29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
František I. 19.1.2008 21:34

Re: Re: Budeš ho muset cejtit, Marku.

I vy hrdino. Že máte rypáček u nočníku nebo sedíte za Paroubkem? To potom smrdí všcičko....

Karel 19.1.2008 21:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Takovy blabol jsem už dlouho nečetl. Tady se stratilo podle vaši uspěšne privatizaci nejmeně několik bilionu korun. Myslite si že Klaus byl nuceny odejit kvuli sarajevskemu atentatu a ne kvuli tomu že hospodařstvi bylo na lopatkach. Klaus dovedl hospodařstvi k totalnimu kolapsu ukazal se jako velmi špatny ekonom. Zemanovi to trvalo 4 roky aby hospodařstvi alespoň trochu stabilizoval. Teď mame vladu zasluhou nestandartnich kroku Klause ktera celkem uspěšne hospodařstvi  znovu uvrhne do chaosu.

Marie 19.1.2008 21:26

Re: idealni by bylo

Tak tohle je reprezentativní redundání

brana 19.1.2008 21:23

idealni by bylo

znovuzvoleni Vaclava Klauze teprv  po jeho znovuzrozni. Cili reintronizaci teprve po reinkarnaci.  Resocializace jeho socializace by nebyla k zahozeni.

Modrý kohout 19.1.2008 20:57

Re: Re: Trochu levné, ne?

Tak se musíte smířit s tím co máte.Žádné zákony v ČR nepomůžou,protože pro český lid,žádný zákon neznamená vůbec nic.

Přesná písnička poslanců a senátorů za ODS.  Dříve  samozvaný  "JUDr" Kalvoda ve funkci ministra spravedlnosti tvrdil, že není třeba přijímat nové zákony, že ty stávající stačí řešit všechny lumpárny. Tak to řešily, že na pomoc v ekonomice musely přijít "balíčky" aby nenastal ekonomický kolaps a tuneláři si pěchovali portmonky za dohledu pana Kočárníka.

Vacek 19.1.2008 20:54

Re: Re: Bylo to pro Štěpánka, ale je škoda to nepoužít.

Čez má prakticky na výrobu elektřiny monopol a v tom případě by měl stát cenu elekřiny regulovat. A víte že Temelín (i další elektrárny) byl postaven i za vaše peníze?

tagil 19.1.2008 20:50

Re: Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Vážený Josko, někde v diskusi jste se myslím vyjádřil, že jste pravicový volič, což mne těší. Méně mne těší, že jste radikální, nesnažíte se na věci dívat v souvislostech a brát do úvahy i časové horizonty. Začátkem 90. let jsem pracovně pobýval ve mnoha postkomunistických zemích / SNS, Polsko, Slovensko, Maďarsko, Pobaltí/ a musel jsem vysvětlovat, jak je možné, že u nás nenastal kolaps ekonomiky, inflace není v řádech desítek a stovek procent, koruna a úspory lidi se neznehodnotili atd. Ekonomická transformace u nás byla jedna z nejlepších v postkomunistických zemích, problém nastal, když ten tým, který ji odstartoval se začal rozcházet v názorech a nebyl schopen čelit bloku pánůZeman, Tošovský, Havel . Personifikovat to s panem Klausem je nefér, on prostě neměl tu podporu a stáhl se. já mu to také zazlívám, ale dovedu to pochopit. Právní rámec / a už jsem to tady psal/ nastolovali jiní /a budu teď i já vyjímečně radikální/ darebáci typu pana Jičinského - prolistujte si relevantní dokumenty z let 90-93. deziluze ve společnosti je úplně jiný problém- je to postkomunistický syndrom, nejsme schopni zodpovídat za svá slova, za své činy, za svůj život. sedět v teple a kritizovat ty, co nesou kůži na trh to nám za to jde skvěle - z tohoto hodnocení nevyjímám ani sebe. Jinak pan Švejnar je zcela jistě dobrý ekonom, i když s ním v mnoha věcech nesouhlasím, mám pocit, že je dobrý teoreticky, ale nikdy nic nemusel prosazovat v praxi. Velice mi vadí, že celá jeho kampaň je postavena na Anti, no a vzhledem k tomu, že za nejhorší postavu celé české politiky od roku 89 považuji p. Paroubka, tak mi vadí, že tento pán panu Švejnarovi nevadí. Mějte se pěkně, hlavně aby přestalo na horách pršet / dnes ceký den leje/ a začalo sněžit, pak mi tyto diskuse budou upřímně ukradené.

