11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Pauk 26.8.2011 19:19

Pružinskij ještě nesplnil svůj úkol

a proto se mu zdánlivě žabomyší spory výborně hodí a také je sám rafinovaně iniciuje a podporuje, takže autor si na svou otázku v podstatě odpověděl sám. O kakékoli "vědeckosti" v tak šarlatánském oboru, jehož je samozvaným profesorem, nemůže být ani řeči. Navíc pouze cituje či spíše paroduje cizí rozumy. Pouze jeho věrným, neúnavným a nedovzdělaným apologetům to imponuje (pokud ovšem nejsou hmotně zainteresováni) a jsou schopni papouškovat po něm cokoli, protože jsou to matematické a logické "nevýroky", navíc neověřitelné nyní ani v budoucnosti, o nichž žádný skutečný vědec spor vůbec nevede, protože se "lidu" podbízet nepotřebuje. Pan Kratochvíl to vystihl velmi dobře, odborné a objektivní psychoanalytické posouzení by muselo být ještě mnohem tvrdší. Můj připojený fejeton to poněkud odlehčuje způsobem, který mohou akceptovat jen nesuchaři s alespoň minimálním smyslem pro humor:

Tak jsem si říkal, co bych dělal já na místě židovského patriota v Izraeli, abych vůbec přežil já i můj národ v zemi, zaslíbené Jahvem mým (fiktivním) předkům, obklopené mnohem početnějšími semitskými příbuznými národy arabskými, které nás nemají rády od těch dob, co praotec Abrahám vypudil svého nemanželského syna Ismaele, od něhož arabové odvozují svůj historický původ. Příbuzní jsou tradičně chudobnější a o to populačně zdatnější, navíc se netají přáním na likvidaci všech židů. Totální válka (jaderná) by byla sebevražedná - tak zbývá jediné možné řešení - obrátit zájem i zášť milých příbuzných jiným směrem, třeba do bohaté Evropy, plné „nevěřících psů“, ostatně už tam jednou muslimové byli, (Maurové ve Španělsku, Turci v jihovýchodní Evropě), takže tam trefí. Naší baštou jsou Spojené státy, tak tou jejich zas může být Evropa. Gojové nás podpoří všechny. K tomu jim musíme trochu napomoci - zastavit politickou, vojenskou i kulturní integraci Evropy, rozložit NATO, zapojit Rusko. To si vezme se svými soudruhy na starost náš člověk Pružinskij, křesťanský husitský našinec,

B. Pauk 26.8.2011 19:21

Re: Pružinskij ještě nesplnil svůj úkol

který navíc obličejem žida ani trochu nepřipomíná (bohužel o to víc jeho syn). Také pár jiných politiků a novinářů nám pomůže žabomyšími hádkami o politické korektnosti, toleranci a nacionalizmu. Němci už k tomu významně (byť i možná nezáměrně) přispěli holocaustem našich předků a jejich vypuzením z Evropy. Tím vytvořili životní prostor a podmínky pro imigraci muslimů, a to i na místa Němců, „hrdinsky“ padlých v jejich boji proti židobolševizmu. Dobře jim tak !  Muslimové si tam mezitím s předstihem postaví mešity a minarety, třeba i ve Vatikánu (aspoň je nebudou muset stavět v Jeruzalémě). Až slavnostně (spolu) založíme Palestinský stát, bude už jenom potřeba zřídit konzuláty, obchodníci už tam dávno jsou. My pak papeži přátelsky poradíme, jak mají křesťané (mimochodem u nás vzniklí a založení), co nejlépe s muslimy vycházet. Za to se přestaneme tolik kamarádit s protestanty, kalvinisty a husity, aby na nás katolíci vzpomínali v dobrém.

B. Pauk 26.8.2011 19:22

Re: Pružinskij ještě nesplnil svůj úkol

 No, a kdyby snad chtěli němečtí neonacisté v budoucnosti antisemitský holocaust reprízovat (tentokrát proti našim semitským bratrancům) - tak aspoň arabové na vlastní kůži poznají, co to doopravdy je – a Němci budou vzpomínat: „zlatí židi, proč jsme se jich tehdy zbavovali“.

 Šalom, salam aleikum, pochválen (žid) Ježíš Kristus.

K. Kužel 26.8.2011 20:28

Re: Pružinskij ještě nesplnil svůj úkol

Hmm, tak malý pejsek, a jak vysoko dočůrá! Pašák jste, pane!!

J. Kanioková 26.8.2011 18:20

Naprosto skvělé zhodnocení, díky autore..

