27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdyby byl Andrej Babiš...

Předně by se vyvaroval úhybných vytáček a postavil by se žádosti o vydání čelem. Jistě by pravil: „Žádám vás, milí poslanci, abyste mě bez průtahů vydali. Potřebuji očistit své jméno od různých podezření šířících se v mediálním prostoru již rok a půl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Novotny 26.8.2017 11:43

Kdyby byl Andrej Babiš poctivý a čestný chlap

tak by nikdy nešel do politiky. Tam pro tyto lidi není místo, protože je ti ostatní vyštípou.

M. Šejna 26.8.2017 11:38

pane Payne

pokud vím, tak Babiš se nebrání ztráty imunity a je pro své "vydání policejnímu stíhání". Odmítá jen vzdát se poslaneckého mandátu.

Pokud jde o údajné akcie na doručitele v případě Čapího hnízda, tak by bylo dobré, abyste uvedl zdroj této oblíbené lži Babišových odpůrců. Já jsem hledal na všech oficiálních státních webech informace o všech společnostech vlastnících Čapí hnizdo, ale informaci, že by tam byly akcie na doručitele, jsem tam nikde nenašel. Veškere okcie vlastníků Čapího hnízda byla na jméno a nikoli na doručitele. Takže vlastníci akcií jsou známí a nejsou anonymní.

A. Nový 26.8.2017 11:42

Re: pane Payne

http://echo24.cz/a/wZJB9/babis-anonymni-akcie-tam-byly-proto-abyste-neotravovali-moji-rodinu#disqusAnchor

P. Zinga 26.8.2017 17:04

Re: pane Payne

A kdo vlastní ty zlaté doly, zvané "obnovitelné zdroje"?

V. Pavelka 27.8.2017 10:59

Re: pane Payne

Šedá myš ,Topolánkovec v čssd Urban ,

P. Götze 26.8.2017 11:11

Pane autore, proc s takovymi pomatenymi predstavami vubec sledujetenpolitiku? To je nejaka forma masochismu?

A. Nový 26.8.2017 11:04

Kdyby byl

Kdyby byl Andrej Babiš poctivý a čestný chlap ... Babiš je všechno jen ne to kdyby.

Vyžívné od druhé minuty! :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=mmgC0IjCvEo&feature=youtu.be

A. Nový 26.8.2017 11:10

Re: Kdyby byl

Skupina odpůrců šéfa hnutí ANO Andreje Babiše vyrazila do Kroměříže, kam podnikatel podezřelý z dotačního podvodu zajel podepisovat svou knihu O čem sním, když náhodou spím. Vyjela za ním také skupina AUVA – Babišovi odpůrci již od zavedení elektronické evidence tržeb. Bylo to setkání v mnohém mimořádné, ale jednou z nejbizarnějších situací byl střet s Babišovou mluvčí Lucií Kubovičovou.

Je zajímavé, že tisková mluvčí naprosto nezvládla nepříjemnou situaci – asi po vzoru svého šéfa. Neustále jim vyčítala, že ji natáčejí. „Běžte do háje,“ zaznělo také. Kubovičová zúčastněné mj. poučila o tom, od čeho je její práce. „Já jsem tady pro novináře, ne pro veřejnost,“ uvedla.

Neustále se skupině AUVA snažila tvrdit, že o jejich účasti nevěděla. Když byla konfrontována se sdělením, že Michal Vodža byl v kontaktu s Markem Prchalem, hlavním píáristou hnutí ANO, ale zároveň mu na Facebooku odpovídal svým jménem Andrej Babiš, jala se vysvětlovat, jak je to možné. V podstatě totiž prozradila, že Babiš, který se tak rád vytahuje skvělou komunikací s lidmi, fanouškům neodepisuje.

