3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
j 20.3.2009 6:33

Re: Cituji:PS: Mnohý čtenář jistě namítne, že úplně nejlepším řešením by bylo vše, co z Krakatice zůstalo, zveřejnit. Přeji si totéž! Potíž je v tom, že jde o operativní, nikoliv trestní spis.

a když tam bude něco na socany tak budete zase prskat nesmysly, jak někdo ovlivňuje veřejné mínění

Nomen 20.3.2009 6:11

Cituji:PS: Mnohý čtenář jistě namítne, že úplně nejlepším řešením by bylo vše, co z Krakatice zůstalo, zveřejnit. Přeji si totéž! Potíž je v tom, že jde o operativní, nikoliv trestní spis.

No, vzhledem, že za zveřejnění operativního spisu Kubiceho zprávy, byla uložena pokuta 20 000,- Kč - tuto závratnou částku za Vás oeprativně zaplatím (když jí nemáte vy sám) a spis se zveřejnění - stejně jako Kubiceho zpráva...A nemusíte se tak namáhat a dělat z lidí voly: 

Vlali 20.3.2009 4:39

mafioso se hájí

Samozřejmě bude vždy proti zveřejňování vlastní činnosti. Obecně se lidé dělí na dva druhy jeden dělá vše pro to aby to šlo a druhý hledá výmluvy pro to aby zdůvodnil proč to nejde. Protřelý mafián Langer přeci nepřipustí zveřejnění vlastního nachytání na hruškách.

Jurajda 20.3.2009 3:17

Jsem pro to aby se zde psalo k tématu a česky!

Takže kdo neví že čeština obsahuje také semo tamo čárku ba dokonce i háček toho příspěvek by uveřejněn býti neměl!

Jurajda 20.3.2009 3:13

Re: Pan Langr je muz nemajici na svem miste do delat...

Český jazyk ti nic neříká!Používají se háčky a čárky!Pokud nechceš psát alespoň trochu česky běž do konečníku protože tvůj výtvor je zrovinka takový hovězí exkrement jako ty inteligente pavlačí praštěnej!

vojcek 20.3.2009 1:51

Re: mafian krici

Přimluvil se, a co? Byl snad v té době ministr?

vojcek 20.3.2009 1:51

Re: Pan Langr je muz nemajici na svem miste do delat...

Protože je blb?

qwe 20.3.2009 1:48

mafian krici

chytte mafiana...

A jak v klidu pise o miliardach "primluvil jsem se za pritele" jako by to byla normalni vec. Ne, neni, jsou to statni miliardy a je to korupce a mafianismus.

Italie - nas vzor.

PetrH 20.3.2009 1:27

Re: Pan Langr je muz nemajici na svem miste do delat...

Píšete o něčem jiném, než je v článku. O něčem zcela opačném, než Langer píše. A na podkladě toho dospíváte k názoru, že by měl odejít. Proč to děláte?

Jirka 20.3.2009 1:24

Re: Pan Langr je muz nemajici na svem miste do delat...

Myslím,že proti svým předchůdcům (Ruml,Gros,Bublan) není o nic horší,spíš naopak.

Tomas Pansky 20.3.2009 1:04

Pan Langr je muz nemajici na svem miste do delat...

Jeho ministerska pozice je nesmirne dulezite z hlediska bezpecnosti statu, o tom neni pochyb.  A prave proto on neni clovek, ktery by tam mel byt.  Tento jeho clanek (srdecni vylev) bylo mozno shrnout do tri vet.  Neni treba udavat spekulace, to neni v naplni jeho prace.  Je statnim urednikem, tot vse.  To same plati o jeho srdecnich velevech v otazce zakazu kom-isticke strany.  V teto otazce se nam snazil tento statni urednik vysvetlit, ze kom-iste by patrne stejne vebyli zakazani, ze jsou tu strany ci hnuti, ktere jednaji proti zakonu daleko viditelneji.  Opet, tento statni urednik na sebe prebral soudni moc a dopredu nam oznamil ocekavany vysledek a tim se snazil vytvorit alibi pro svou necinnost.  Opet, to neni naplni jeho prace.  Ta je celkem jednoducha: byl porusen zakon (ci je mozne, ze byl porusen zakon) a proto by mel cinit bez ohledu ma mozny vysledek soudniho rozhodnuti.  ...  V ceske vysoke politice jeste existuji politici, kteri nechapou fungovani pravniho statu.  top0625top@hotmail.com

JaS 20.3.2009 0:31

Konečně slovo k věci

po těch novinářských kecech! Ještě jsem zvědav, jak to bude pokračovat!