30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mach 21.6.2006 10:55

Re: Re: To AllName

Jane, je vidět, že na Psu nejste moc dlouho, jinak byste věděl, že NoName o Jičínském nepsal, že je hajzl. A co je to za skupinu "modrý svazák"? nejste trochu mimo?

F.Vízek 21.6.2006 8:59

Re: To AllName

O slušném prostoru Psa a nenávistných výkřicích Práva vím své, čtu oboje, neznám ale Haló noviny.   Mnohokrát jsem připomínal, že demokracie je diskuse, dialog, debata. Mnohokrát jsem kroutil hlavou nad tím, jak málo reagují čtenáři NP na osobní urážky a  na pokusy umlčet oponenta. 

Jedno vím jistě: na NP vstupuje řada "známých anonymů", kteří se s bolševismem (resp. fašismem)  natolik sžili, že ten způsob myšlení považují za jedině možný.  V deníku Právo jsem něco podobného nezaznamenal.  Ze všech našich novin se mi zdá nejvyváženější a jeho komentáře považuji za nejobjektivnější. Ano, stojí lehce nalevo jako celá demokratická Evropa.   

Bubik 21.6.2006 9:08

Re: Re: To AllName

tak čtěte a pište do slušného prostoru Práva a nečtěte nenávistné výkříky Psa.

Je to otázka volby každého z nás........

pavel41 21.6.2006 9:45

Re: Re: Re: To AllName

Souhlas.R^

F.Vízek 21.6.2006 10:13

Umlčování?

Umlčování? Okřikování?  To už tady bylo a trvalo to 50 let. Chcete to vracet? Vzpamatujte se !

Nechte prosím na mně, na co chci a budu reagovat, jak to či ono hodnotím, co o tom či onom napíši. Trvejte ale na tom, abych psal slušně, osobně nikoho nenapadal a nesnažil se o podpásovky... Poté mi na faktech OTEVŘETE OČI...  Poděkuji!

Martin 21.6.2006 12:03

Re: Umlčování?

Mluvíte mi z duše.NP se stal tribunou hlasatelů pravicového vidění světa /což mi nevadí/,komentáře do něho píší většinou zaujatí autoři na politickou objednávku ODS /což mi vadí,ale respektuji to/,nejhorší jsou však někteří příznivci ODS,kteří dovedou jen urážet,nadávat a vyhrožovat.Proč má asi ODS tak odmítavý postoj k zavedeným demokratickýcm postupům v EU? 

Ladislav N. 21.6.2006 15:56

Re: Re: Umlčování?

Na vaše komunistické bláboly, výkřiky a nadávky tady nikdo není zvědavý... Já tedy ne. RvA proč to vlastně děláte?8-o

jirka. s. 21.6.2006 10:53

Re: Re: To AllName

Chyba, Vízku. Jsi-li schopen napsat že: Komunisti nejsou už ani v Moskvě"(viz tvá reakce na dnešní Astonův úvodník), měl bys začít číst i ty Haló noviny. Tam tě poučí o tom, co je to demokracie.

J. Mach 21.6.2006 11:00

Re: Re: To AllName

tak proč se zahazujete na tom strašném psu, Vízku? Když se vám Právo tak líbí a já to vzhledem k vaší minulosti chápu a respektuju, tak si užívejte na svém. Jinak samozřejmě vám nikdo nemůže bránit špinit stránky i komentáře na Psu, ale budete se asi muset smířit s tím, že ho čtou lidé všeho ražení a že jsou někdy i psychicky nevykompenzovaní, jako třeba Žako, Janeček atd.

jonáš 21.6.2006 7:35

A já podle perexu myslel

(Král velkohubých ještě nesestoupil shůry) že to bude o Václavovi Rozděliteli 8-o

mak 21.6.2006 0:36

zaoralek ani jeho poskok jelinek realisticti nejsou

dle jejich kazdodennich slatanin na psu. Ty jejich oranzove bryle jsou na tom stejne jako patrak, vespod jsou rude. Zaoralek bude papouskovat vse po paroubkovi i kdyby to bylo "zaoralek je v*l"