1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Diskuse k článku

POLITIKA: Klaus zatím Nečase potřebuje

Někteří politici spolu s novináři spekulují o tom, že již existuje v hlavách protivníků premiéra Petra Nečase scénář, jak se ho zbavit. Že skupina šesti poslanců kolem poslance Petra Tluchoře o tom uvažuje, je velmi pravděpodobné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Houška 5.10.2012 7:49

Re: Ta vaše paranoia, autore, nestojí ani za štěk..

To by mě zajímalo, co tady budete psát, až se tento scénář naplní. A on se, i díky lidem, jako jste vy, naplní. Se dvěma oficiálními deníky, jednou televizí, a potřebou vlastnit jednu ze dvou správných legitimací, vám to jednou možná dojde, ale to už bude pozdě.

T. Šmilauer 5.10.2012 9:43

Re: Ta vaše paranoia, autore, nestojí ani za štěk..

Politické ambice prezidenta Sebelásky  nevyhasnou s březnem příštího roku. Machiaveli novodobých českých dějin využije všechny možné prostředky k tomu, aby vysokou politiku ovlivňoval, ať už přímo či nepřímo, včetně lži. Stačí vzpomenout - Doleva nebo s Klausem v r.1998  nebo Že bych se chtěl stát českým prezidentem, o tom nevím, o tom jsem nikdy neuvažoval, je to úsměvné (2001).

K. Podhajský 5.10.2012 13:58

Re: Ta vaše paranoia, autore, nestojí ani za štěk..

Mr. Klaus "za nic nemůže" on se tak narodil a byl vychován. Chybu hledejme v nás občanech, že jemu a jemu oddaných to všechno tolerujeme. Nicméně přísloví praví, cituji :"na každé p...e čekají někde necky", to je lidová moudrost v historii lidstva nespočetně opakovaná. Náše "Chrástavská a Sarajevská oběť" dělá, že je odborník na úplně všechno. Skutečný odborník se však od diletanta liší tím, že rozumí jen něčemu. Mr. Klaus scela jistě nezvládá to nejdůle-žitější a tím je pro politika umění odejít dokud je na vrcholu !!!

J. Boleslav 5.10.2012 16:26

Re: Ta vaše paranoia, autore, nestojí ani za štěk..

Odkud to víte? Vy mu vidíte do hlavy? Navíc, i kdyby tomu tak bylo, jedna věc jsou jeho záměry a jiná věc, zda se mu podaří prosadit. Vaši klausofobii rozhodně nesdílím.

J. Brunner 5.10.2012 0:49

Jste lepší než Richelieu