12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 16.10.2006 11:37

Re: Spíše dříve skončí Topolánek, než Paroubek

Demokrate, krutě se mýlíš. Tvé přání je otcem myšlenky. Nezaobírej se politikou, vůbec ji nerozumíš.

brabus 16.10.2006 11:34

Re: Spíše dříve skončí Topolánek, než Paroubek

soudruhu demokrate. Nepochopil jste, že právě odmítnutí velké koalice znamená pro ODS jistotu v dobrý výsledek ve volbách. Pochopili, že opoziční smlouva nebo velká koalice je pro ODS -10% ve volbách. Paroubek je velice lstiví a  mstiví člověk, takže velká koalice bez něho by byla jenom taková kamufláž. P.S. Šanci na " velkou koalici " dostal po volbách, ale na poslední okamžik vsadil na křiváka Kalouska. Problém je, že nyní zjišťuje, že ty průsery, které se na něho a ČSSD valí, jsou opravdu pro ČSSD velice nebezbečný.Rv

Mard 16.10.2006 11:30

Re: Dokud nepřišel Zeman s svou "spálenou zemí",

Podívej se na Labouristy. Tam kdyby Blair začal něco vykřikovat o mafiánech a lumpech na pravici, do jejichž kůže začne vázat stranické knížky, tak by skončil do dvou dnů.

Mard 16.10.2006 11:29

Re: Re: Re: Odkud jste přišel na toho nejgeniálnějšího politika,

Jo, člověk by z toho blil. Teď taky nebudu Jančíka a Dvořáka volit, zakřížkuji ostatní. Ale co s takovýma lidma dělat? Asi zkorumpovali ostatní, aby je protlačili na kandidátku. Je to fakt otřesný, že se ODS takových typických sociálně-demokratických šibalů v modrém dresu nedokáže zbavit dostatečně účinně a rychle.

cca 16.10.2006 11:28

Re: Spíše dříve skončí Topolánek, než Paroubek

min. p. Pavla se /myslím/ nedostaví ;-)

Mard 16.10.2006 11:26

Re: Odkud jste přišel na toho nejgeniálnějšího politika,

Ano, musím s Vámi souhlasit. Volič na levici to má skuteně horší než pravičák. Mimo ČSSD tam není vlastně žádná volitelná strana. Na pravici to ovšem není o mnoho lepší. ODS má také mnoho másla na hlavě a hlavně nejde o pravicovou stranu, spíše o středopravou.

roz 16.10.2006 11:22

Jen mimikry!

Včera jsem se díval na ČT. Viděl jsem vlka v rouše beránčím!

Mard 16.10.2006 11:21

Re: K článku

Naopak, já jsem jako volič ODS rad, že ČSSD má v čele takového kmotra jako je Paroubek :-), kdyby tam byl nějaký slušný člověk, tak by ČSSD mohla být nebezpečným soupeřem, ale takto její vůdce vytěsní všechny slušné a inteligentní demokraty z vedení ČSSD, čímž se z ní stane zcela myšlenkově impotentní strana s deficitem lidských zdrojů (např. ministrem financí není ekonom, ale právník, atd.). Já sice proti Paroubkovi protestuji, že není demokrat a ani slušný člověk, ale jsem rád že tam je. Ať má ostatně ČSSD v čele, koho tam chce sama, ale ať se osoby s křivým charakterem a oranžovým převlekem, nepodílí na správě této země.

babel 16.10.2006 11:16

to by bylo , co?

Pane Bartoni , je to smutné , že inteligentní člověk jako Vy zachází s inteligenci jako s prostitutkou čtvrté cenové skupiny .Fuj!!!(Y)

ladas 16.10.2006 11:13

Re: K článku

Paroubek je velmi nepříjemným a silným protivníkem.Protože je  zlý,panovačný, mocichtivý . Nechtěl jste to napsat náhodou takhle;-P

ladas 16.10.2006 11:09

Re: Re: Topolánkova slova na ČT a lá Pinochett

už jen odkazy vás dokázaly zařadit do levého myšlenkového proudu ,a to jsem to opsal velmi mírně,problém ,který patrně nevidíte nebo spíš nechcete pojmenovat, je, že po Jmenování Paroubka ,by došlo k zakopání oranžových šibalů na MV alespoň na dobu nutnou pro velký úklid.O to jde Jiříkovi především ,tedy ve vší úctě k Vašemu vidění světa;-D

třetí 16.10.2006 11:02

Re: Dobře napsaný článek

Arabe ! Vidím, vidím, vidím......to pro připomenutí a hlavně zapamatování. Polemiky s vámi netřeba.

