3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Klid před bouří

Teploměr ve vládní Strakovce byl v předchozích týdnech rozžhaven do běla natolik, že zklidnění, k němuž aktéry koaliční krize vyzval i prezident Miloš Zeman a které jsme zaznamenali po minulé středě, logicky přijít muselo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Selinger 5.7.2016 13:31

Nechci žít v ČSAR

( Česká socialistická agrofertní republika )

K. Janyška 5.7.2016 10:20

A vy to musíte vědět,

zmatený socane, tvářící se jako odborník... Dzp.

M. Prokop 5.7.2016 10:07

Čím víc toho na sebe ta vládní verbež napráská,

tím lépe. Pak už snad pochopí i blbci ...

P. Maleček 5.7.2016 6:54

Socanský ideolog maskuje socanskou špínu.

Není divu že autor coby ideolog ČSSD, jak může maskuje to, že tou současnou krizí stojí socanská policejní prý reforma, nahonem a v utajení spíchnutá hned po tom, co ÚOOZ zabrousil do hájemství socanských hejtmanů. To, že tahle prý reforma měla zastavit nezávislé a pro politiky uzavřené vyšetřování socanských hejtmanů z toho doslova bučí.

Není divu, že se tohoto do očí bijícího faktu jak lejno košile chytil Babiš. Jeho protikorupční aureola víc a víc vadne a tak musel až nadskakovat radostí nad touhle socanskou, evidentně vysokou korupci kryjící slátaninou. Zvlášť když socany náhle bratrsky podpořili oposmluvní ODsáci a korupční bratři z od Kalouska.

A to mají socani kliku, že Babiš ve vidině snadného smeče svůj úder přepálil vyhrožováním odchodem z vlády a Šlachta hysterickým prásknutím dveřmi. Kdyby byl v té pozici místo arogantně buranského Babiše protřelý intrikán Kalousek, vaří se socani ve vlastní šťávě a Chovanec i s jeho STBáky prolezlém vedení policie, za to co při bučící snaze před ÚOOZ chránit své hejtmany vyvedli, by byli bez funkcí.

No, ale je jasné, že tohle z úst socanského ideologa Jelínka nikdy nevyleze. Byť při své praxi to moc dobře ví. Holt i pro prý sociální demokraty je státní koryto důležitější než vznosné idee vetknuté do názvu partaje. Ty jsou jen na krmení hlupáků co je volí.