5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vladislav 25.9.2007 10:54

epigram

  Doležal a Štětina

a pan Mejstřík k tomu

to jsou hlavní idoly

veledemagogů

Ištván Barcy 25.9.2007 10:45

Pan Štětina se nemýlí

Proč se v ČR mluví jen o zločinech nacismu, né komunismu je jasné. Někdo říká, že po roce 1989 nebyla politická vůle se vyrovnat se zločiny komunistů. Ve skutečnosti nebyla odvaha. Byl a stále strach na nějaké komunisty-zločince ukázat. Kdo to dodnes brzdí jsou někeří soudcové a  téměř celá policie. Jedná se skutečně o mafii.

Ske/pticus Ma/ximus 25.9.2007 11:38

S odvahou to nemá, co dělat.

Nacisté se snažili vyhladit národ jako celek a komunisté pouze určitou část jim nepohodlných občanů. Za 40 let socialismu komunisté neměli na svědomí zdaleka tolik obětí, co němečtí nacionalisté za 6 let. Jinými slovy komunistická ideologie v našem státě napáchala méně zla než ta nacistická, byť obě jsou z jednoho levicového hnízda. Zkuste si představit protektorát Böhmen und Mähren po 40 letech ;-€

mel 25.9.2007 13:15

Re: S odvahou to nemá, co dělat.

Souhlas. A co potom náboženské symboly. Třeba půlměsíc a kříž toho mají na svědomí také dost.   Také je bude Štětina zakazovat?

EW 25.9.2007 14:15

Re: Re: S odvahou to nemá, co dělat.

Urcite. Zakazme radeji uplne veskere symboly.

A pak prejdem na piktogramy...tam by se mozna taky nejaka cistka hodila...

jirka.s. 25.9.2007 15:58

Re: Re: Re: S odvahou to nemá, co dělat.

Souhlasím, pro některé exoty jako je například septik, je i spousta piktogramů nesrozumitelných!

Sk/epticus Max/imus 25.9.2007 18:57

Á cikánek zase opisuje :-)

jirka.s. 25.9.2007 19:08

Re: Á cikánek zase opisuje :-)

Jako vždy, septik opět neodolatelný!!! ;-D;-D;-D

ladik53 25.9.2007 10:39

Pane Štětino

Pane Štětino, co uděláte se Slávisty když už nosí tu rudou hvězdu? Postřílíte je?

www racek 25.9.2007 11:46

Re: Pane Štětino

no a sparta, s tou barvou dresů ... hrůza.

Petr Q. 25.9.2007 18:24

Re: Pane Štětino

ladik53 - pokud jsi chtěl být duchaplný tak se ti to nepodařilo. Raději to už ani nezkoušej.

Mojmir Prusa 25.9.2007 10:26

Štětino,k jsi vůl....

Šnek 25.9.2007 10:05

Řekněme, že zákon vstoupí v platnost.

Pak jsem zvědav, jestli magistrát zakáže všem Rusákům a jiným stánkařům v Praze, prodávat trička s portrétem zločince, mnohonásobného vraha a kamaráda pana Komárka seniora, Che Gevary.

Antonín Hrbek 25.9.2007 9:31

Pan Štětina má zcela pravdu

v tom že komunismus a fašismus (ovšem i ekologismus) mají hodně společného. Je to patrno i z jeho chování a projevů, které čpí jak komunismem, tak i fašismem. Zakázat, zrušit, cenzurovat, pokutovat, případně snad i zavést koncentrační tábory na převýchovu. Zatím co v liberálním světě existuje volná soutěž myšlenek, v totalitním světě jsou povoleny jen některé myšlenky. Pan Štětina  opět vesele vesluje směrem k totalitě.

I-Worm 25.9.2007 9:41

Re: Pan Štětina má zcela pravdu

ale ne, pan Štětina se jenom pokouší přimět voliče komančů, aby volili socany.

www racek 25.9.2007 11:47

Re: Re: Pan Štětina má zcela pravdu

no, bude to mít nádherný výsledek ...

jerry 25.9.2007 9:07

jerry je pobaven i překvapen,

neboť se dozvěděl :že je komouš, protože nebyl nikdy v KSČ jako Štětina , dále říká, že Štětina není antikomunista,ale trapný starý šašek ,KSČM považuje za neškodný vymírající dinosaury, jejichž existence sice přináší Štětinovi a Mejstříkovi obživu, ale jerrymu je naprosto ukradená. Normální člověk mávne nad těmito ideology rukou. Jsou to vlastně chudáci -Mejstřík a Štětina  a vlastně úplně stejní jako ti troubové z KSČM. Pro své ideologické vidění nevidí ani krásy podzimu. :-)

jirka.s. 25.9.2007 9:18

Re: jerry je pobaven i překvapen,

"Je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a věcně vyvolat a postavit se do čela eventuálních revolučních procesů? Ano, či ne."

