superhlupákem třesoucím se na post premiéra, předsedou noci dlouhých nožů soudruhem Tupolánkem.

Ladislav N. :-))) 2.8.2006 2:13

"...president by měl příští pondělí Paroubka pověřit jednáním o sestavení vlády, ovšem pod podmínkou, že umožní zvolit kandidáta tříkoalice předsedou parlamentu. ..."

Klidně. Pro pozorování "pacienta" Paroubka docela dobrý pokus... ;-PR^