J. Kratochvíl 26.8.2011 14:50

Klaus jako agent

Václav Klaus byl zeťem Viliama Šalgoviče náčelníka StB v ČSSR. Stará židovská anekdota praví, že jen hlupák si může myslet, že když dva lezou komínem, tak jeden zůstane čistý a druhý se ušpiní. Jen hlupák si může myslet, že když žil v takové rodině, že to na něho nenechalo žádný vliv a nebo, že si s takovými prominety starého režimu nerozuměl. To také vysvětluje jeho působení a činy v politice za posledních dvacet let. Rozbití ČSR, zničení a rozkradení ekonomiky, mafianské propojení s politikou  a v neposlední řadě jeho proti evropská politika. V civilizovaném světě ho již odhalili, proto také nesmí nikomu vstoupit přes práh (viz poslední návštěva v Austrálii). V čí prospěch asi to dělá a komu tím prospívá? Škoda jen, že mu to tolik našich spoluobčanů stále baští. Jak dlouho ještě?.

J. Kanioková 26.8.2011 18:23

Půjčila jsem si od vás -

Jen hlupák si může myslet,  -  že je jeho povinností vylepit své paranoidní nesmysly a lži do diskuze..

B. Rybák 26.8.2011 14:17

Výborný článek

Není naštěstí pochyb o tom, že pan prezident svou politickou a vědeckou aktivitu po odchodu z Hradu neukončí. Prorokovat, jakou formu tato aktivita bude mít si netroufám. Myslím, že spíše využije toho, že mimo konkrétní politické struktury bude mít větší volnost projevu, díky níž bude moci více ovlivnit evropskou a světovou politickou diskuzi. Důležitost jím již nyní nastolených témat, bude zřejmě v souvislosti s krizovým vývojem západního světa vzrůstat.

J. Kratochvíl 26.8.2011 14:57

Re: Výborný článek

Ano, krizový a shnilý vývoj  západního světa je již minimálně od 2.světové války, to komunisté hlásali také celých 40let, Ale zatím se nezhroutil západní svět, ale ten jejich. Nějak tomu nerozumím a nebo máte pane s panem prezidentem někde chybu.

P. Spáčil 26.8.2011 18:54

Re: Výborný článek

Také se domnívám, že VK bude spíše zašťiťovat a podporovat potencionální politický subjekt, připadal by si asi trochu blbě být volebním lídrem a získat 5 - 10 % hlasů ve volbách,

L. Kubeš 26.8.2011 12:32

Být poskokem Václava Klause je čest ??

Víc autor ani říkat nemusí, tohle bohatě stačí!!!

K. Podhajský 26.8.2011 12:16

Pan Klaus a jeho reálné možnosti.....?

V Klaus pakliže je tím za kterého se tak rád vydává má jedinou logickou a demokratickou možnost po ukončení II. termínu. Tou je stáhnout se z politické scény. Ale protože jím není a nemá v sobě dost sil aby odešel sám dokud je čas a je na vrcholu budou následky jeho "nesebeovládání" a touhy být stále "středem vesmíru" především pro něj o to belestivějši. Osobně bych mu rád připomenul, že všichni jsme smrtelní, všichni jsme nahraditelní včetně Václava Klause Sr. a v neposlední řadě i to, že "politici a plenky se mají pravidelně obměňovat a to ze stejných důvodů"...................

P. Novotný 26.8.2011 8:30

Takovejhle novinářů víc

a politici by se snad srovnali a přestali blbnout.

V. Běhal 26.8.2011 7:40

Být poskokem

Je rozdíl být poskokem, anebo spolupracovníkem. Nedivím se, že Jemelíkovi nevadí být poskokem, protože sám je poskokem někoho komu vadí Jiří Čunek a proto musí o něm neustále lhát ve svých článcích.

V. Běhal 26.8.2011 7:36

Být poskokem

R. Sedláček 26.8.2011 6:53

Obsáhlé a hodné souhlasu

K. Janyška 26.8.2011 6:53

Zaprve se stát v žádné vážné situaci nenachází, naopak, a zadruhé nevěřte agentům Stb... Dzp.

J. Skotnica 26.8.2011 16:25

Re: Zaprve se stát v žádné vážné situaci nenachází, naopak, a zadruhé nevěřte agentům Stb... Dzp.

Kajane, stát - i kdyby byl v sebelepší kondici - se vždycky v očích fňukalů nachází ve vážné situaci. Oni se potom také cítí tak nějak vážněji.

K. Kužel 26.8.2011 5:46

Přesně a výstižně zformulováno

to. co jsem si myslel a cítil.

V. Huebschmann 26.8.2011 19:41

Re: Přesně a výstižně zformulováno

Neprezident Václav Klaus bude nečesným nepředsedou existující nové nestrany-maximálně,ale opravdu minimálně

K. Kužel 26.8.2011 20:23

Re: Přesně a výstižně zformulováno

Moc vám děkuji, tímto příspěvkem jste mi velmi pomohl! Ale opravdu vás ocení jen skutečný fajnšmekr :-)