Kubovičová popsala Babišovu metodu práce se sociálními sítěmi takto: „My sedíme všichni u jednoho stolu. Pan Babiš sedí u stolu s Markem Prchalem a říká mu, co má psát. Pan Babiš totiž neumí pracovat s počítačem.“ A aby nenechala nikoho na pochybách, tak tuto informaci, že bývalý ministr financí neumí psát na počítači, ještě dvakrát zopakovala.

U člověka, který je horkým kandidátem na českého premiéra, je to dobré vědět.

F. Kusák 26.8.2017 11:03

Vážení přátelé na NP,

máte jediné právo, jak vyjádřit nesouhlas s názory AB, totiž, nevolit ho. A pokud máte věcné argumenty, proč se chcete takto rozhodnout, napište je sem do diskuze. Jen bych si přál, aby to byly argumenty věcné a podložené, bez nenávistných a vulgárních emocí.

Děkuji

A. Hrbek 26.8.2017 10:21

Ubohá Česká republika?

Nedovedu si představit, že by slovenským premiérem, primátorem Bratislavy a vlastníkem Slovanu Bratislava byli Češi.

To je Česká republika jakožto výtvor géniů Havla, Klause a Zemana na tom skutečně tak špatně?

K. Krejčů 26.8.2017 10:04

Nezdá se mi,

že by pan Babiš kňoural. Pokud vím, tak se občas vyjádří - když se ho ptají. Jinak celkem rozumně čeká, co s tím policie a státní zástupce udělá. A že se chce se spisy seznámit? Vy byste nechtěl, kdyby se Vás to týkalo? A nevím proč máte potřebu se o něj otírat a dělat předčasné závěry, když nikdo zatím neví, jak celá věc dopadne. Existují podložené názory, že v době, kdy se vyfabulovaný "trestný čin" měl stát, tento čin trestným vůbec nebyl. A pokud by se Babiš choval jako Mirek Dušín, dávno by v politice nebyl. Prostě by ho vyštípali.

M. Moravcová 27.8.2017 18:59

Re: Nezdá se mi,

kňučí jak špatně píchnuté prase

J. Laták 26.8.2017 9:48

Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

a nedouk Babiš premiérem. Přesně to (dle průzkumů VM) českého voliče přitahuje. Bože dej, aby se alespoň to hradní Jelito vyfaulovalo a ocitlo se, jako kdysi Milouš Jakeš, bez jaderného krytí .., jinak je s touto zemí Ámen. Zeman má mezi bývalými spolustraníky "své" lidi, a je známo, že mstivý stařík je dovede využít, mnohdy i teatrálním způsobem, k totální destrukci LEVICOVÉ strany, kterou kdysi údajně postavil na nohy. Podobnost s Václavem Klausem a jeho PRAVICOVÉ ODS není náhodná. Otázka proto zní, proč oba směry, ČEHÝ, i HOT takto končí? Není to proto, aby A. Babiš, hýčkané eso bolševiků pro "lepší časy", bylo vytaženo z rukávu právě nyní? Podobnost rolí dvou výDOBYTKŮ polistopadového Sametu, VK & MZ je zarážející.

P. Lenc 26.8.2017 9:52

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

A on ten podle vás "dobytek" Klaus má něco společného se Zemanem a jeho příchylností k Babišovi? Dovolím si říct, že dobytek a nenávistné hovado jste tady vy.

I. Mertl 26.8.2017 10:15

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

Milý pane Lenci, oba ti pánové mají opravdu hodně společného, počínaje rodinnou tradicí, vzděláním, rozsáhlými vědomostmi a působením za minulého režimu, neexistenci sebekritického cítění a naopak hyperkritičností, tendencí nevybíravě napadat protivníky, velkorysým přístupem k pravdě a odporem k západní demokracii a humanitě (kdoví, kde se to v nich bere, při jejich rodinné tradici a vzdělání). Z této podobnosti vyplývá i jejich současná příchylnost k uchvatiteli AB. Jen ten VK je prostě elegantnější - noblese oblige.