Modrý kohout 19.1.2008 20:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jednání V. Klause s komunisty

On jednal s komunisty atˇmu dají hlasy, bez kterých by nebyl zvolen.

Vacek 19.1.2008 20:39

Re: Re: Re: Prezident Václav Klaus má jedinou chybu - je normální

Popularita? Jaká popularita, prosím? Ostatně - ono někoho zajímá, co chtěj lidi?

Modrý kohout 19.1.2008 20:38

Re: Re: Koho chtěl Václav Havel naštvat

Vím, kdo byl ten někdo koho chtěl Václav Havel naštvat. byl jste to vy, pane Starý J. Kdyby Václav Havel kandidoval na prezidenta, tak byste to nepřežil a zlosti byste zmodrál celý.

Modrý kohout 19.1.2008 20:20

Koho chtěl Haval naštvat

Modrý kohout 19.1.2008 20:20

Re: Re: Vím koho chtěl naštvat

No přeci vás, pane Starý J.

František X. 19.1.2008 20:19

Re: Pět hlavních Klausovských mýtů:

Autor článku trpí krátkozrakostí. Klaus je čitelný a je to pro nás výhoda. Proti vší popisované evidenci výsledná je určitě jiná, jak správně uvádí  "Luba".  Zbývá jen dodat, že s Klausem to může být jen "ku zadu levá", vpřed ni krok. Důležité je ohlídat výdobytky před kriminalizací. Autore, tady je Klaus čitelný až moc.

Richard III. 19.1.2008 20:14

Dík za článek

Škoda, že část lidí prostě odmítá vnímat fakta. Stěžují si, skuhrají na kdeco, hlavně na Klause, ale když se jim člověk pokusí říct svůj názor a uvést fakta, o která se opírá, ječí, že nechtějí nic slyšet.

František X. 19.1.2008 20:10

Re: bylo, je a bude

Není co dodat.

František X. 19.1.2008 20:06

Re: Re: T.G.Masaryk říkával,

Souhlas!

Jenda 19.1.2008 19:41

Re: Re: Re: Trochu levné, ne?

Nechat odbory mluvit do vedeni podniku je nejlepsi zpusob jak ty podniky zlikvidovat. Zcela bezpecne.

Jensina 19.1.2008 19:36

Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Jendo, to víš, že ldyž byl chlapcem, spal s rukama pod peřinou.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Jenda 19.1.2008 19:33

Re: Bylo to pro Štěpánka, ale je škoda to nepoužít.

Cenu elektriny vam zvysuji nemecti a rakousti zeleni. A vlastne i ti mistni. Cena je zavisla na nabidce a poptavce. Poptavka roste nebidka nikoli. Nestavi se elektrarny.

Chapu, ze vy byste si predstavoval, aby stat naridil CEZu, za kolik ma elektrinu prodavat, nezavisle na tom, ze do ciziny ji muze prodat treba za ctyrnasobek.

Jenda 19.1.2008 19:30

Re: Re: jak lechce se dá napsat urážka

Intelektualka by se k nedostatku nenavisti ke Klausovi nepriznala. Intelektualky miluji Havla.

Jaka 19.1.2008 19:29

Souhlas s autorem

Solidní a objektivní posouzení v článku. Sama nejvíc hodnotím jeho ostražitý postoj k EU, která se chová jako RVHP a dusí ekonomiku svými regulacemi a nesprávně nastavenými dotacemi Dalším důležitým argumentem je i jeho nadhled nad nekritickou argumentací zelených, jejichž počínání mě vede k přesvědčení, že to je nástup nové totality.

Jenda 19.1.2008 19:29

Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

No ja nevim ktereho idiota napadlo zavest devitku a snizit povinnou skolni dochazku na 9 let. S naprosto posahanou predstavou, ze deticky vylezou ze zakladky a nastoupi coby ucni k remeslnikum. Asi chlapec moc cetl pohadky.

