15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
marek 18.5.2007 8:53

inspekce

Co má tedy dělat ministr vnitra,když nesmí ovlivňovat svojí inspekci.Kdyby to nedělal měl by odstoupit.Komu je vlastně takový politik nadřízen?Policajti,statní zástupci,soudci,bachaři,celníci jsou  tudíž nadlidé a co dělají je tajné?Nedavno jsem navštívil obecní úřad a na moji poznámku,že úřednice je placená z mých daní odpověděla,....že ona platí též daně....takže vlastně zastupuje sebe-neb platí vyšší daně neboť pochopytelně má vyšší plat nepočítaje všimné,které je téže zdaněno.Pak se nelze divit radním,že vyhoděj děti ze školy,školy a zařízení"prodají" že je ani nenapadne,že by měli odstoupit,nýbrž podají trestní oznámení na toho jež jeho nabídku zveřejnil.

jerry 18.5.2007 8:42

OPĚT PERLA:

Václav Grulich, Cyril Svoboda a František Bublan aspoň předváděli slušnou úředničinu. -No to nám policajti předváději často také-případ je zdokumentován, dostane č.j. a poté je řádně odložen. Od převratu stále marně čekám na solidního ministra vnitra -který si začne všímat neutěšeného stavu policie a zamyslí se nad tím, proč jsou vtipy na policajty pořád tak aktuální. Vždyť jsou města, např. Mariánské Lázně, kde domorodci okradenému poradí.,,Ani tam nechoďte /na policii/.Jen se nas....." A stěžovat si můžete skutečně jen na lampárně.;-(

míra 18.5.2007 14:28

Re: OPĚT PERLA:

Jo Jo,včera ukazovali jak si poštačka našla lupiče z pošty stačilo se podívat do trávy kde odhodil adresu policie to přehlédla bravo naší policii,prima práce.

jerry 18.5.2007 14:45

Re: Re: OPĚT PERLA:

Jenže kvůli tomuhle Langer nikdy kravál nedělá. Pro spravedlnost - nezajímalo by to ani nikoho z jeho předchůdců.;-(

pozorovatel123 18.5.2007 14:57

Re: Re: OPĚT PERLA:

No v soukromém sektoru se pro takto kvalikní práci vyhazuje, ve státním možná nebude udělena pochvala. Pak se ale práce státních úředníků nezlepší.

BU 18.5.2007 16:40

Re: OPĚT PERLA:

Nemusíš radit, s krádežema pod 10 000kč tam už dávno nikdo nechodí. Tedy každej už tam byl a tak má vlastní zkušenost. Ohlašte se někdo, kdo nebyl za 15 let okraden.

xtl 18.5.2007 8:31

Senzibilové s kyvadélkem

S vážným obličejem ve včerejším zpravodajství vystoupilo v případu hledané třináctileté dívky s rozvinutými matematickými schopnostmi několik tzv. senzibilů, aby užaslým členům Policie České republiky sdělili, že dívka je zavřená v domě s výhledem na tři kopce. Jestliže se policie nechává "inspirovat" takovým "zdrojem informací", není se co divit spektakulárním akcím ozbrojenců na ruzyňském letišti nasazeným na základě poplašné zprávy vědmy a pokynů evidentních pošuků. Jen doufám, až budu od policie něco potřebovat, že mně nepošlou pro kyvadélko nebo virguli.

Kopřiva 18.5.2007 20:30

Re: Senzibilové s kyvadélkem

Představte si,žeby se něco na letiští přihodilo.Co by následovalo,to si ani nedovedu představit.S předpovědi senzibilky by to nemuselo mít nic společného.I to je pohled na věc.

Petr Kohout 18.5.2007 7:34

Případˇpana Čunka je křišťálově průzračný

jedno vybrání z banky (přesněji řečeno dvě, pan Čunek si tou dobou také vybíral z banky své peníze), jedno uložení do banky, jedna ženská která viděla obálku s penězi (což může býtr pravda a nikdo to nepopírá; já jsem si taky tuhle vybral peníze z banky a měl jsem obálku s penězi). Aféra místo předsedy vlády ohrožuje stabilitu státu a proto se musí vyšetřit rychle a přednostně (alespoň já jsem o důležitějším případu - například sériové vraždy - neslyšel). Nikoliv, aby se všechno táhlo čtvrt roku a ze zákona tajné informace tekly do novin jako nezavřené.

Závěr: policista minimálně zanedbal své povinnosti (ale spíš je to sociální demokrat a zneužil své pravomoci).

Forstmeister 18.5.2007 8:39

Re: Případˇpana Čunka je křišťálově průzračný

Nahodím téma: Možnost ukradení pistole policajtovi od hýždě. Jak skončila kauza paní ekonomické policajtky MV s těmi rakouskými pouzdry? Neřval občas zástupce firmy Milec, že rakouské futrály jsou na "exkrement"? Mohu potvrdit, že jsou, byť nejsem policajt. Kde jsou ta pouzdra s pojistkou?

Marta 18.5.2007 7:31

chlapče Jelínku, vy jste ještě nezhubl?!

Policie je ještě stále zpolitizovaná předešlou vládou socanů!     Jak soudy tak policie je pod palcem socanů. To by chtělo, aby    Langer vyhodil co nejdříve ty šmejdy, kteří to stále brzdí. Jinak  je opravdu lepší si nevšímat , a nečíst články socanskýho tlouštíka!