P. Lenc 26.8.2017 13:14

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

Ale jděte pane Mertle.Tak Klaus má odpor k západní demokracii?Pokud považujete za "odpor" právě hájení západních hodnot, které likviduje to, co si říká "liberální demokracie", pak to je opravdu odpor.Pokud to nevidíte, je to váš problém.A co se týče "nevybíravého napadání protivníků", tak buď nesledujete jeho diskuse, nebo lžete.Je vždy a to za všech okolností kultivovaný, což se o Zemanovi opravdu říct nedá.Nakonec, ta vaše poslední věta ukazuje na váš protimluv.

I. Mertl 26.8.2017 15:19

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

Elegance není hodnota, pane Lenci, i kultivovanost je hezká - ale je to jen forma, ne obsah. A obsah je takový, jaký je: mimo obdivu k vlastní osobě skoro nic. I já jsem ho nějakou dobu považoval za osobu zásadní pro rozvoj české společnosti po r.98. Mýlil jsem se. hrubě. Reálná hodnota jeho celoživotního konání jako českého politika je minimální, protože zkritizoval kde co (ano, často správně), ale nevytvořil nic. I co do té podobnosti obou mužů - oba svým negativismem a zavilostí téměř zničili strany, které vytvořili (VK) nebo vzkřísili (MZ).

I. Mertl 26.8.2017 15:43

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

Ale konec konců je to dnes už skoro jedno - oba odehrávají svou "dějinnou úlohu" na svých "hradech" a nemají už moc vlivu. Tak alespoň podporují podobně negativní postavu. Ale pozor - A.B. se nazakecá!

M. Vondráček 26.8.2017 20:00

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

Vážený pane Mertle, máte v tom pěkný hokej ...

J. Laták 26.8.2017 10:43

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

Pane Lenci, Vaše nadávky mě nevadí. Ale s Vaší zabedněností byste měl něco udělat, jestli už není pozdě .., že?

M. Jandáková 26.8.2017 11:27

"Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled..."

.

Pod obrazy Vašich komických vizí skrývá se kulturnost?

J. Laták 26.8.2017 11:54

Re:

Paní Jandáková, koukám, že Vy už svůj rozum také potřebovat opravdu nebudete .., že?

M. Moravcová 27.8.2017 18:58

Re:

hovado

J. Laták 27.8.2017 22:34

Re:

Hihihi, Marcelko, Vy byste mohla dělat do kultůůůry .. :-)))

P. Lenc 26.8.2017 13:07

Re: Kultura umaštěných brad s koblihovým rájem na dohled

Opravdu zabedněnost?On ten Klaus je díky své inteligenci nenáviděn právě levičáckými zabedněnci, ovšem právě vám to je naprosto zbytečné vysvětlovat.

D. Polanský 26.8.2017 8:22

Pochopitelně každý jednou skončí

pod polní trávou, ovšem tohle za objev těžko považovat. Na světě je bohatých Babišů hodně, jenomže když jste moc bohatý, lézt do politiky není obvykle dobrý nápad. Kdyby byl poctivý, byl by pravděpodobně chudý. Veliký majetek se jenom zcela výjimečně získává poctivou cestou. Ale to také není žádný objev. Nakonec pokud je autor poctivý, ať si to vyzkouší, zda to platí nebo neplatí.

A. Nový 26.8.2017 11:37

Re: Pochopitelně každý jednou skončí

Veliký majetek se jenom zcela výjimečně získává poctivou cestou.

***

Vy jste blábolista.

M. Těhanová 26.8.2017 7:02

Díky pane Payne,

velmi přesná charakteristika a obraz toho človíčka Babiše.Navíc ukňouraný .

P. Lenc 26.8.2017 9:17

Re: Díky pane Payne,

Přesné paní Těhanová.Včetně toho jeho kňourání.Ale, což je doslova hrůzné, milován značnou částí české populace.

I. Dekyský 26.8.2017 4:45

Kdyby byl Andrej Babiš poctivý a čestný chlap

Byl by tuctovým, ničím nezajímavým občanem Slovenska a nikdo by ho neznal...