28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Konec pohádky o spasiteli

V této úvaze si dovolím reagovat na projev ministra financí Andreje Babiše ze středy 23. března 2016 v Poslanecké sněmovně, ve kterém měl poslancům vysvětlit, jak to bylo s vlastnictvím Farmy Čapí hnízdo, v době kdy čerpala dotace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vozábalová 30.3.2016 1:40

Jen v zájmu pravdy

bych podotkla, že ministr Babiš (oslovení "pan" se bráním, to používám pro slušné lidi) ve svém projevu řekl, že Čapí hnízdo převedl na své dvě zletilé děti a na bratra své družky, který držel podíl odpovídající podílu nezletilých dětí a podílu družky (tedy jeho sestry) - ne na děti nezletilé.

Jinak ovšem sám sebe usvědčil ze lži - no, není divu, že si rozumí s presidentem - a tomu, že se jednalo o šikovný podvod, snad musí věřit dnes už každý, komu zůstal jen kousek mozku v hlavě.

Otázkou ovšem zůstává, zda podvod bude možné prokázat. Ale i kdyby ano - kolik lidí to odradí od volby toho, kdo "nekrade a maká" a vlastně "není žádný politik" a jako vrchol všeho "do politiky nechtěl, ale musel".

M. Červeňák 30.3.2016 2:59

Osobně mám pocit

že Zeman podporuje usvědčeného dotačního podvodníka Babiše jen proto, aby tím držel pod krkem nenáviděného zrádce Sralbotku...

K. Frauknecht 30.3.2016 9:14

Re: Osobně mám pocit

Vidím to podobně. Starej ješita, ale nezapomíná :-).

M. Mýval 30.3.2016 9:38

omyl

Tvrzení že Babiš drží Sobotku pod krkem je lichotivé. Sobotka se nechává i s ČSSD zašlapávat do agroferťáckých s..ček a Zeman jen čeká až vyšumí ve formě bioplynu

P. Lenc 30.3.2016 11:30

Re: Osobně mám pocit

Jo, má paměť jak slon.Ale stejně, je zajímavé, že při veškeré inteligenci, kterou mu nikdo nemůže upřít se pravidelně obklopuje spolupracovníky, na které dřív nebo později dojede.