29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Krásenský 2.9.2011 22:21

Proč se obhájci lidských práv a demokracie

nezabývají členy "Římského klubu": „Jakkoliv rouhavě to může znít, demokracie už nestačí na řešení úkolů, které jsou před námi. Složitost a technická povaha dnešních problémů znamená, že volení zástupci leckdy nedokážou včas přijmout potřebná kompetentní rozhodnutí." (Wikipedie), či stoupenci "Biocentrizmu", kteří plánují redukci počtu lidí na maximálně jedno sto milionů  jednotlivců? To jsou současní i budoucí zločinci proti lidskosti, pokud je nezastavíme, zopakuje se Osvětim, Sobibor a Treblinka v mnohonásobných politicky korektních případech.

B. Pauk 2.9.2011 12:39

PPP - pederast Pružinskij provokuje.

Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989 ?

Dovršením Února 1948. Tehdy se uloupil majetek za biliony, avšak "revoluční" nezákonnou cestou. Tak si to soudruzi a jejich potomci jednoduše zlegalizovali. "Lůze" rozdali kuponové knížky, několika přeživším restituentům vrátili převážně zničený majetek (s výjimkou předem ochočeného Havla, tomu ho ještě opravili a pak odkoupili). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na restituenty, ekology, zdecimované a vyhubené katolíky, nebo na zbylé „užitečné“ a neschopné idioty - voliče KSČM. A v tichosti se cpou až puknou a vymlouvají se na "standardní parlamentní kleptokracii" podle vlastizrádce Pružinského, která je údajně nejlepším možným řešením. Čtěte "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik 

A dále čtěte „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa  na Seaplanet: 

 http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi

K. Janyška 2.9.2011 9:32

Jsem také proti dalšímu používání jsoucího modelu demokracie a myslím si, že je nutno se začít vážně zabývat návrhem mistra Hayeka na přechod k demarchii... Dzp.

A. Reček 2.9.2011 7:51

Jde hlavně o vliv na ministerstvu

Za doby socdem a zelených, kdy řídili školství, tam dostali fleky lidé, kteří jsou teď na odchodu a to je hlavní příčina nespokojenosti.  Zpočátku byl na mušce sám ministr Dobeš a teď  Bátora.  Divím se vedení TOPu, že se připojili k řevu levice a levých zelených.  Pravý záměr časem vyplave na povrch.

J. Kanioková 2.9.2011 0:53

Konec to určitě není

PL se nevzdá, téhle trapárně konec zdaleka ještě není. Stejně už většina lidí pochopila, že je to hra  - přes Bátoru na Klause. Docela mě mrzí, že se s pány Kalouskem, Schwarzenbergem a dalšími jejich musím rozejít už zcela na druhou stranu barikády. Ve sporu mainstream versus Bátora (tzv. nácek) poprvé budu podporovat "nácka". Ne proto, co říká "nácek", ale proto, co a jakým způsobem říkají jeho protivníci. I ti Zelení jen naskočili do rozjetého a řízeného vlaku..

Celá ta šaškárna je jasný tah TOPky a hlavně novinářů a jejich podivných argumentů, i v tv, nikdo ještě nezveřejnil nějaké SKUTEČNÉ, nezkreslené extremistické a náckovské výroky či texty Bátory.

Zrovna teď, v pořadu Před půlnocí na čt24, byl rozhovor s Klausem z Ostravy, kde ho zpovídala Zaorálkova partnerka. Ten seznam otázek nese jasné znaky Zaorálkova autorství.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095690193-pred-pulnoci/