Jedine ceho tim dosahl byl nekolikalety neporadek ve skolach (veskere ucebnice rozvrzene na 8 let a z toho vyplyvajici vymeny ucebnic v prubehu skolniho roku a pod), prodlouzeni "jednotneho" vyucovani kdy cast tridy se nudi a cast dela bordel a nenauci se nikdo nic a prakticka likvidace ucnovskeho skolstvi.

a uz vubec nemam pocit, ze by to byl zrovna Klaus kdo adoroval humanitni obory.

Puck 19.1.2008 19:28

Re: T.G.Masaryk říkával,

Není takřka co dodat. Jen tolik, že veledůležitým úkolem také  je, udržet si moc co nejdéle. Jen tak je totiž možné, zajistit si beztrestnost.

Jensina 19.1.2008 19:27

Re: Re: čitelný klaus

Brblale,Vy vůbec nechápete co hotnotová orientace je, Vaše bla, bal to jsoucaotické  štěky zuřivého psa až se proberete z hysterie, zkuste si to nějak srovnat.  

Jenda 19.1.2008 19:16

Re: Re: Prezident Václav Klaus má jedinou chybu - je normální

Kdyz nekdo vzletne hovori o nicem, tak se mu tleska. A tech co se jim posklebovali dokud se neprokazalo, ze maji pravdu uz byla spousta. Neprijemna pravda je totiz predevsim neprijemna. Az teprve potom pravda.

Jenda 19.1.2008 19:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Švejnarova kandidatura mi přijde naprosto absurdní

Chteji u plneho stolu po navratu ze supermarketu zelene rozjimat a rozhorcovat se nad znecistovanim planety.

brblal 19.1.2008 19:04

Re: Václav Klaus není žádný nadčlověk . . .

A Ty jsi podržtaška ješity Klause.Za celých pět let si nevzpoměl na slib,že bude nadstranický.Škodí republice svými vyjádřeními.Sám však uznávám,že proti pivnímu Vencovi Veškrnovi ehm,ehm,je vystupováním o dvě třídy výše.

brblal 19.1.2008 18:59

Re: čitelný klaus

Kdyby byl skutečný konzervativec,neměl by největší zásluhy na zákonech,které dovolovaly beztrestně tunelovat,rozkrádat,nepatit úvěry.Naopak dá se říci,že takové jednání svým způsobem podporoval,nikdy tuto zlodějnu nepotíral.U soudu ztratil na půlhodinku paměť a nechal vykoupat pokladníka ODS.Vyjádření,že nezná špinavé peníze je výmluvné.Provedl i devalvaci koruny z 13:1 na 25:1 marce.Má toho másla na hlavě víc,než jednu kostku.

brblal 19.1.2008 18:49

Re: Další mýtus

Pokud se Klaus o něco zasloužil,tak jedině o svoji kariéru.Jěště počátkem listopadu odmítal dát podpis pod petici.Zásluhy lze naopak,a to vysoké připsat Klausovi za divokou privatizaci,prakticky rozkrádačku nevětšího kalibru.Jako velký ješita a kultík se snažil být co nejvíce vidět v TV a na besedách.Povykradení státního majetku v kase nic nezbylo,jen dluhy a tak nám zanechal po sobě dva úsporné balíky.To Toplánek je jiný "kanón".Ten si rovnou sobě přidal 23.000 měsíčně,vybalil na nás batoh a dolním 9,5 milionům utáhl opasek o dvě,tři dirky.Možná,že čekal,že ho národ pochválí ale opak je pravdou.Národ by ho nejraději nakopl do zadele!

Josef 19.1.2008 18:33

T.G.Masaryk říkával,

že vznikající společnost je taková, na jakých základech je tvořena a co od svých autorů dostane do vínku. Po 18 letech vidíme, že bolševického sajrajtu nás nezbavil ani Václav Havel. O to méně se o totéž snaží Václav Klaus.  

Strůjci "Sametové revoluce" v drtivé většině pocházejí z komunistických rodů …, lidí zvláštního ražení, s chorobnou touhou po majetku a moci. Komunisté se svých výdobytků nikdy nevzdávají.

 

Zatímco si dědečkové současných sametových revolucionářů hráli 40 let na diktaturu proletariátu, jejich vnoučkové pod tlakem dějinných změn od komunismu utekli. Jedno však mají společné. Pod sametovým pláštíkem dědky znárodněný majetek jejich vnuci opět přelévají, byť v opačném směru, ale je to do rukou soukromých. Aby se to nikomu nepletlo, tak většinou do těch svých.