16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Bébr 21.1.2011 17:01

Bude to jednoduché

Je to smutné, ale je to tak: Hradní poloprofesor brzy skončí a neměl by co dělat a koho štvát a komu škodit. Takže už dnes kormidluje jednoznačně k tomuhle řešení: Do dvou let se zcela znemožní Nečas (to zvládne sám, stačí ho jen trochu postrkávat), hradní pán se stane předsedou ODS (nechá se přesvědčit, že je ten jediný, kdo může vyvést partaj z krize), vláda se rozsype, nastanou nové volby. Po volbách se naplní dva velké tunelmajstrovy sny:

1) Vládu vytvoří velká koalice ODS & ČSSD (tam už bude vládnout Hašek, který je poloprofesorův fanda a velký lezec do nejrůznějších zadků)

2) Malé nevhodné partaje, které má hradní pán už teď nerad, půjdou do opozice a tak skončí. Ještě je tu možnost, že ve volbách se dostanou do sněmovny i lidovci, kteří se k té velké koalici pokusí připojit.

V každém případě pak vyletí nahoru preference komunistů. Pokud ovšem nepřijde nějaký Nový Sládek, který na rozdíl od toho původního bude chytřejší. To by měl pak starosti i náš tunelpán.

Z. Novák 21.1.2011 15:48

Mluvka Nečas

nemusí být špatný chlap, ale je tažen bývalými lobisty "staré" ODS, kteří jsou bohužel nalezlí všude a mají disciplínu bývalé KSČ a taky z toho mají koryta. Předpovídám, že jich zbyde okolo 15% ale nezmizejí, protože mají kázeň. Potom tady budou dvě strany, které budou věčně škodit: komouši-protože jsou zbyteční a ODS, která bude podrývat a obou se jen tak nezbavíme.

Shlédl jsem na ČT24 prohlášení asociace sester, kterou iniciativně vráží klín mezi lékaře a sestry kdo jiný, nežli poslanci ODS.

P. Novotný 21.1.2011 14:07

výstižné, pregnantní, přesné

L. Severa 21.1.2011 13:50

Bohužel, podle mého mínění

velmi pravdivý článek, včetně názoru na p. Nečase.

B. Rybák 21.1.2011 13:44

Pan Kmenta není jediný, kdo se v beztrestně ukradené,

cizinci vlastněné, Mf Dnes zabývá vymýváním mozků. Ten kdo mluví o činnosti pana Michálka, by na to neměl zapomínat.

J. Malá 21.1.2011 13:09

Koalice...

Po dvouhodinovém čekání jsme swe dověděli, že Nečas s Johnem se dohodli, že se snad dohodnou.A bez dotazů. Nečas přece napřed musí mluvit s kandidátem, nevím o čem?! Jlavně, že ho opět podpořil tatíček Klaus. Ten se, po osmi letech nečinnosti nějak stará o osud této vlády.!Proč vůbec dělají brífinky? Abychom se dověděli, že se dohodli, že se dohodnou? Tentýž závěr byl o zdravotnictví.

V. Novák 21.1.2011 12:23

Jemelíku, příjemně jste překvapil.

Když zrovna nešalomounujete, jste ke čtení.

K. Lhoták 21.1.2011 11:53

Kočkopes

Pěkně napsáno, každopádně by se spíš měl bát pan premiér, který poslední dobou čím dál tím víc vypadá, jakoby si nevěděl rady. Nový možný poliejní prezident má zastátní u společnosti a stejně jako výběrové řízení, který pan Lessy musel absolvovat.  

S. Trkola 21.1.2011 11:11

karel-smichov

Souhlasím s p.Jemelíkem, k p.Nečasovi je až

k nevíře jak podlehl požadavkům Hradu!!

S. Körner 21.1.2011 8:43

solidní rozbor situace

musím dát za pravdu p.Jemelíkovi,velice solidně "rozebral"situaci,bohužel ani teď není příznivá pro obyčejného občana...