29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matlas 6.4.2010 1:04

Re: Kdo může žádat oběti

Jste velmi vedle, má naopak velkou cenu dodávat, že to je ČSSD. Každý kdo má ještě jen trochu samostatného uvažování, tak si umí představit Řecko, kam byste nás dostali. Darebáci nemohou druhým říkat, aby si utahovali opasky.

J. Matlas 6.4.2010 0:53

Re: Kdo? Kdokoliv!

To vyznívá jako když je vám jedno jestli začne brzdit lump a lepl nebo šikovný a předvídavý řidič, který nezatíží tolik ty co malér nezavinili.  Jste to šibalové, ale velice průhlední.

J. Matlas 6.4.2010 0:42

Naprostý souhlas.

Jsem přesvědčen, že v normální společnosti by takový darebák, jako je Kalousek byl již dávno v base, musel by vrátit co nakradl nebo neoprávněně získal a prací by alespoň částečně odčiňoval všechny ty neblahé následky, co způsobil. Zcela určitě by toho nemohl potom napáchat až tolik. Je to smutný obraz i této moderní naší doby, když se takovýto paraziti, díky tomu, že jsou zcela zdegenerované očisťovací regenerační mechanizmy společnosti, znovu a znovu, dostávají do sněmovny a senátu a normální, obyčejní, lidé se stávají jejich otroky. Zklamal mě i Swarzenberg o kterém bych před rokem ani ve snu nepřepokladal, že se spojí s takovým hadem jako je Kalousek a když pak kníže chválil  burana a lháře Topolánka před několika měsíci, tak jsem si říkal, to je konec. Kdybych byl mladý emigroval bych na západ, protože tam se umějí lidé lumpům jinak postavit.

L. Kubeš 5.4.2010 13:49

Re: Pan Gabal casto pise nesmysly, ale tentokrat je treba na lzi odpovedet ...

Co taky čekat za jinou reakci od průměrného českého Nováka, když žít na dluh je tak pohodlné. Nooo a pan Gabal se už dávno měl dát na cestu politika, když ví, jak věci řešit. Třeba jako člen té nejpružnější poklitické strany, kam přestoupila jeho drahá choť a vrátit tak svět do spravedlivého křesťanského středověku .....

P. Zelenka 5.4.2010 11:46

Kdo? Kdokoliv!

Autorem položená otázka je pro podstatu problému nedůležitá. Když se řítím z kopce je mi celkem jedno jestli začne brzdit první a třeba i jako jediný ten, který tuto káru z kopce rozjel či jen tvrdil, že brzdit se nemusí, ale pro mě je nejdůležitější se nevybourat. Navíc chybovat je lidské a hoď kamenem kdož jsi bez viny.

P.S. Vzpomněl bych tu ještě slova dvou vrcholných představitelů tvůrců dnešního blahobytu:

V.Klaus - teď je třeba si utáhnout opasky - 1992

M.Zeman - teď jsme dosáhli dna, od kterého se odrazíme - 2002

Nemyslíte, že opasky, které jsme si nikdy pořádně neutáhli a na dně nikdy nebyli, si teprve teď na dně budeme muset utáhnout?

T. Kočí 5.4.2010 9:28

Kdo může žádat oběti

S první částí článku plně souhlasím.Všichni jsme očekávali,že po "tureckém"centrálně řízeném hospodářství přijdou zlé časy.Čas se promarnil,začínaly standardní volební období-sliby.

TOP 09 není nutno ostrakizovat.Oní nabízejí rychlejší a bolestivější cestu.Nabídka leží ve výloze.Kdo chce,může vstoupit a koupit.Kdo ne ,může jít vedle.Tam je ve výloze všechno a skoro zadarmo.Jen není jisté,zda podlaha není propadlo.Má cenu dodávat,že na štítě je ČSSD?

J. Novak 5.4.2010 6:28

Re: Pan Gabal casto pise nesmysly, ale tentokrat je treba na lzi odpovedet ...

Jistě, pane Kalousek, co kdybyste si vzal nějaký z Vámi nakoupených padáků a šel si na něm skočit. Třeba bychom si potom od Vás už navěky odpočinuli.

T. Pansky 5.4.2010 4:59

Pan Gabal casto pise nesmysly, ale tentokrat je treba na lzi odpovedet ...

...  Zda se, ze tento clovek a) nema poneti, jak se schvaluje rozpocet Ceske republiky nebo b) ma o tom jistou predstavu, ale to se ted nehodi a tak vedome lze.  Je jedno, jestli za a) nebo b).  Kdyz byl pripravovan rozpocet Ceske republiky, ktery pozdeji vychodil uctenku se schodkem 200 mld, v te dobe jeste nikdo nevedel, jeslti krize zacne, kdy a s jakymi dopady.  Vsichni ekonomove vedeli, ze urcita odvetvi americke ekonomiky jsou rostouci bublinou; vyhral ale ten, kdo presto investoval, ale byl schopen v poslednim okamziku pred krachem investice zpenezit.  Jenze stat neni hracem na burze.  Rozpocet se pripravuje mesice dopredu a k tomu ho neschvaluje ministerstvo, ale nasi zakonodarci.  Navic, asi 80 procent rozpoctu jsou mandatorni vydaje dane zakonem, takze dokud nasi zakonodarci neschvali zmeny pro tvorbu rozpoctu, ministr s tim nic neudela.  ... Nevim, za koho autor clanku kope, o pravdu nebo objektivnost mu ale nejde.  top0625top@hotmail.com