Takto se vyptával fýrer falmer svých mitgenosse na jedné z jejich slezin!

Co myslíte, jerry, že soudruh falmer myslel oněmi "eventuálně revolučními procesy" ?

Nemyslel on tím nakonec to, že byste mohl ty krásy podzimu jednoho krásného podzimního dne obdivovat přes mříže?

jerry 25.9.2007 9:56

Víte příteli, ono je to věkem

jerrymu je 40, komouši pro něj byli vždycky Marťani. Na jejich návrat nevěřím, podívejte se na dnešní 20 a 30-tiletý.Ti jsou někde jinde. Proto jerrymu Štětina s Falmerem splývá - oba jsou pro něj Marťani. Vám je víc, tak to vidíte jinak. Já byl totiž v roce 1968 miminko. A navíc - já mám rád odvážné lidi a dnes bojovat proti KSČM je spíš způsobem snadné obživy. Ono je víc lidí, kteří by zavírali i dnes svý odpůrce. A myslím, že jsou ve všech politických stranách.:-)

jirka.s. 25.9.2007 10:26

Re: Víte příteli, ono je to věkem

Velmi rád bych s Vámi, jerry, sdílel Váš optimismus! Ale jak mé životní zkušenosti, tak i pohled mezi soudruhy, kteří si dokáží vychovávat svůj dorost (soudružka Konečná, http://www.ksm.cz/ ), mne nutí s Vámi nesouhlasit ! Oni původně komunisti také vznikli v hospodě (asi symptomatické pro všechny totalitní strany),a bylo jich pár! Nejdříve vždy dokázali zneužít všech výhod, které nabízela demokracie a okamžitě po jejím podkopání projevili svou žraločí povahu! Nenechte se ukolébat jejich zdánlivě beránčím chováním, jsou to chameleoni, kteří umí dokonale splynout s údajně "demokratickým" prostředím, ale jejich jazyk zůstane navždy dlouhým, lepkavým a schopným sežrat kolem sebe vše, co se hýbe!

Máte pravdu v tom, že snaha páně Štětinova o zákazu nějakých komunistických symbolů je v podstatě kontraproduktivní a svým způsobem směšná! Mnohem důležitější je nepřetržitě  poukazovat na zrůdnoust komunistického myšlení a odhalovat tak především vám, mladým a mladším, co jsou to vlastně ti komunisté za zrůdy. Sám jste napsal, že Štětina s Falmerem vám splývají a jsou pro Vás Marťany! Ale o to právě těm troglodytům jde! Nachystat si zase prostředí, ve kterém by zneužili svých chameleoních mimikry a ve vhodné chvíli zase zaútočili!

Z krokodýla nikdy neuděláte vegetariána!

jerry 25.9.2007 11:12

V 16 letech se mi dostala do rukou brožurka

o vyvraždění carské rodiny. Tahle hrůza mě pronásleduje celý život, už jsem toho přečetl o tom hodně. Ani nevím, kdo to napsal , ale měl jsem mu za zlé, že to vlastně schvaloval. Až po letech mi to došlo  - ten autor chtěl, aby si to lidi přečetli a za komoušů to jinak nešlo.Myslím , že rovnici- komouši = vrazi žen a dětí , se mu povedlo vyjádřit přesně.Dokázal , aby mu to vydali a riskoval i to, že ho jeho známí za to odsoudí. Jenže dal do toho fotky a napsal, že rozkaz dal Lenin. Musím říct, že od tý doby jsem měl z komoušů strach. Proto mě tak překvapují Štětina, Dienstbier, Vízek a další, kteří tam v 60-tých letech přišli dělat demokracii. Oni tohle nevěděli? Oni nezažili 50-tá léta? Proto antikomunismus od Štětiny neberu. A kdyby byl aspoň trochu chlap, tak tady diskutuje!!!