Olina 16.10.2006 10:45

Paroubek bude lhát

a mlžit až do svého smutného konce.V nedělních otázkách vystupoval jako Valentin Dobrotivý.A to už bychom měli zpozornět.Ta nabídka velké koalice má dva důvody.Opětovně vrazit klín mezi bývalou trojkolku a potom eliminovat průšvihy,které ČSSD hrozí.Zatím se šetření pohybuje v nižších patrech.Při ustavení velké koalice by to tak zřejmě zůstalo.

BuBu 16.10.2006 10:33

Re: Re: Re: Učitelas má pravdu !

Parádně jsi se odkopal . . . . "Modrá fronta dnes" . . . ."Modré noviny" . . . . ! ! ! Nedělej ze sebe demokrata - když jsi oranžovo-rudý Trol ! Tvá slova . . . to je, jako kdyby to psal sám diktátor Pablbek !

556 16.10.2006 10:30

Re: Topolánkova slova na ČT a lá Pinochett

Václav Moravec selhal - názor občana

http://www.blisty.cz/2006/10/16/art30755.html

Činy současného prezidenta jsou protiústavní

http://www.blisty.cz/2006/10/16/art30756.html

Jaroslav 16.10.2006 10:26

Paroubek byl přece léta jakýmsi agentem ODS v ČSSD

byl oponentem Zemana. ODS v 90. letech Paroubka podporovala. Tak proč jí nyní vadí i ten Paroubek? Kdyby se splnilo přání ODS v roce 1993 a místo Zemana byl sjezdu ČSSD zvolen Paroubek, byl by tedy v následujícím období štván místo Zemana Paroubek? Proti kolika lidem dříve spjatými s ODS či dokonce dřívějšími členům ODS se vede pomlouvačná absurdní (ve smyslu, že jsou to komunisté, stalinisté atd.) kampaň ve většině médií...proti Paroubkovi, Rathovi, Jandákovi. ODS nenávidí své bývalé vysoké představitele Rumla, Zielence atd. Je možné pokládat růst preferencí této stran za pozitivní jev? Nebude nás to znovu mrzet? Já paradoxně na příkladu politiky ODS a četbě MFD začínam rozumět různým událostem uvnitř KSSS kolem 1935 tedy konfliktům mezi Stalinem, Bucharinem, Trockým, Zinověvem atd.       

demokrat 16.10.2006 10:26

Spíše dříve skončí Topolánek, než Paroubek

Zatím se mi zdá, že pád Paroubka je spíše přání otcem myšlenky a spíše jsem ochotný věřit dřívějšímu odchodu Topolánka. Paroubek včera v televizi naznačil, že je to muž kompromisu a že je ochoten se domluvit, což prý dokazoval i na pražském magistrátu po celou dobu, co tam působil. V kontrastu Topolánek rigidně uplatňuje svou a z jeho slov, že jinému nedá příležitost sestavit vládu, jde tak trochu mráz po zádech a vane z toho duch období  po roce 1948. Tipnul bych si ,že na Kongresu ODS to bude mít těžké, protože jsou bezesporu  v ODS lidé, kteří by do velké koalice šli. Jinak příspěvek je i ukázkou typické propagandistické kampaně, která se, jako je to v podobných případech,  zaměří na vůdce (tentokrát je to Paroubek) a z něho se udělá zloduch.

cvx 16.10.2006 9:51

Re: Re: Topolánkova slova na ČT a lá Pinochett

opravdu vtipné, DEMOKRATE! ;-D

jirka.s. 16.10.2006 9:48

Re: Re: K článku

R^R^R^

učitelas 16.10.2006 9:44

Re: Topolánkova slova na ČT a lá Pinochett

tak čti rudé právo nebo rudé haló noviny,;-D

jirka.s. 16.10.2006 9:38

Re: Re: K článku

Mne fascinuje, co je mezi socany vystudovaných psychologů a psychiatrů, kteří dovedou okamžitě vytvořit pro kohokoliv nekompromisní diagnózu. Nebo že by to bylo tím, jak při své dlouhodobé hospitalizaci ledacos odkoukali? Případně něco jako Písařík z Básníků?

cvx 16.10.2006 9:35

Topolánkova slova na ČT a lá Pinochett

Když těsně po volbách pronesl Jiří Paroubek svoje slova o novém Únoru, byl jsem z toho zhusen a říkal jsem si, že to snad není možný a že snad v dnešní době nemůže politik demokratického státu tak mluvit. Včera jsem sledoval na ČT1 debatu s Paroubkem a Topolánkem. Tam Mirek Topolánek řekl, že ODS a prezident hledají řešení, jak neumožnit vládu Jiřího Paroubka. To jsem se zhrozil podruhé - to přece není v demokracii možné. Nemám rád diktátory typu Castra či Husáka. Nemám rád ani diktátory typu Mussoliniho nebo Pinochetta. Od obojích hrozí stejné nebezpečí. Jen diktátoři rozhodují o tom, koho pustí k moci, a koho ne. Prezident a předseda nejsilnější politické strany v demokratické zemí by měl respektovat výsledky voleb a neurčovat, koho pustí k moci a koho ne!!!

