17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

POLITIKA: Komouš Havel

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Tesařík 7.4.2011 8:55

Re: Už se těším na diskuzi typu Losna nebo Mažňák.

a odkud nás tam uvrtali?? Z toho báječného komoušského režimu??

J. Jílek 7.4.2011 8:41

Re: Havel

jo, tehdy se "nechal strhnout" i pěknej sajrajt...

J. Jílek 7.4.2011 8:40

k té svobodě patří spousta nesvobod

třeba Bakalova svoboda nakládat se svým majetkem podle svého uvážení a nesvoboda toho vašeho Vejtasy, který užívá majetek Bakaly....takže toho komouše přisuzuji vám, Březino

K. Janyška 7.4.2011 8:34

Ano, Havel byl vždy socialista, kterých jsou komunisté jen odrůdou ! Dzp.

P. Schuh 7.4.2011 8:22

Havel

Havel ukradl revoluci studentům. Studenti a poté herci nesli kůži na trh. Až když bylo vše rozhodnuté, přišli naši disidenti v čele s Havlem a studenty z jednání vyšachoval.

Pamatuji si Havlovy líbivé projevy (paneláky jsou králíkárny, za dvacet let budeme prosperující stát na úrovni Rakouska atd.).

Havel je u mě obyčejný lhář a zloděj.

Pozn. Sám jsem se revoluce aktivně účastnil, co by student. No mladická nerozvážnost.

S. Ševeček 7.4.2011 8:13

Už ho nechte, ať se hojí

"Lidé mu budou říkat pane presidente, a měli by."

Na druhé straně, je evidentní, co to ta pravdoláska ve skutečnosti je; jeden můj přítel říká, že všechny, ale opravdu všechny režimy jsou tu pro mocné. A o obyčejného člověka a prostého občana se opírají - tedy, dovolávají se ho - pouze proto, aby ho ojebali.

Někdy i VŮDCE bývá bílým koněm ...

E. Heusinger 7.4.2011 8:06

Vážení diskutéři,

stačí si přečíst knihu "Jak chutná moc" (Ladislav Mňačko). Ta není jen o komunistických papaláších, ta je o všech papaláších.

R. Houška 7.4.2011 7:48

Už se těším na diskuzi typu Losna nebo Mažňák.

Já říkám, oba Václavové jedno jsou, a jejich podíl v uvrtání českého národa do sr..ek je 50 : 50. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.

J. Chládek 7.4.2011 7:00

Konečně

 Konečně víme, kdo může za včechno zlo na světě, je to Havel. Co se týče pana miliardáře na tom by tak spravedlivému autorovi mělo vadit spíš to, že za účasti p. Sobotky(MF) koupil OKD za osminu ceny a přispěl tím tak svou částí k státnímu dluhu ČR a dál to, že se snaží podrazem podvést nájemníky a jejich byty(44000 bytů) které získal za směšnou cenu, jim chce přes nastrčenou realitku prodat za cenu tržní. Co se týče p. Vejtasy nebo jak se jmenuje, by měl pan autor použít pravicový přístup, jaký  používájí naši "liberálové" z ODS apod. když někdo protestuje proti zvyšování nájmů pro staré lidi - ať jdou tam, kde je nájem levnější - do menšího bytu apod. Jinak si myslím, že takovou razanci by měl autor tohoto slintu použít tam, kde jde o něco skutečně důležitého tj. například v případě dněšních podvodných reforem a politiky organizovaného rozktádání a destrukce státu( a nejen tzv. sociálního).

P. Hofman 7.4.2011 6:39

Bůh nás chraň

Nedej Bůh aby kdokoli z nás musel chodit kolem domu autora, neb tam na chodníku plném plivanců a psích hovínek bude ještě i nablito.

P. Ryšavý 7.4.2011 3:27

Boty

Ten článek mi připadá jako by si tady někdo utřel boty.

B. Hudzieczek 7.4.2011 0:53

Pan Bakala

má vůči nájemníkům svých bytů přezíravý postoj; to není žádné tajemství. Škoda, že se k tomu nechal  propůjčit čověk, který si hraje na symbol osvobození společnosti od totality. Je to tak trochu devalvace filosofie pravdy a lásky.