jirka.s. 25.9.2007 11:36

Re: V 16 letech se mi dostala do rukou brožurka

A víte, že docela věřím, že Štětina, Dienstbier, vízek o "tomhle" neměli ani ponětí? Za prvé nevím, odkud by tak asi čerpali! Na rozdíl od Vás zcela určitě nebylo jejich záměrem se jakkoliv poučit !(Třeba z té bružurky, kterou jste četl Vy.) A mohu Vás ubezpečit, že do strany zaručeně nevstupovali ani proto, by mohli dělat tu "demokracii". Jejich jediným zájmem byla vždy a za jakéhokoliv režimu pouze a jenom koryta!

gerontusinza 25.9.2007 13:46

Věřil bych vám, kdyby zrovna ti vzpomínaní Vízek a Dienstbír zrovna o ty koryta díky svému konání přišli. Re: Re: V 16 letech se mi dostala do rukou brožurka

Ovšem pan Štětina naopak přesedlal od jednoho koryta k druhému. Vidím že vás ovlivnit je tak zatraceně jednoduchá váš tyranosaurus gerontusinza ;-D Vidím že se vám to neustále v té hlavě přehazuje. Pořiďte si aspoň jeden závit, ono se to usměrní.....;-)

jirka.s. 25.9.2007 15:54

Re: "Vidím že vás ovlivnit je tak zatraceně jednoduchá váš tyranosaurus gerontusinza "

Ano, též vidím, gerontosaure! Alzheimer v poměrně pokročilém stavu! Silně pochybuji, že by i tři závity rozluštily to tvoje úderné sdělení z nadpisu! Pravopis za 5, syntaxe za 7! Ale už se tím netrap, ona si s tebou příroda zřejmě už co nejdříve poradí sama!

P.S.: Ani 106 let věku neopravňuje slušného člověka, aby vstupoval do rozhovoru dvou jiných lidí!

gerontusinza 25.9.2007 16:09

Já vím je to drzost. No ale pan Jerry je celkem slušný člověk a rád jej čtu.Re: Re: "Vidím že vás ovlivnit je tak zatraceně jednoduchá váš tyranosaurus gerontusinza "

Když ale já ty vaše hloupé příměry nemohu jen tak nechat bez povšimnutí. Tolik pitomosti aby pohledal..... Proč bych se nezamíchal, když vy jste to své doby dělal neustále. Ale nic si z toho Alzheimera nedělejte, taky se k tomu jednou dopracuji jako vy. Aspoň si toho moc nebudete pamatovat. Pro připomenutí" Soudruzi jsou ti nejhorší", jen si je tak nějak budete  muset vybarvit dle svého přání....tak nebo tak ;-D;-D

jirka.s. 25.9.2007 16:13

Re: Hloupé příměry ?

Cituj jeden, buď tak laskav!

gerontusinza 25.9.2007 13:37

Tak tohle podepisuji všemi deseti i když mám radši jaro. Re: jerry je pobaven i překvapen,

R^R^;-)

Atei 25.9.2007 19:24

Re: jerry je pobaven i překvapen,

nesouhlas.  Komuánisti mají  10% a  řadu mladých  členů. Nikdo neví, kdy je napadne  provádět  bobové útoky podle  hesla:  čím hůře -tím lépe

Demokrat 25.9.2007 9:03

Nejlepší bude

všechny komunisty i bývalé oběsit na nejbližších kandelábrech. A Štětinu jako prvního!

Modrý pták 25.9.2007 8:57

Mám dvě poznámky:

1. "Mám však na paměti skutečnost, že každý zákon, který je přijímán, omezuje něčí zájmy." Žádný zákon neomezuje něčí zájmy. Zákon omezuje něčí jednání. Zájmy nemůžete nijak omezit. Rozšířeným omylem všech hloupých byrokratů je, že stačí kulaté razítko a změní lidské myšlení od špatných zájmů k dobrým zájmům. 2. "Navrhovaná novela tedy nikterak nevybočuje z běžné agendy zákonodárného sboru." Bezvýhradně souhlasím. Je to další naprosto zbytečný zákon, v nekonečné řadě stejně zbytečných speciálních zákonů, které obě komory parlamentu vyrábějí. Pokud se chce někdo hlásit otevřeně k marxismu a nekonečně se tak ztrapňovat, tak ať se zvesela ztrapňuje. Stejná věc platí pro všechny ostatný polylogismy - rasistický, nacionalistický nebo korporativistický. Takhle ti pomatenci budou mít ještě punc "zakázanosti", což povede k romantickým představám různých jelimanů.