Jan 18.5.2007 9:30

Re: chlapče Jelínku, vy jste ještě nezhubl?!

Paní Marto, gratuluji k důkladnému rozboru situace vPČR a za odměnu posílám (platonicky) kilo pšenky.Je zuajímavé, že i přes velký odpor toho Jelínka pořád, ale pořád čtete!

míra 18.5.2007 18:19

Re: chlapče Jelínku, vy jste ještě nezhubl?!

Ty jsi fakt blbá ,

tonda 18.5.2007 7:31

Si všeci myslíte, že kecá.

Ale on fakt nekecá. Stačí si přečíst pořádné noviny a dozvíte se to všechno, tak jak to je! Blbci co neumí číst a ani nechcou, se to nedozví! Taky se stačí zajít za chlapama, kteří sou normální a ne zblblí kecama pitomců, kteří ví jak žít život a ti vám to potvrdí. Sedíte všichni na (Y) a nehnete se. Pak víte houby a panu redaktorovi to nevěříte. Stačí si to pořádně přečíst a je vám to jasný!!!>->->->->-R^;-O;-O;-O;-O;-€;-€;-€

jirka.s. 18.5.2007 9:36

Re: Ale toníku, ty stydlíne!

Tož sa nestyď říci na plnou hubu, které že to jsou pro tebe "pořádné noviny"!  Mohu hádat? A do které že hospody to mám zajít za těmi normálními chlapy?

PetrM 19.5.2007 8:19

Re: Si všeci myslíte, že kecá.

No jo, tihle chlapáci umí žít každý den, mně to stačí jednou za měsíc, ale ráno poté za to fakt nestojí ;-D

Žlovák 18.5.2007 7:26

To je vylízaná palice

Kdyby radši vysvětlil, proč důstojník inspekce, který nařídil zkoumání cestovních příkazů policistů z  útvaru pro odhalování organizovaného zločinu se přátelil s Doleželem. Je na fotkách v jeho společnosti.

To radši mlčí, že.      (Y)

BuBu 18.5.2007 6:57

Nejlepší odpovědí na ty Jelenovi bláboly . . .

. . . bude - nečíst je ! On z nás totiž ten socialistý Magor dělá idioty . . . a pak se tomu někde potají se soudruhem bratrem Paroubkem řehtá . . . až Oranžovému bratru rudne bradavice !(Y)Rv

DS 18.5.2007 8:24

Re: Nejlepší odpovědí na ty Jelenovi bláboly . . .

souhlasím s vámi,je lepší to nečíst.Já to praktikuji ´protože komunistické propagandy jsem si za svůj život užil dost.Soudruh Jelínek se neštítí žádné špíny  a je za to asi dobře placený.Docela by mne zajímalo,jestli ty podpásovky vymýšlí sám nebo jestli mu lidový dům poskytuje tým poradců

míra 18.5.2007 18:25

Re: Re: Nejlepší odpovědí na ty Jelenovi bláboly . . .

Běž někam ,jsi opravdu tak blbý přečti něco když se v tomto státě něco nedaří jsou to komunisti copak ti co nastoupili po nich mají patent na rozum ono jich už po těch 18 letech dost udělalo kopanců jiných než komoušů .

No... 18.5.2007 6:45

Transporty lobistů vrtulníkem,to se nepočítá

Je to v.ů.l ......

Emigrant 18.5.2007 0:41

To je test jestli me admin zase oznami, ze stranka neexistuje

Ko.........344444.........trtv566                kot jeden.

Stachanov 18.5.2007 0:21

vědmu si už strč za klobouk

policii nezajímá, jestli je volající osoba kartářka, nebo třeba pisálek plivající špínu na toho, koho mu ukážou nadřízení. Oba mají stejná práva.

xtl 18.5.2007 9:29

Re: vědmu si už strč za klobouk

Každý má samozřejmě právo se jít svěřit se svým dnešním snem na policii, pochybuji však, že kvůli tomu bude policie posílat desítky ozbrojenců na místo, které se v mém snu stalo dějištěm tragédie, spíše mne odkáže na péči psychiatrické léčebny. V případě zmiňované vědmy jsou jen dvě kompetentní možnosti, pokud předpokládám, že policie jedná seriózně a důvěryhodně. Buď vědmu pošle na léčení nebo ji obviní z šíření poplašné zprávy.

Paul Sender 18.5.2007 15:26

Re: Re: vědmu si už strč za klobouk

Vědma se ovšem může hájit takto:

K teroristickému útoku nedošlo jen a právě proto, že policie, díky mému upozornění, byla na nohou.  A teď mudruj !

Paul Sender 18.5.2007 15:45

Re: Re: Re: vědmu si už strč za klobouk

Rozumnější by bylo zjistit, jaké důvody ji k takové věštbě přiměly. Co když ji předevčírem někdo ukrad kolo a policie ji doporučila použít věšteckých schopností a najít si pachatele sama? Anebo, co když je zmíněná vědma voličem ODS a p. Langer je její oblíbený politik. Alespoň včas a přesvědčivě ukáže, jaký je odborník terorismus v české kotlině ?

DIANA 18.5.2007 18:31

Re: Re: Re: Re: vědmu si už strč za klobouk

jestli je Langr schopný politik "ŠIŠLAL" tak já jsem princezna DIANA.