Je pochopitelné, že naše pravicová média (Modrá fronta dnes, Modré lidové noviny, Modrý neviditelný pes) budou o tomto mlčet a nic nebudou rozmazávat

taky Ales 16.10.2006 9:31

Re: K článku

Jestli mate strach, ze ODS privede stat ke krachu, tak zkuste neco delat, abyste na tom statu nebyl tak zavisly.

jirka.s. 16.10.2006 9:27

Polámaný heraklite!

Člověče?, ty jsi asi skutečně musel mít krušné dětství, a ani teď to zřejmě nemáš lehké. Maminka tě mlátila, tatínek alkoholik, bratři v kriminále, sestry na E 55, dovol mi, abych tě politoval. Ani se ti nedivím, že jsi i slzu musel zamáčknout, když jsi někde ve skrytu pozoroval ony šťastné rodinky, jak společně v ruku v ruce kráčeli v prvomájovém průvodu ke šťastným zítřkům. Už jsem si stačil všimnout, že onen inkriminovaný 1. máj ti vůbec nějak leží v žaludku, už se  o něm tady na Psu zmiňuješ asi  po páté. Nebo je to způsobeno jenom tím, že v tvé ubohé, maminčinými fackami stíhané hlavince, se už nic jiného nestačilo zahnízdit?

Docela by mne zajímalo, když jsi nás podle tvého tvrzení, viděl v těch průvodech všechny, kdy jsi tam viděl s mou rodinou mne. Pokud si dobře vzpomínám, tak jedna z výtek estébáka majora Břízy vůči mně byla, že se vůbec nezúčastňuji těchto komoušských veselicí a ať se pak nedivím, když to bude mít pro mé děti neblahé následky. A také mělo. A proto se v dnešní době docela rád zúčastním výše zmiňované demonstrace, už jenom proto aby jako mé děti nedopadly má vnoučata.

Jan 16.10.2006 9:20

Re: K článku

Bartoň jen ukazuje jaký je novinářský hlupák s jednostrnným viděním, musí to být strašný duševní chudák i jako člověk, je mi ho líto a těm modrým strakám co mu přizvukují to dojde až tu bude totalita, tentokrát modrá!(Y)

jeff 16.10.2006 9:09

Re: Re: pozvánka

Vlastičko, absolvent "žižkárny" není lampasák,  to ale nějaká rudá teta nemůže asi vědět. A netrapte se Tlustého bytem, zkuste se raději zamyslet nad bilionem prošustrovaných korun posledními 4 skorobolševickými vládami. Škoda, že vás ta odbornost vlády netrapila v době ministrů Grosse, Zgarby, Ratha, Jandáka.....to teda byli "odborníci".  

jirka.s. 16.10.2006 9:03

Re: Konec Paroubka v ČSSD

Ty ses dneska asi probudil v klecovém lůžku, viď?

Aleš P. 16.10.2006 9:03

K článku

Tak se mi zdá ,že se všichni až příliš zaměřili na jedinýho člověka na Paroubka.Každý si ho onálepkoval dle svojí iluze. Pro stranu ODS se stal Paroubek velmi nepříjemným a silným protivníkem.Proto mu dali nálepku zlý,panovačný, mocichtivý.Všichni hlupáci všetně autora na to skočilia auž do něj šijou.Tak nevím nejužšší vedení ODS mi připadá jak banda zlodějů blijících ze svých hrdel jedno svinstvo za druhým jen aby protivníka porazili.Náš národ potřebuje nepřítele do kterého bude šít,proti němu bojovat alespoň mají koho kamenovat  ani se nestydí za svoji malost.Jste obyčejní chudáci.Kdo bude nepřítel příště???Asi nikdo až nás ODS se svojima experimentama přivede ke krachu státu jako v Argentině opět se najde nějaký Paroubek.

J. T. 16.10.2006 9:02

Dokud nepřišel Zeman s svou "spálenou zemí",

tak měla ČSSD 10%. A to že zároveň přetáhl voliče Sládkovi je také známé. A hlavně, celá levicová politika je založená na hlasitém vykřikování rádoby sociálních hesel, protože levicový volič většinou nepoužívá mozek. Takže bez řvaní je Pablbek k ničemu.

Válečný štváč 16.10.2006 9:01

Re: Když holt se narodí snaživý křivák.......

Není nad věcnou diskusi, takže děkuji za podnětný argument k přemýšlení. Možná jste ale chtěl napsat "lhář, křivopřísežník a hnusný člověk". Bylo by to totiž ještě o něco více v souladu s vám jistě blízkou politikou.